שביזות יום א'

סגולה23

New member
פרופורציות...כמה נכון

אכן, תמיד חוזרים לפרופורציות כשמדובר בגלעד שליט. מה יש לנו להתלונן... לגמרי לא נתפס איך ההורים שורדים את זה. גם אצלי עברה שבת נעימה עם שני החיילים שלא נפגשו למעלה מחודש. כל השיחות שלהם צבא..ושוב צבא, ואני - כביסה...ועוד כביסה, אוכל...ועוד אוכל (לא מתלוננת....
) שיהיה שבוע רגוג ושקט

משתפרת

New member
יום א'- לפי ספירת הפורום

הוא כבר ה"בקרוב" של סוף השבוע הקרוב, לא? ואז כבר יגיעו הרבה מחיילינו הביתה, ומי שלא- בשבוע שאחריו. ואני מבקשת את עזרתכם/ו: בן של חברה טובה (לא סתם חברה או שכנה) מתחתן. בכוונה אינני כותבת היכן, מאחר והמקום וגם סוג האירוע לא משנה לגבי דרגת הקירבה שאני חשה אל אמא שלו ואליו. בחתונה נשתתף רק שנינו (הבן החייל- רחוק בצבא, הבת עובדת, ובן זוגה וילדיה לא משמעותיים לחתן). איזה סכום נראה סביר לתת?

49צהוב

New member
נכנסתי לאתר המחשב כמה כסף להביא לחתונה

נכנסתי לשני אתרים= גם לכבודך וגם לקראת החתונות הצפויות לי השבוע יש הרבה משתנים מוזרים כמו יום הארוע והמיקום.... אבל בערך האחד אמר 800 http://www.mitchatnim.co.il/kamakesef/ השני אמר 400-500 http://www.hogegim.co.il/tools/כמה-כסף-לתת-באירוע אני הייתי נותנת 500 אולי 600 אם אני נורא נורא אוהבת אותה.... שיהיה במזל טוב

תלוי באפשרויות, אבל:

כשאנחנו התחתנו, אחת המתנות שהחזיקה כמעט 25 שנה, היתה מחברה הכי טובה של אמא שלי, קנתה לי מג'ימיקס, לעולם לא שכחתי את המתנה, ולכן, בת של חברת ילדות ניפלאה שלי, אחת החברות הכי טובות שלי, מתחתנת, ואני מתכוונת לקנות לה מג'ימיקס, או מיקסר של קנווד, ואמא שלה, שדיברתי איתה על זה - התרגשה, בעיקר שהיא מכירה את החברה של אמא שלי, ואת הסיפור

משתפרת

New member
תודה על העצות

אני בהחלט הייתי מעדיפה לקנות מתנה. כשהתחתנו, חברה טובה של אמי (שתיהן ז"ל כבר מזמן) קנתה לנו סיר נירוסטה. עד אז היו סירי אלומיניום בעיקר והנירוסטה רק פרצה לשוק. היא קנתה לי סיר של 3 ליטר (היינו סטודנטים אז זה התאים). אז זה היה משהו מפוצץ, יחסית למתנות אחרות שקיבלנו. בשישי האחרון עדיין בישלתי בסיר הזה. אבל מדובר בזוג שחי ביחד כבר 5 שנים, כך שציוד ביתי- אין לי מה לחדש להם... לא אוהבת את זה, אבל נבוא עם המחאה. חשבנו על משהו בין 750 לבין 1000 ש"ח (צהוב, הפרובינציה שלי לא רחוקה ממרכז הארץ. הזוג ממש עירוני מעיר גדולה, לכן מדובר בסכומים שונים מאלה שבקצות הארץ), נתתן לי פרופורציות.

יום ראשון הגיע ועמו מתחילה לה שוב ספירה.../images/Emo39.gif

חמשושים הם "מתוקים" לגוף ולנשמה! היה מדהים!!! רק לראות אותו בדלת!
הפעם אני לא הרחיב במילים. אני יודעת, שכל אמא כאן יודעת ב ד י ו ק !!! (רק עם יותר ניסיון ממני) על מה אני מדברת!
אני הולכת לנצור בלבי ולחרוט בראשי כל רגע ורגע עד לשבועיים הבאים. כל הבעת אושר של פיסטוק כל שיחה כל צחוק שלו. צליל הצחוק שלו המיס אותי כל השבת! כפות הידיים המחוספסות שלו, זה כבר לא ה"צ'יפסים" (כינויי לאצבעות פסנתרן שלו, שהיו לו) המתוקים שלי. להפתיע אותו, להסניף אותו, לישון איתו (במיוחד אחיו הקטן שהיה צמוד צמוד) לשמוע את כל החוויות ותוך כדי ללמוד את השפה. לאכול איתו את כל המתוקים והמלוחים והמבושלים שהוא הכי אוהב. הבוקר הבן זוג לקח אותו ועוד חבר לירושלים כפי שנתבקשו. ושוב בנוסף לתיק הענק המצויד ומסודר לתפארת מדינת ישראל ציידנו אותו גם בדברי אפיה וחטיפים לו ולחברים. שלא יחסר! עכשיו סופרים 14. אז לכל הסופרות , שיעברו מהר הימים! שיהיה שבוע טוב! שבוע שקט לכל החיילים ולכל האמהות!

למעלה