יפתח 15

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

טוב, אולי אתם זוכרים את שאלתי לפני כמה ימים. היום דיברתי איתה, והיא רמזה לי קלות (אמרה במפורש) שהיא לא מעוניינת במשהו. קצת דיכאון, נצא גם מזה.

sh53

New member
יהיה בסדר, אל תיקח קשה

נכון שזה קשה ועצוב, אבל אולי היא לא בנויה לקשר ולא משנה הסיבה. המשך הלאה, עוד תמצא אהבה.

E l i Y a H o O

New member
יהיה בסדר...

אבל תחשוב על זה ככה.. אולי עכשיו זה יותר טוב כשאתה יודע במפורש שהיא לא רוצה משהו..במקום להיסחב עם הרגשות שלך ומחשבות שזה אפשרי ושזה יכול לקרות היא מנעה ממך הרבה כאב בהמשך כי לך תדע אם היית ממשיך להרגיש כלפיה דברים ורק כשזה היה גדול היא הייתה אומרת לך שהיא לא מעוניינת זה היה כואב הרבה יותר.. יהיה בסדר עוד תמצא אהבה..

sh53

New member
שכחתי עוד משהו

צריך לראות תמיד את הטוב גם בדבר הרע שקורה לנו בחיים, אז כאן הדבר הטוב מבחינתך שקיבלת אומץ והתחלת איתה. זו גם נקודת קרדיט לזכותך ולא צריך לזלזל בזה.

spiritspirit

New member
.. יפתח..

היא לא הבת היחידה , ויש עוד הרבה דגיגונים בים
אתה צריך לחפש את הדגיגונית המתאימה שלך ואני בטוחה ב-100% שאתה תמצא אותה.. רק צריך לדעת לחפש
אז בהצלחה לך , נועה

נינושש

New member
אוייש..

לא נורא.. אולי היא לא מעוניינת כרגע בכלום. תמיד יש עוד בנות.. רק תמצא את האחת שלך.. אל תיכנס לדיכאון בגלל זה..

As היחידה

New member
לא נורא.. חח..

קורה... אני בטוחה שתהיה אחרת. ואמרו לי שהסתפרת... זה נכון?

BaBy LiS

New member
למה לוותר?!

לדעתי אסור לוותר... הייתה לי חברה וידיד שלה רמז לה שהוא לא רוצה.. היא לא ויתרה המשיכה בידידות וכלמיני כאלה.. קיצר עכשיו הם חברים...

אוי... מצטערת!

אבל זה קורה ואין מה לעשות... אל תיכנס לדיכאון.. זה כל כך לא שווה את זה... גם לא התחיל כלום... לפחות אתה יודע עכשיו.... יש עוד המון בנות שישמחו להיות איתך...אני בטוחה... אל תרגיש רע.. אוהבת..... סיון

למעלה