זוגיות דחוף

../images/Emo10.gifזוגיות דחוף

בעלי עזב את הבית לפני חודשים בערך ופתח תיק ברבנות היה לנו דיון ביום חמישי הדיון היה סוער מאוד הוא הפך שם את כל האמת לשקר, אני מעונינת בשלום בית והוא לא מוכן מה עלי לשעות בבקשה תיעצי לי שמי עינת ושמו איתמר והאם נראה לך שהוא יחזור הביתה אנחנו כרגע בנתק מוחלט אציין שלדיון באתי עם עו"ד אודה על תשובתך אני פשוט נואשת

Tal_Ya_Tal

New member
שלום../images/Emo210.gifי האחת

יקרה, לא הסברת לנו למה בעלך עזב את ה
ועל מה המחלוקת אם את מעוניינת בשלום
אפשר לעבוד אתך קודם כל על שלום פנימי בתוכך? יש מספר טכניקות שבאפשרותן אפשר לעזור לך לעבוד על שלום פנימי בתוכך. אך אצטרך לדעת יותר פרטים. אם אינך יכולה לדבר על כך בפורום נרחב תוכלי לפנות אלי במסרים. אז קודם כל, אני שולחת לך את גריד הרגיעה.תוכלי להעביר עליו את אצבע המראה של יד שמאל שלך על מנת להרגע. לגבי שאלתך הוא יחזור ה
ה, אינני יכולה לומר דבר כזה על סמך שמותיכם . אני אסטרולוגית
לא נומרולוגית
וגם כך חסרים פרטים חיוניים. לא תמיד אפשר לדעת בודאות .וכידוע לך תמיד הרשות נתונה. L&L TALYA

../images/Emo91.gif

איש המאגיה והקבלה יוסף חי מחזיר אהבות מסיר עין הרע וכישופים מתאם זיווגים נותן יעון רוחני והכוונה בכל תחום ליוסף שיטות בלעדיות להוצאת עין הרע ולהחזרת אהבה לפרטים נוספים ניתן להכנס לאתר הבית שכתובתו: www.magia18.com כמו כן ניתן גם לשאול שאלות און ליין במסנג'ר שכתובתו היא [email protected] או בדואר אלקטרוני שכתובתו : [email protected]

למעלה