סקר

קמי1

New member
כן אני יודעת! וואי איך ידעת את שמי?

טוב...חחחחח אבל אמממ רז הירשה לי כי זה לאתר שלי אז בניצול שירשור חוצמיזה השהו אותי מקטנטנות

קמי1

New member
אממ

כי הם כל הזמן האשימו אותי והתחילו לריב איתי..............וקיללתי את טלי

קמי1

New member
:)

סליחה לא ידעתי כניראה אחותי הוציאה מהפורום קטנטנות..........\: כואסת?

מיה זאת לואיסנה!!

לואיסנה לא אמורים להזכיר פה. לואיסנה ב"קטנטנות" ומיה ב"המורדים" זה אותה שחקנית:לואיסנה לופליטו

.

היי מה המצב? אני ישבתי לידך היום בהקרנה יחד עם שירה זאת שיש לה קשרים עם יאיר זוכת?

omer wild

New member
בקשה לכל מי הלך היום להקרנה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל מי שהלך יכול בבקשה לסקר לנו את כל הרגעים מהרגע שהוא הגיע לשם ועד הרגע שיצא משם
בבקשה זה חשוב לכל אנשי הפורום
כולם כל כך מקנאים בכם (טוב ככה נראה לי לפחות...) אז תעשו לנו שרשור של "סיקור הקרנת הבכורה" חחחח...משהו כזה...זה יהיה יפה
תודה...

G@T

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif*רוצחת את FOXKIDS*../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הפעם הם ממש הגזימו!!!!!!!!!!!!!! *רותחת! עשן מהאוזניים* לא רק מריצה! עכשיו גם מיה וחלק מהשיר סוויט בייבי הם צינזרו!!!!!!! כמה זמן יהיו הפרקים?!?!?!?!?!?!?!? 15 דקות?!! אווווווווווווח זה כזה מעצבן
אני כבר ממש לא יודעת מה לומר!

omer wild

New member
כן...זאת באמת הגזמה ../images/Emo46.gif

אמרו לנו שיצנזרו אך ורק קטע אחד שנמשך רק כמה שניות...מקטע אחד זה נהפך לשלושה ! ועוד קטעים מהשיר סוויט ביבי
הם לא נורמאלים...בושה וחרפה
הרסו לנו את התכנית...

מה?????????????????????????

אני רותחת!!!!
צינזרו את סוויט בייבי???? איזה קקה!!!!!!!!! איזה כלב**!!!!! אני הולכת לתבוע אותם!!!! (טוב לא להגזים!!!) אבל לא הגזימו , תכף יצנזרו לי גם דיבורים כי הם אמרו במשפט: מפגר

ברקודית

New member
רגעעע את יכולה להרגע... :)

הרי הסדרה תשודר גם בערוץ 10 והם לא מצנזרים שם.. אז יהיה לנו גם ת´ציצקלח של קמילה, וגם את סוויט בייבי בשלמותו... אל תשכחו את זה!!!!!!

הא...

1)יש עוד 3 חודשים,נשרוד או לא נשרוד זו השאלה
. 2)עוד 3 חודשים יכול להיות שערוץ 10 יסגר!

למעלה