עוד הופעה?

sivan5688

New member
גם שלי

השגתי כרטיס הפעם כל כך בפוקס ואני תוהה אם המזל ימשיך להאיר לי פנים...

daphnef

New member
זו בדיוק הדאגה שלי גם...

אם לא יהיה לי, זה יהיה פשוט---------נורא!!!

את ההופעה הבאה צריך לעשות בפארק

אורנג' ראו כמה ביקוש יש להופעה... ויש אלפי אנשים שרצו ללכת ולא השיגו כרטיסים. אם המחיר יהיה 69 ש"ח לכרטיס - אורנג' בטוח יצליחו למלא את פארק הירקון, וגם אין כמעט סיכוי שיהיה גשם (ההופעה תהיה לפחות אחרי פסח). כדאי מאוד שאת ההופעה הבאה הם יעשו במקום שיכול להכיל יותר מ-6000 איש.

DreamS_HunteR

New member
את פארק הירקון קלי לא תמלא../images/Emo121.gif

ואם היא לא תמלא ויגיעו רק 10000 איש, זה יראה מגוכחך.. עדיף שזה יהיה במרכז הירידים ויהיה מלא.. פשוט צריכים לחשוב על הוספת הופעה. זה הכל.

Joll Rulzzz

New member
היא כן..

אם תוך 48 שעות 10,000 כרטיסים נחטפו.. אז תוך שבועיים יחטפו 100,000 כרטיסים.

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

זה שכל הכרטיסים נמכרו ביומיים זה לא אומר שתוך שבועיים מספר הקונים מוכפל. הכרטיסים נמכרו כי הייתה ידיעה שהם מוגבלים ולכן מיהרו לקנות אותם. בוא לא נגזים.. זאת קלי קלרקסון, לא מדונה.

DreamS_HunteR

New member
אני חושב שאורנג' צריכים../images/Emo121.gif

לפצות את כל מי שקנה כרטיסים.. או שאיכשהו יפצו את מי שקנה כרטיסים.. אולי כדי להחזיר את האמון בהופעה.

Joll Rulzzz

New member
אורנג' לא צריכים לפצות..

כי אורנג' לא אחראית על המופע בכלל מי שצריכה לפצות זו קלי והאמרגנים שלה.. אורנג' מצידה יכולה לתבוע את קלי על כל הכסף שהיא הוציאה. לשווא.

Twisted Shadows

New member
אורנג' באמת לא צריכים לפצות

אבל מי כאן ועד ללתבוע יש מרחק של אלפי שנות אור
.

Joll Rulzzz

New member
אחרי המקרה זה משו אחר..

אני מתכוון שאם היו מהתחלה עושים בפארק הירקון, תוך שבועיים כל הכרטיסים היו נגמרים.

ב-70 שקל לכרטיס, ימכרו גם 60,000

70 שקל לכרטיס זה מחיר נמוך - לא רק לקלי קלארקסון, אלא אפילו ללהקת הזבובים המיתולוגית בהופעת קאמבק.... אולי לא ימכרו 100,000 כרטיסים - אבל בוודאי (אם תהיה הופעה אחת) ימכרו 50-60 אלף בלי בעיה במחיר כזה. בלומפילד או אצטדיון ר"ג - יכולים להיות מקום לא רע להופעה הבאה של קלי קלארקסון, שאולי היא לא מדונה, אבל היא מסוגלת בקלות למכור 60,000 כרטיסים במחיר 70 ש"ח לכרטיס (קצת פירסום של אורנג', קצת כתבות בעיתונים, קצת כרטיסים בחינם ברדיו, בעיתון, בגיא פינס - וכל הכרטיסים יעלמו תוך שבועיים).

Twisted Shadows

New member
האמת,

כרגע, בימים האלו
, (שלא יסקלו אותי) לדעתי היא מסוגלת למכור אפילו יותר כרטיסים ממדונה.

Rachel47

New member
|שווקלד|../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif גם לדעתי../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

למעלה