Karin917

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo210.gif

אין לי אישור.מצטערת. לאן כולן נעלמו? אני מתגעגעת לתקופה שהיו פה הרבה אנשים, הפינות היו הרבה יותר כיפיות ומלא אנשים באו למפגשים. עכשיו יש כ"כ הרבה תחרויות שאין לי מושג באיזה תחרות אני שופטת, לאיזה תחרות התחייבתי להשתתף וכו'... בשדח"ם בקושי אפשר למצוא תגובה בונה אחת! וגם הכמות דוליז הרבה יותר קטנה. ואין כבר דולי בהמשכים ודולי לצביעה אלא רק פינות עם שמות מסובכים שאנשים בקושי משתתפים בהן. למה הפורום לא יכול להיות כמו פעם?

פעם היו מלא פינות כיפיות../images/Emo54.gif

בואו נשלים, ודלדל"צ, ודלת, ודמבו, שפץ את הדולי..והיו עוד. והיה כיף.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifלא, רק לשני.

היא אחראית הפינה
אלא אם כן נורא בא לך ואת מבקשת ממנה אישור לפתוח פעם אחת במקורמה או משהו כזה

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifגם לי היה יותר כייף

אבל אפשר להחזיר את זה להיות כמו פעם?

קל להגיד..../images/Emo96.gif

אם אתן רואות פינות שכבר לא מתקיימות אתן יכולות לשלוח למהנלת שלהן מסר ולבקש להעביר את הפינה אליכן. מה רע בהרבה תחרויות?:/. לפי דעתי זה ממש כיף ומגוון..

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif

זה תופס מקום מרכזי מאוד בפורום במקום הפינו והדיונים והכל..ואני חשובת יש יותר מדי עומס בתחרויות והכל

../images/Emo221.gif

תראי פשוט עכשיו כשיש הרבה מאד תחרויות, קורה שכמעט ולא מכינים דוליז לתחרות. ואם היו פחות תחרויות אז יותר אנשים היו מכינות. וכן הרבה בנות מעדיפות את התחרויות על הפינות, וזה אפילו נראה לעין. בפינות כמעט ולא משתתפים.

broken winges

New member
אולי פשוט נתחיל לעשות שוב את הפינות

נחלק בינינו אותן. ויש לי רעיון שאני אבקש ממיכל או ספיר אלא אם כן זה של מישהי, אולי כל חודש נגיד או כל כמה זמן אני ועוד מישהי(למקרה שהשנייה לא תוכל) נפתח שרשור השראה.. עם תמונות והכול..כי לי אישית,כשאני רואה תמונות מסוימות הן פשוט נותנות לי חשק לעשות דולי. באמת. ובקשר למפגשים..גם לי אין מושג מה קרה. פעם היו מלא. היינו מציפות את עזריאלי. :[[ עכשיו מבטלים מפגשים כי אין הרבה בנות.

למעלה