שביזות יום א'

סגולה23

New member
../images/Emo10.gifשביזות יום א'

אוףףף, אני שונאת את השביזות הזו. ההתארגנות השקטה במוצא"ש, ההשכמה המוקדמת בבוקר יום א', הוא מתארגן לו בשקט, מכונס בתוך עצמו, עולה על מדי א, חוטף משהו קטן לאכול על הדרך ויוצא לעוד שבוע או יותר של ספירה לאחור. הסגול הצעיר - חזר היום. השבוע די קצר וזה מעודד משהו..
הסגול הוותיק כבר ממש מתקרב לסוף, יבלה השבוע ברגילה אחרונה לפני היציאה לחפש"ש המיוחלת בעוד חודש (תלוי כמובן ב"מה שיהיה בספטמבר") עוד שבוע מתחיל... הגוזל הקטן סופר לאחור לקראת תחילת שנת לימודים חדשה
שבוע טוב לכולן ושנשמע רק בשורות טובות

מעצימה

New member
משהו משעשע ומרגיז ברמות..שיתוף לבוקר נפלא זה.

הבן שלי הוריד משחק באייפד. שנרשם כחינמי..סוג של אקווריום..ואז בחר דגים ואוכל במשחק ומתברר שהם כבר לא חינם נבחר מתוך המשחק עצמו....הילד שיחק אתמול ונהנה מהמשחק...ובלילה קיבלתי חשבונות מאפל ע״ס. 450? הייתי המומה לגמרי...כל דג שבחר לאקווריום עלה בין 5. דולר ל- 20. דולר וזה בתוך המשחק עצמו.אז אני מאשימה את עצמי שלא ישבתי לידו כל הזמן וקראתי את כל הכתוב (לא הגיוני). אבל לא הגזימו לדעתכם? בעלי הנחמד לקח פיקוד וכתב לאפל מכתב...נראה אם יעזור.... זה נראה לי פשוט הונאה..משחקים לילדים שגובים על כל פעולת משחק כסף....וכמה???? שיהיה יום שקט..

עפרה ד

New member
מרגיז וגם אצלנו קרה משהו דומה

עם הטלפון החדש של החייל. הדברים העולים כסף לא מצויינים בצורה מספיק ברורה. צריך כל הזמן להזהר מזה, הסכומים מטורפים פשוט...

מעצימה

New member
כתבנו מכתב אתמול והסברנו..

והרי זה פלא החיוב יבוטל תוך שבוע. מחה לראות בעיניים אבל בהתנהלות אצלינו באופן כללי זה דיי מרשים. אולי בגלל שאפל. זו לא חברה ישראלית...חחחחחחח

עוד דבר שכדאי לדעת, בעיקר הקרובים לגבול

לפעמים כשנמצאים קרוב לגקבול ומתקשרים בנייד, זה נחשב לטלפון חו"ל כי השיחה עוברת דרך רשת של סוריה, לבנון וכד'. כשקרה, יצרנו קשר עם סלקום וקיבלנו כסף חזרה. שימו לב!!!!!!!!!

בדרך כלל עוזר

כמעט בכל המיקרים האלה - מחזירים את הכסף. אני למשל מורידה תמונות מבנק תמונות באופן מקצועי תמורת תשלום. במקביל יש לחברה מבצע על תמונות ועוד חינמיים. באחד הימים העמוסים שלי היו לי הרבה מיילים עם תמונות חינמיות, והייתי כנראה נורא עייפה, ובטעות הורדתי קובץ מוזיקה שלא היה חינמי ונמחקו לי קרדיטים (כך זה עובד, אני טוענת קרדיטים). ראשית לא הבנתי מה קרה והם ליוו אותי עד לברור. הסברתי שמעולם לא הורדתי מהם קיבצי מוזיקה והם החזירו לי את הקרדיט. אני בטוחה שאתם לא הראשונים שזה קורה להם במיוחד שמדובר בילדים, ובארה"ב לא מתווכחים ומחזירים.

אםפי7

New member
בוקר טוב, אני וראה שאף אחת עוד לא קמה

אני אחרי שהורדתי את השריונר למרגלות ההר לתפוס אוטובוס ראשון ב06:14 לעיר הבירה. את השבת בילה במרכז אצל אחיו ואחותו, ביום חמישי כבר התגלגל במדרון לבילוי בת"א. כשירדנו למרגלות ההר אמר לי שמרגיש שנמצא בהכי שפל שיכול להיות, הוא שבוז מהפרידה מהחברה וכאשר חשב שאולי טעה ורצה לחזור נסגרה עליו הדלת בטריקה ובעיטה (ציטוט), ועכשיו הכל קשה לו, לחזור הבייתה קשה- הכל אפוף בזכרונות, הכניס את כל המזכרות והתזכורות של 4 שנים לשקית זבל גדולה וביקש שאני אזרוק לפח, קשה לו. פתאום נזכר ביושב במרומים והתפילין נסעו אתו הבוקר לצבא, ותפסתי אותו הבוקר אומר ברכות השחר (נדמה לי שבשנה האחרונה לא זכר את קיומן), בקיצור עובר עליו משהו..... בארה"ב משתוללת סופה והיא כמעט נוגעת באזור מגוריו של בני הגדול, מאתמול בלילה אני בקשב לתקשורת ובקשר טלפוני לשמוע שהכל בסדר. שיהיה בוקר טוב רגוע ונעים לכולם. עדין לא הספקתי להשלים פערי קריאה , אבל עובדת על זה.

מעצימה

New member
כאבי פרידה...

הם לעולם לא קלים אמפי,אבל זהו שלב של הפנמה והבנה שמשהו משתנה ... מילים לא עוזרות כאן הרבה..קבלה,חיבוק והקשבה יעזרו לו אני מקווה להתמודדות טובה יותר.
אחד לך ואחד לו.... ומקווה לבשורות טובות מעבר לים. יום שקט לכולם.

עפרה ד

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif לו ולך.

יש לי הרגשה שהוא יהיה בסדר, מכל מה שכתבת עד עכשיו הצטייר בחור חזק ומאוזן. כאן הוחלט מזמן שסיטואציות כאלו דורשות שוקולד טוב וספר חדש, נראה לי שאצלו צריך לשלוח לו פיצה, לא? שבוע טוב שיהיה.

אםפי7

New member
פיצה , לא התארגנתי טוב עם זה הפעם

דווקא קניתי לו ספר אבל עכשיו אני רואה ששכח אותו ליד המיטה. תודה על החיבוקים לך ולאמא מעצימה, צודקות אין מילים, אבל אנחנו נתגבר.

פיטנגו4

New member
קמנו. כיפת ברזל כבר עבדה והצילה חיים

הטבע משתולל בקצה השני של העולם, ובקצה השני רק מנסים להרוג אחד את השני. עולם מוזר. שבוע טוב לכולן!

49צהוב

New member
אוי אמ פי כמה קשה ../images/Emo14.gif

לב שבוא שלנו קשה ולב שבור של ילדינו קשה פי כמה וכמה- כי איך נוכל לעזור להם? כמובן לתמוך- אבל אולי גם זה עוזר רק בקושי במצב שכזה המזל- שזה עובר- בדרך כלל מהר.... ובקשר לארה"ב - מחזיקה אצבעות לבנך הגדול ולאמריקה הגדולה כולה- שהנזק יהיה מינימלי.....

הי יקירה

נראה לי שהבחור צריך חשבון נפש על ענין החברות עם הבחורה. לברר לעצמו שלא הקושי בלהיות לבד הוא שדוחף אותו לחדש את הקשר. אם הוא באמת רוצה אותה, ושהוא סגור על הענין, עודדי אותו לחזר ולא להרפות, ולהסביר שאחרי 4 שנים זו פגיעה קשה והיא עושה זאת להגנתה. נראה לי שאם יתעקש - יצליח.

סמדר בנ

New member
בוקר טוב של תחילת שבוע

הבוקר המצב של משפחת שליט מכניסה קצת פרופורציות בתחושות של כולנו. קשה להבין מה זה להתגעגע לילד 6 שנים..... בתוך כל אלו מזג האויר בארה"ב משתולל וניו יורק בכוננות ספיגה, בדרום פחות או יותר שקט מתוח, מחאת האוהלים ממשיכה. הבוקר קראתי כי חייל גולנו שנהרג בפיגוע בגבול מצרים, סמ"ר משה נפתלי ז"ל, נהרג מאש כוחותנו. הוריו, אנשים אצילים, אמרו כי ליבם עם החייל שירה. שיהיה לכולנו שבוע רגוע.

אםפי7

New member
בזמן האחרון שומעים יותר מדי על חיילים

שנהרגו מאש כוחותינו.... מה קרה?

colibri

New member
ידיעה קשה...

ראיתי אותה בYNET ממש לפני כניסת השבת, וזה לא מרפה ממני. מפחיד.

colibri

New member
שבוע טוב ../images/Emo42.gif

הנסיכה בדרך לבסיס, המנומר - אפשר כבר לספור ימים לקראת הרבעו"ש המיוחל
, הנערה - בהתרגשות לקראת בית ספר חדש - השבוע מתחילה חטיבה, וגם הקטנקטנות - טוטו מתחילה גן, אוצ'וק תלך למעון... שבוע של התחלות חדשות. מאחלת לכולם שהשביזות תעבור בקלות, ושיהיה שבוע רגוע ובשורות טובות!

../images/Emo39.gifבוקר טוב ושבוע ניפלא ושקט שיהיה

אין לי שביזות יש לי תחושה של סיפוק, משבת נעימה עם בית מלא, הבלאגן חוגג, אני מקווה שהיום יסתדר, בעיקר אצל הבכור, שפלש עם חפציו לשטחים ציבוריים וזה אסור אצלי... היתה אוירה נעימה, דיברו כל הזמן על הצבא, זה משהו שהיה חסר מאוד לג'וני, כמובן שלא יכול להיות מושלם, אתמול הבכור נסע בערב לירושלים בקר מישהי שטיילה איתו בנפאל ואמרנו למלא דלק (זה עם דלקן - לא מאמץ גדול) וחזר בבוקר, באתי לצאת לעבודה, אין דלק, חטפתי את הג'ננה, ואם לא הייתי יודעת שחזר בבוקר, הייתי מעירה אותו שיסע למלא, כן אין בי רחמים, יש בי עצבים !!! ומכיון שמיהרתי, לקחתי רכב אחר, דברים כאלו מוציאים אותי מדעתי, אבל, כשקוראים מה שסמדר כתבה מוקדם יותר היום, באמת מקבלים פרופורציות... 5 שנים בשבי - זה ממש לא ניתפס, לא הגיוני - ומצמרר. אנחנו ניתראה עם ג'וני רק בעוד שבועיים בטקס קבלת הכומתה.

למעלה