סקר

omer wild

New member
דייייי זו לא סיבה לבכות כל היום !!!

לא נורא אז לא הלכת לבכורה את תראי את זה עוד שבוע
ואלי זה יהיה נצונזר אבל שיט על מי את שמה
אני בטוחה שאת ראית את הקטע הזה כשהוא לא מצונזר
אז מספיייייייק ותחזרי לעצמך ומיד
כי את גורמת לי ל-
עלייך...ואני בדיוק רוצה להיות ההפך - אני רוצה לא לכעוס עלייך כי גם ככה אני רציתי ללכת גם ואת עכשיו מוסיפה לי עוד רצון
אני גם יבכה בסוף
טוב אני מצליחה להחזיק עוד קצת מאמץ...

תשובות:

1.הלכתי 2.לא צילמתי ואין לי תמונות אבל יש לי מלא ממה שחילקו שם 4.ראיתי אותו ואת פנינה רוזנבלום ואת יעל ארד אוקיי דבר שאתם צריכים לדעת בסוכות יוצא ספר זכרונות בדצמבר יוצא אלבום איסוף מי שהלך להקרנה קיבל דוגמא של אלבום האיסוף +14 מדבקות (מהממות)+גלויה+ראש אחד של השבוע יעני יש לי איזה 100 מדבקות (הלכתי עם האחיות שלי ולקחנו מלאאא שקיות) ואיזה 30 גלויות ובגלויות יש את התמונה של פוקס קידס אם מישו יודע איך מתקינים סורק בלי הדיסק שלו שיגיד לי ואני יסרוק לכם

אוקיי

בהתחלה שנכנסנו קיבלנו שקיות ובפנים מה שאמרתי למעלה ואחר כך שנכנסנו לאולם שמו פרסומות לפוקס קידס כך שראיתי את כל הפרסומות שזה 6 או 7 פרסומות של מורדים אחר כך שמו סוויט בייבי וגם זה צונזר(כן הם דפוקים) ואז התחיל הפרק שהיה מהמם ומריסה הרגה אותי כי כמובן היא הייתה הכי מצחיקה וחייבים לציין שפשוט דילגו על הקטע של מריסה ושל החשפנות של מיה והסתיים הפרק היה בוניטה דה מאס (כל שנייה עצרו אותו והמשיכו) ואז זהו ואני ציפיתי למאחורי הקלעים אבל בכל זאת היה יפה

omer wild

New member
רגע גם דילגו על החשפנות של מיה ????

אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה
הם אמרו רק את הקטע של מריסה...אווווף איתם
רגע ומה היה במאחורי הקלעים ?

omer wild

New member
נ"ש...תראו אנימציה מפוקס קידס...

אני בטוחה שזה בנחה אבל אתם חושבים שזאת קמילה

../images/Emo7.gifשי צילמת בווידאו?../images/Emo10.gif ועומר יש לי

מצב רוח אל תכעסי פשוט תדלגי אל ההודעות שלי אם זה כל כך מפריע לך

omer wild

New member
לקמילה ו טיטאן....

כל מה שרשמתי היה בצחוק כזה...כדי להעביר את הזמן ואת היית מאוד
אז רציתי להרגיע אותך "בדרך הקשה"
הבנתו´ש
אז אל תחשבי שכעסתי עלייך...הכל היה בצחוק...

בלונדהה

New member
שמישו יסרוק את מה שחילקו שם בבקשה!!

פליז תסרקו אני מתה לראות איזה חוברות חילקו ואיזה תמונות והכל יש בתוך החוברות! לא פיר שכל דבר של רבלדה וואי וקטנטנות זה בת"א!!!!!!!!! זה לא פפיייררר!!!! למה לדלג על ירושלים? עיר הקודש? אה?!?!?!?! כוס אמק טוב?!!!

קמי1

New member
אם שי היה ועוד כמה ילדים מהפורום בה

קרנה.... בטח פגשת אותם...?

גלי87

New member
מור מתוקה....

זה פורום המורדים לא פורום קטנטנות להזכירך..........

למעלה