אויש, אני כל כך בוכה עכשיו... (ט)
אבל החלטתי בכל זאת לתרגם... חשוב לי שאנשים יקראו את זה... דובי, הייתי ילד רע שוב אמא אמרה לי כך אני לא כל כך בטוח מה עשיתי לא נכון אבל חשבתי שאולי אתה תדע כשהתעוררתי הבוקר ידעתי שאמא עצבנית כי היא בכתה נורא חזק וצעקה על אבא שלי. ניסיתי חזק להיות ילד טוב ולעשות מה שהיא אומרת ניקיתי את חדרי לגמרי לבד אני אפילו הצעתי את מיטתי אבל שפכתי חלב על חולצתי הטובה כשהיא צעקה עליי למהר ואני משער שהיא לא שמעה אותי כשאמרתי לה שאני מצטער כי היא הרביצה לי חזק, אתה מבין וקראה לי בשמות מוזרים היא אמרה לי שהייתי ממש רע ושאני צריך להתבייש כשאמרתי "אני אוהב אותך, אמא" אני חושב שהיא לא הבינה כי היא צעקה עליי לסתום את פי או שאני אחטוף שוב. אז באתי הנה לדבר איתך בבקשה תגיד לי מה לעשות כי אני באמת אוהב את אמא שלי ואני יודע שהיא גם אוהבת אותי ואני לא חושב שאמא שלי מתכוונת להכות אותי ממש חזק אני חושב שלפעמים מבוגרים שוכחים עד כמה הם גדולים אז דובי, אני מקווה שהיית אמיתי ושלא היית סתם דובון אז היית יכול לעזור לי למצוא דרך להגיד לאמהות בכל מקום שינסו חזק להבין כמה עצוב זה גורם לנו להרגיש כי הכאב בחוץ עובר מהר אבל הפנימי אף פעם לא מחלים ואם היינו יכולים לגרום להן להקשיב אולי אז הן היו מבינות שאז ילדים קטנים כמוני לא היו סובלים יותר אבל בינתיים אני חושב שאני אחבק אותך חזק ואעמיד פנים שהכאב עבר אני יודע שאף פעם לא תפגע בי אז לילה טוב, דובון יקירי.