עוד הופעה?

אחחח....אסי אסי... אתה מתגרה במזלך.

מדונה היא ה-פרפורמרית הכי טובה שקיימת בפלאנטה הזו. אני לא נכנס לויכוח על איכויות קול או על קהל יעד והיקף הפירסום - אבל ללא ספק מדונה מסוגלת למלא איצטדיונים של 100,000 איש גם אם כרטיסים יעלו 500 שקל. כל שירי ההלל שלי לקלי קלארקסון ועל יכולותיה למלא איצטדיונים - הם בהנחה שכרטיסים עולים 70 ש"ח (מחיר של סטייק ממוצע במסעדה). אין ספק שקלי מסוגלת תיאורטית למלא איצטדיונים, אבל לא מתקרבת לקרסוליה של מדונה בפופולאריות, בנסיון ובאיכות ההופעה. אני ממליץ לך לחפש בYouTube קצת הופעות של מדונה, ותבין על מה אני מדבר. מדונה היא פשוט אמנית מדהימה על הבמה. איכות יוצאת דופן. אם הכרטיסים להופעות שבוטלו היו עולים 250 ש"ח לכרטיס כפי שעלו בחו"ל, אני בכלל לא בטוח שהם היו נגמרים, בטח שלא בתוך 48 שעות. זו דעתי.

Twisted Shadows

New member
לפני שאתה ממהר להסיק מסקנות..

אני מאוד אוהב את מדונה, היא הזמרת שיש לי הכי הרבה דיסקים שלה באוסף הנחמד והלא קטן שלי
, ואני יודע שהיא פרפורמית אדירה. אבללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל (סגנון חלי מארץ נהדרת
) נכון לעכשיו, כרגע, קלי יותר פופלארית בארץ. אמנם מדונה הייתה מקום ראשון יותר פעמים ממנה, אבל ההייפ (הזמני- אני יודע) שיש לקלי כרגע, הוא לדעתי יותר גבוה מכל אמן אחר כיום בארץ. מדונה, אם כל זה שהיא מדונה, והמון אוהבים אותה, יש לה גם המון אנשים שרוצים לשים לה רגליים, קלי היא יותר מאמית כזאת, שכולם אוהבים.. וגם כשמדונה הייתה בארץ השנה (אם אני זוכר נכון) ממש ממש ממש לא היה אכפת להמון אנשים, וזה כמעט לא היה מסוקר. אל תתפוס אותי במילים, אני מדבר רק לפי הזכרון קיצר, מדונה היא הכל, מדונה היא המלכה ללא ספק של המוזיקה, אבל שוב, קלי כרגע יותר פופולארית ממנה היום.

nivy0

New member
חעחע קלי הרסהה לעצמה..

כל השכבהה שלי אהבה את קלי... בגלל המוסיקה שלה!ולא בגלל מי שהיא הייתה בעבר ומי שהיא היום! אז ככה גם לגביי מדונהה לאפחד לא אכפת אם היא קוף מפלצת או טרול! אני מעריך שבאים כי אוהבים תמוסיקהה שלה יותר מאשר אותהה כיום השכבהה שלי שונאתת את קלי בגלל ההברזה היא יכלה להופיע בפלייבק או סתםם לבוא במלא 2000 שקל לטוס בשבילה זה כלוםם יש להה מיליוניםםם היא ביאסהה יותר מחצי ארץ ובכלל אלה ששילמו 1000 שקל לכרטיס אכלו אותהה אתם יודעים מזה 1000 שקל?!למשפחות שמתחת לקו העוני!?ועוד שלא יצא להם מזה כלום... גם ילדים מהכיתה שלי זכו לפגישה איתה!!!ועוד היא לא באה!100% שהם גם לא יוכלו לפגוש אותה או לזכות בפגישהה דרך איזה מבצעע וזה הכי מבאסס בעולםם הביקורר של מדונהה הייתה מסוקר הרבהה רשמו מלא כתבות בעיתון אתרים היו מפוצצים בתמונות שלה מהארץץ ואפילו היה על זה כמה פרקים בשיר שלנו כשהיא הייתה בארץ הבית מלון שלהה היה מלאאאאא אנשים שמסותבבים ועמדו על הכביש (אני זוכר שלא הצלחתי להגיע בגללם לעזריאלי רררררר)אז די להשוות את קלי לזמרים אחריםם שכופלים איתה.. אישית אני עדיין ימשיך לאהוב תמוסיקהה אבל אותה לא ממש.. מצטערר על העירבוביהה כי כל פעם נזכרתי במשו חדשש

Whats Up Lonely

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo205.gif

קלי לא הבריזה, יש לה דלקת גרון ובמצב כזה היא לא יכולה לשיר. ואני מאוד שמחה שהיא לא הסכימה לשיר עם פלייבק, זה היה ממש מבאס, הכי שווה זה לשמוע אותה בלייב. ולכל אלה שקנו מאנשים כרטיסים במחירים גבוהים, זה באמת מצעצבן אבל זו לא אשמתה של קלי, זה ספרסרות וזה לא חוקי. אני יודעת שזה ממש מבאס, אבל זה לא אשמתה. אני בטוחה שהיא תפצה אותנו כשהיא תוכל
.

Twisted Shadows

New member
קודם כל

"גם ילדים מהכיתה שלי זכו לפגישה איתה!!!" מכל הארץ- בסה"כ 10 אנשים זכו לפגישה איתה. מהרדיו, מהעיתוניפ, פרוטקציות ומה שבא לך.. רק 10 אנשים. מהפורום הזה יש 4 אנשים שזכו, אז אני בספק אם אנשים מהכיתה שלך זכו בפגישה. לגבי כל השאר, יש לי רק שאלה אחת בן כמה אתה

nivy0

New member
13

מפרוטקציות... אבא של אחת הילדות בשכבה עובד במעריב והוא סידרר להם וילדה אחת זכתהה בפגישה

DreamS_HunteR

New member
בוא נגזים..../images/Emo121.gif

אם כרטיס להופעה של קלי יעלה 400 שקל בממוצע כמו שהוא עולה לכרטיס להופעה של מדונה, אני בספק מאוד גדול אם היא תצליח למלא איצטדיון. אין הופעות של מדונה שמונות פחות מכמה עשרות אלפי אנשים.

Twisted Shadows

New member
טוב שמע, אני לא יודע

ואפחד מאיתנו לא יידע כל עוד זה לא יקרה
אבל תחשוב על הקהל מעריצים: מדונה- הורים שמרנים וגם הורים נורמלים והגיוניים לא יתנו לילדים הקטנים שלהם ללכת להופעה כזאת. כל הדתיים למינהם לא ילכו, בגלל העבר הלא כ"כ ורוד של מדונה... קלי לעומת זאת, אני לא מוצא שום מגבלה של אנשים ...

DreamS_HunteR

New member
נראה לך שהקהל של מדונה../images/Emo121.gif

מתבסס על ילדים שבאים לראות את קלי?
הקהל של מדונה הוא לרוב מבוגר.. אנשים שגדלו על המוזיקה הזאת...

Twisted Shadows

New member
בדיוק.

מה שמגביל מאוד את הקהל שלה. קלי לעומת זאת, ילדים, מבוגרים סקרנים, דתיים, ערבים, טרולים, חיות וכו'

Twisted Shadows

New member
אולי כאלו ששונאים את המנהל של

הפורום שלה
אבל זה לא היה פוגע עד כדי כך במכירות

Twisted Shadows

New member
השאווה קטנה בין מדונה לקלי היום

האלבום של קלי יצא לפני 68 שבועות, של מדונה, לפני לפני 19 שבועות. קלי עד היום מכרה יותר מ-8 מליון עותקים בכל העולם- זמרת חדשה מדונה מכרה יותר מ-7 מליון עותקים בכל העולם- זמרת ותיקה בשבוע 68, האלבום של קלי במקום 7 במכירות עולמיות בשבוע 19, האלבום של מדונה במקום 12 במכירות עולמיות. לדעתי זה אומר הכל...

DreamS_HunteR

New member
אסיייייייייייי../images/Emo121.gif

האלבום של מדונה יצא לפני 19 שבועות ומכר 7 מיליון. האלבום של קלי יצא 68 שבועות לפניו ומכר 8 מיליון. מה זה אומר לך? שכשמדונה תגיע ל68 שבועות היא תכפיל את המכירות
ואל תשווה את מדונה עם אחד האלבומים הכי גרועים שלה.. היא את הכסף שלה עשתה כבר

Twisted Shadows

New member
כי מדונה זו מדונה

למדונה יש קהל מעריצים גדול שמבוסס כבר על יותר מ-10 שנים. השם שלה הוא נותג בכל העולם. קלי לעומת זאת, הייתה צריכה לעשות היכרות עם העולם, להראות לעולם מי זו קלי, והיא הצליחה בזה עד כדי כך שהיא עברה את מדונה במכירות.

DreamS_HunteR

New member
זה עדיין לא אומר שהיא עברה../images/Emo121.gif

אותה
ייקח לקלי המון המון זמן כדי שהיא תגיע למצב שבכלל יהיה אפשר להשוות אותה למדונה
עם כל הכבוד לקלי

Kelly B

New member
אחים שלי דיי לריב

יאו אני לא יכולה לקרוא יותר את המילה "מדונה" חפרתם חחחחחחחחחחחחחח

Free Lancer

New member
../images/Emo45.gif

זה סתם ויכוח מיותר. הרי היו מאתיים אלף זמרות שהיה סביבם הייפ מטורף ואיפה הן היום? איפה אבריל לאבין? איפה שאקירה היום ביחס להצלחה של WW? הטווח הארוך זה העיקר.

daphnef

New member
מה זה משנה

מדונה או קלי העיקר שקלי תבוא לארץ!! -----ויהיו לי כרטיסים-----

כרגע לא מתוכננת הופעה.

כמו שאמרנו, שאלנו את הד-ארצי וכרגע ההופעה התבטלה לגמרי ולא נידחתה. ממה שדני אמר, ניתן להניח שההופעה הבאה תהיה בסיבוב הבא,שיצא לאחר הדיסק השלישי.

למעלה