כי
כמו שכבר הסבירו כאן, מיניות היא חלק משמעותי בקשר. ורוב האנשים הם מיניים ברמה כזו או אחרת. ואנשים כאן בפורום, יש מיניות שהיא הרבה מתחת לנורמה. לכן, רוב הסיכויים שכל אדם ממוצע שאני אצא איתו, יצפה למשהו מסויים שאני לא יכולה להעניק לו. ואולי לא בדייט הראשון - אבל בהחלט בהתחלה. והזוגות 'המעורבים' והמאוד מתוסכלים שנכנסים לכאן, הם דוגמא טובה ללמה זה משהו שחשוב לדבר עליו בהתחלה. בדיוק כמו שאני מציינת את גילי (ובמקרה שלי זה נדרש, כי אני נראת מאוד צעירה לגילי.. ומתחילים איתי הרבה גברים צעירים) ואת העובדה שיש לי 2 ילדים, אני גם מציינת את זה שאני א-מינית. מאז שאני יודעת שאני כזו, היו לי שני התחלות של קשר. אחד היה דרך האינטרנט וזה היה אחד הדברים הראשונים שאמרתי, כי לא התחשק לי בכלל לנסות להכנס לקשר עם מישהוא שאני אפילו לא מכירה ולגלות שכמו רוב הגברים הוא מיני ואפילו מאוד. במקרה ההוא, התברר שהוא דווקא מזדהה עם ההגדרה הזו (הקשר לא הסתדר בגלל דברים אחרים). במקרה הנוכחי, התברר שהוא מאוד מיני. אז מה הסיכוי שנוכל להגשר על זה? עדיף לא להכנס לקשר כזה בכלל.. ככה שהעובדה שאני מודעת להגדרה הזו, רק עוזרת לי להמנע מקשרים בלתי אפשרים - או לפחות קשיים. הייתי מספיק בקשרים בלי להיות מודעת לזה וזה תמיד היה משהו שיצר 'בעיה' בכל קשר שהיה לי. תמיד נסיתי להתעלות מעל מה שאני מרגישה. אני לא רוצה יותר לעשות את זה. אז אני שמחה שיש לי מודעות לנושא.