,

TEENAGER1

New member
../images/Emo10.gif, ../images/Emo110.gif

שדח"ם חדש
איזכור בייס, דולי אחת לשרשור. שרשרו להודעה זו בלבד. לילה טוב..

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifנאמ.

בייס של אנבל *O* ע"פ תיאור של שיר ליטל צ'יאיווה עם שינויים :]

MorningGlory

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif

היא ממש חמודה:]] ברגל השמאלית המכנס כאילו מקחף מעל הנעל ובנעל הימנית לא.
או ששתיהן ירחפו או ששתיהן לאX: הממ... לא רואים בכלל הצללה בבד המשובץX: כדאי הבדלי גוונים חזקים יותר^^

../images/Emo163.gifזונע מוכשרת../images/Emo99.gif

המ... בבד המשובץ לא רואים הצללה כמעט >< בשיער חסר קצת גוונים, והצללה (בטע שהכי קרוב לצוואר) מדהימה
מוכשרת!!

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifגררר

מקסימה הממ בשער תוסיפי עוד מהגוון הכהה ביותר(צמוד לצוואר וכו) ובבד המשובץ לא רואים הצללה:( בשחור לכן הנעל נראת חסרת צורה כזאת ןזהו את מוכשרייה

shmeksit

New member
ואוו ../images/Emo99.gif השתפרת!!!

אממ כמה דברים ^^ *מכנסיים* המכנסיים ממש חמודים, אבל הסיום שלהם קת מוזר כי יש בו הרבה אור, תנסי אולי להכהות את הסוף טיפה. החלק שמתחת לחגורה אין הצללה בכלל, תצללי את זה. *חגורה* החגורה חמודה אבל היא ישרה מידי, תעגלי אותה מעט. *נעליים* נעל שמאל (שלנו) - החלק הכי שמאלי של הסוליה שלה חסר כמה פקסלים של סוליה. נעל ימין - יש לה רגל יחסית גדולה, ואני לא יודעת אם זה הבייס או שהקווי מתאר שלך קצת גדולים מידי, תנסי להקטין אותה מעט. הנעל ניראת בצורה כזו של ממ ליצן כזה, אבל זו כניראה רק אני חושבת ככה ><. *חולצה* לדעתי החולצה שלך לא יצאה כל כך טובה הפעם. הפלטה עם הבדלים גדולים מידי. הכפלים שעשית לה בחלק התחתון (והאמצאי) ישרים לי מידי, אני לא ממש יודעת איך להסביר לך את זה אז אני אעשה לך קובץ (בהודעה הבאה). אממ אני אסביר בקובץ גם על החלק העליון.. *שרוולונים וכובע* כל הכבוד!!
*תיק* הכטפיות שלו קצת מוזרות, כי בקטפיה שמאל יש חלק שהוא עבה יחסית לכל שאר הקטפיה, וזה קצת מוזר. בקטפיה ימין יש כמה פקסלים חסרים בקצה שלו שליד היד ואז זה ניראה כאילו הוא באוויר, אני אראה לך בקובץ אם לא הבנת ^^. בחלק הוורוד הייתי מציעה לך להוריד כמה פקסלים באמצע (גם את זה אני אראה בקובץ). הייתי מציעה לך להשתמש עם פלטות עם הבדלי גוונים גדולים יותר כי לא כל כך רואים את ההצללה. בכובע אותו הדבר לגבי הפלטות. *שיער* תוסיפי כמה שוונצים בחלק האמצעי של השיער. תורידי קצת את הגוון הבהיר, ותוסיפי כמה פיקסלים בהירים בחלק של הצוואר (איפה שהשתמשת רק בשני גוונים). הייתי מציעה לך להוסיף שוונצים בחלק העליון של השיער ולהוסיף עוד קצת שיער איפה שהכובע. אממ לגבי האיפור אני לא יודעת אם זה ככה עם הבייס אבל הייתי מורידה את הורוד שבסנטר, זה ניראה מוזר כזה.. אממ מקווה שעזרתי ^^ בהודעה הבאה קובץ :]

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif הו ואוו!

זה כל כך! כל כך כל כך! עאעאעאעאע. אהבתי יותר מידי

MorningGlory

New member
:]

טוב אממ... דבר ראשון- אני חושבת שכדאי שתשימי קרדיט לבייס גם בהודעה שלך כי לא כולם פותחים בקובץ אז שלא יהיה מצב לא נעים
שיער- אני חושבת שעיקר הבעיה זה הצורה, כדאי לך יותר להשקיע בצורה ולא לזרוק קווים עם המברשת...תדאגי שהחלוקה לקבוצות נגיד, תהיה עגולה ותסתיים בעיקר בכיוון האוזניים(אדום). הסוף של השיער אצלך די עגול וזה נותן הרגשה של בד ולא שיער, תסיימי אותו בשוונצים ובקבוצות קטנות.(גמכן אדום) עם הגוון הכי כהה לא כדאי להשתמש בכל אורך השיער אלא רק בשורשים ובחלקים הכהים שבהם השיער מתכווץ יחד, לקראת כיוון הברק תפסיקי עם הקו המחלק והקבוצות יראו טוב מאוד גם בלעדיו(כחול) תוסיפי עוד ברק איפה שאין יותר קו מחלק עם גוון בהיר(ירוק) חולצה- ההצללה בחולצה לא הגיונית, היא נראית קשיחה מידי, תעשי קפלים(זה לא הגיוני שלא יהיו בכלל...) ותעשי את האור בצדדים(צהוב) איפה שהקפלים מתיישרים:] כדאי לעגל את הצורה הכללית של החולצה(כחול). חצאית- את עשית קפלים אבל ההצללה לא מתחשבת בהם בכלל
האור צריך לבוא בין קווי המיתאר שיוצרים את הקפלים ולא להתרכז כולו באמצע(כחול) ובכלל אני ממליצה לך לעשות פחות קפלים כי הם ממש קטנים וההצללה תיראה מבולגנת
את יכולה להצליל מתחת(אבל אני לא יכולה להגיד לעשות את זהX:) טוב זהו
ואני אשמח לראות תיקון אם יהיה כזה:]]

../images/Emo163.gifאמ... אין לי זמן>< בקצרה...

דולי חמודה מאד, כמה הערות: כללי:
הצללות על
להוריד קווי מתאר
להוסיף נעליים
קצת ריקה מדי שיער:
הצורה גושית מד
אני מבינה שהשביל אמור ליות עקום, אבל תעשי אותו קצת יותר ישר
שהקבוצות יהיו מעוגלות כלפי מעלה
עוד ברק בשיער
שהקצוות של השיער יהיו מעוגלים יותר, ויותר נראים כמו שערות (X:)
שההצללה תהיה פחות מבולגנת חולצה:
להוריד פיקלסים כפולים
יותר צל מתחת לחזה
שהרצועה שנמצאת ביד (זאתי שלמעלה) תהיה יותר עבה
למעלה בחולצה, הקו מתאר ישר מדיי חצאית:
יותר מדי קפלים
היא נגמרת צמוד מדי
יש כפל שממש לא קשור לחיים שם, תורידי אותו
על תצלילי בהצללת כרית
פיקסלים כפולים להוריד סליחה שזו לא תגובה בונה במיוחד, אבל עוד שניה אני צריכה ללכת

רחלי03

New member
רום4סקווארס

שמתי אותה פעם,נדמה לי...אבל לא הזדמן לי לבדוק מה איתה,אז אני לא יודעת. השיער שלה מעצבן אותי. חוץ מזה...מחבבת אותה...

MorningGlory

New member
../images/Emo115.gif:]

הממ, כדאי בשיער להדגיש יותר את החלוקה לקבוצות עם הצבעים הכהים כי החלוקה מאוד קצרה ומטושטשת... בחותלה(מילה מצחיקה
) כדאי להקטין את השטח של הגוון הכי בהיר כי כרגע ההיא נראית שטוחה כי אין בכולה הצללה...אפשר גם להוסיף עוד גוון אבל אני חושבת שלא צריך:]

../images/Emo163.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gifואמ...

תשני את הגבות לצבע השיער השוונציק בשיער (על המצח) די מוזר ולא קשורה
הבגדים באפקטים נכון?

shmeksit

New member
../images/Emo45.gif צודקת! ../images/Emo99.gif

הרעיון ממש חמוד אבל תתקני את מה שכבר אמרו לך את יכולה גם להוסיף לה חתכים כאלה זה יהיה מגניב ^^ אבל זו רק הצעה ממש יפה!

למעלה