שרשור היכרות והתפקדות!

N o R i K o

New member
שרשור היכרות והתפקדות!

טוב, אז עכשיו כשיש לנו פורום, ייתכן בהחלט ולא כל הגולשים כאן מכירים זה את זו. אז גם לאלו מביניכם שבאו מהקומונה וגם לחדשים ביניכם, זה הזמן להציג את עצמכם בפנינו! D: אז אנא מכם, התפקדו והציגו את עצמכם! D: שם:
סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר):
מידת נעליים:
צבע אהוב:
בעל חיים:
עוד פרט מיותר שבא לכם לציין:
מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\+התלקחות\כולם:
והאהוב עליי מתוכם הוא:
הדמות האהובה עליי היא:
וחוץ ממנה, גם...
כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש...
איך הגעתי לסדרה:
אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל
עוד ספרים אהובים עליי:
וסדרות:
וסרטים:
וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת:
הגעתי לפורום דרך...
וחוץ ממנו, אני גולש גם ב...
סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי:
מסר לאומה:
ותמונה לסיום:
ברוכים הבאים!!!11 יהיה כיף

CoralP

New member
הופהההה פורום!

שם: קורל גיל: 19 מיקום בארץ: ירושלים סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר): חיילת מידת נעליים: 37 :O צבע אהוב: תכלת בעל חיים: חתוליק עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: שהיה לי קשה לבחור צבע אהוב כי יש לי כמה שהם הכי אהובים. לא חשוב XD מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\+התלקחות\כולם: קראתי את 1+2 כי עוד לא השגתי עותק של השלישי ): והאהוב עליי מתוכם הוא: הראשון, דה הדמות האהובה עליי היא: קטניס, היימיצ', פיניק 3> וחוץ ממנה, גם... (פיטה;_; ~בורחת מנוי~) כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש... -> יהיה בידיי את הספר השני! (~מתחמקת באלגנטיות~) איך הגעתי לסדרה: חברה (קרן) השאילה לי את הספר ואמרה "תקראי!!!1 זה טוב!!1". ואז דיברתי עם נוי. טעות חיי. (
) אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל: בטח שמחכה לסרט! עוד ספרים אהובים עליי: פנטזיה פנטזיה פנטזיה. I'LL TAKE IT ALL וסדרות: איך פגשתי את אמא, המפץ הגדול, האנטומיה של גריי, צווארון לבן, גלי, משחקי הכס, בנות גילמור, ועוד מיליון אחרות וסרטים: שר הטבעות
וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: מנגה ואנימה 3> הגעתי לפורום דרך... נוי XD וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... קוספליי, מנגה ואנימה, צילום... וסמויה בעוד הרבה אחרים :) סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: אני בטטת מחשבים, AND I LIKE IT! כן. XO מסר לאומה: אני עייפה. איכס צבא. ותמונה לסיום: אוי אני בהוספת תגובה מהירה אי אפשר לצרף תמונה XD אין לי כוח להעביר את זה עכשיו...

יאאאאא יש לנו פורום !!!!!!!!!

איזה כיף :) שם: מוריה גיל: 30 מיקום בארץ: עיר ה
סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר): נירולוגית בכירה AKA חופרת בשכל
מידת נעליים: 39 צבע אהוב: סגול בעל חיים: ג'ירפה! (כי הבעיות הכי גדולות שלנו הן רק נקודות קטנות קטנות בשביל ג'ירף) עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: השיר הכי מושר בעולם הוא happy birthday to you מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\+התלקחות\כולם: כולם והאהוב עליי מתוכם הוא: משחקי הרעב הדמות האהובה עליי היא: קטניפ
וחוץ ממנה, גם...: גייל ופיטה ופיניק כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש...: אני אשכח הכל כדיל להתחיל לקרוא אותו שוב איך הגעתי לסדרה: חברה חפרה לי עליה (הי הילה
) אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל: טבלת יאוש גדולה כבר מוכנה ויש לי דייט עם שהם ! עוד ספרים אהובים עליי: כמה טוב להיות פרח קיר, התפסן בשדה השיפון,אני מחבבת את הספרים של קן פולט,ועוד רבים וטובים שלא עולים לראש כרגע וסדרות: יומני הערפד, גוסיפ גירל,גליי,האנטומייה,המעגל הסודי,ואני חובבת ריאלטי ידועה וסרטים: אישה יפה ריקוד מושחת ונו תראו רק חפרתי על זה עכשיו בקומונה
וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: מוזיקה! אני אוהבת מוזיקה ,ובימים אלה אני דבוקה בדבק נגרים לאלבום של נתן גושן! הגעתי לפורום דרך... :הקומונה?! וחוץ ממנו, אני גולש גם ב..."פייסבוק?! סתם נו עוד פורמים כמו טייק דאת והאנטומיה סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: כן אני באמת בת 30! מסר לאומה: Caligynephobia is a fear of beautiful women. ותמונה לסיום:

terrapin

New member
פורוםפורוםפורום!

מזל טוב לכולנו על פתיחת הפורום!!! איך זה קרה בכלל? שם: דניאלה עמליה נצנצים גיל: 19 מיקום בארץ: תל אביב סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר): סטודנטית מידת נעליים: 42
צבע אהוב: סגול בעל חיים: חתולים וצבים ועוד רבים וטובים עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: קר לי מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\+התלקחות\כולם: כולם! והאהוב עליי מתוכם הוא: אני חושבת שהתלקחות... או משחקי הרעב... לאיודעת. הדמות האהובה עליי היא: היימיץ'
וחוץ ממנה, גם פיטה ופיניק ועוד רבים וטובים! כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי לקנות את הספרים הבאים. אבל אני בנאדם מוזר, וחיכיתי המון זמן עד שמצאתי אותם באותה מהדורה שהיתה לי של הראשון
איך הגעתי לסדרה: חברים שלי חפרו עליה בפייסבוק. אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט!!! עוד ספרים אהובים עליי: Ender's Game, Neverwhere, Good Omens, The Picture of Dorian Gray ועוד רבים וטובים. וסדרות: The Big Bang Theory, Married With Children, Fawlty Towers, Freaks and Geeks, Rozen Maiden, Ichigo Mashimaro... וסרטים: The Princess Bride (הנסיכה הקסומה), מולאן, חתול שחור חתול לבן, טוטורו, פוניו, ספיריטד אוויי... וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: לישון. הגעתי לפורום אחרי שקראתי את הספר הראשון בסדרה וחיפשתי אנשים לדבר איתם עליה
וחוץ ממנו, אני גולשת גם בעוד כמה פורומים בעיקר כקוראת סמויה, ביניהם פורום אתאיזם, פורום צמחונות וטבעונות, פורום ביסקסואלים... סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: אני רוצה להיות לייזה מינלי כשאני אגדל. תסדרו לי משהו? מסר לאומה: May the odds be ever in your favour. ותמונה לסיום: מוקדש לקומונה הקטנה שלנו שליבלבה לה לכדי פורום קסום

N o R i K o

New member
מושוווו

האמת שגם לי אין ממש מושג איך זה קרה
כשהלכתי לראיון בתפוז להנהלת מתגייסים לפני ארבעה חודשים הצעתי להם לפתוח פורום למשחקים והם אמרו שבשביל זה צריך קומונה חיה. אז נתתי להם לינק לקומונה ואמרתי להם לעקוב... כנראה שהם עקבו, כי פתאום הם הציעו לי לפתוח פורום
זה היה ממש אאוט אוף דה בלו. אבל מה זה משנה, העיקר שיש לנו פורום. לאט לאט נשתלט על העולם

terrapin

New member
כתבתי "ועוד רבים וטובים" שלוש פעמים

ככה זה כשקר, שוכחים שקיימים עוד ביטויים בעולמנו הקסום. ביטויים רבים וטובים.

N o R i K o

New member
אני אני אני~

שם:
נוי\נוש גיל:
18+. 2. P: מיקום בארץ:
השרון הקטון~ סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר):
רופאה בכירה, דההה! וגם חיילת. אבל רק לעוד 49 יום 3= האמת שעוד חצי שעה זה כבר 48 ושתדעו שזה אחד המספרים האהובים עליי! מידת נעליים:
37-8 צבע אהוב:
ירוק-תכלת-טורקיז וכל החברים. בעל חיים:
אני טיפוס של כלבים
עוד פרט מיותר שבא לכם לציין:
ממש לא ידעתי איזה אייקון לשים כאן והלכתי על התמנון כי הוא חמוד. מתוך השלושה, קראתי את
כולם והאהוב עליי מתוכם הוא:
משחקי הרעב, ברור
הדמות האהובה עליי היא:
קטניס וגייל
שניהם עסוקים בלריב על המקום הראשון. או בלהתמזמז.
וחוץ ממנה, גם...
היימיץ', פיניק ו... תתפלאו, אני גם אוהבת את פיטה!!!1
כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש...
הספר השני יגיע לידיי. אז ישר הלכתי לקנות אותו. איך הגעתי לסדרה:
חברה אחת אמרה לי שאני חייבת לקרוא, חברה אחרת פשוט תקעה לי את הספר ביד ואמרה "תקראי". אם הן היו יודעות מה זה יעשה לי... איזה חרטות
אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט
!!11 112 יום!!11 עוד ספרים אהובים עליי:
הארי פוטר, שומרת אחותי, מארלי ואני, מישהו לרוץ איתו, משאלה אחת ימינה
וסדרות:
איך פגשתי את אמא
, גלי והמפץ הגדול~ וסרטים:
אני לא טיפוס של סרטים, אבל טאנגלד
וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת:
אני אוהבת את יוני בלוך.
והוא לא מוציא דיסק אז אני עצובה. ואני אוהבת את מוניקה סקס אבל הם הוציאו דיסק מעפן.
הגעתי לפורום דרך
הנהלת תפוז, ששלחה לי לינק ואמרה לי "יופי, את כחולה, עכשיו לכי ותפעילי אותו, ביץ'!!!1
" סתם, הם היו נחמדים D: איזה כיף שפורום!!11 וחוץ ממנו, אני גולש גם ב-
פורום מתגייסים שגם בו אני מנהלת (164), איך פגשתי את אמא (2208) וגלי (2196)~
סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי:
אני משתחררת עוד 49 יום! אה, כבר אמרתי את זה. טוב נו, אתם כבר תלמדו להכיר אותו. ואת פסיכוזת הגייל\קטניס שאני שקועה בה. מסר לאומה:
Team Gale, פיתות זה משמין. D: ותמונה לסיום:
הייתי היום בסנטר וצילמתי תמונה באייפד של החנות. עכשיו כל מי שמגיע לחנות יוכל לראות אותה
אמאלה!!1

KerenLin

New member
נוי את כל כך הולכת להשתלט על העולם בסוף

שם: קרן לין האחת והיחידה גיל: 18 מיקום בארץ: כפ"ס סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר): לפני צבא, כרגע חובשת וגם אחר כך. מידת נעליים: 42! סאסקוואש D: צבע אהוב: כחול. בעל חיים: כלב עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: שאני כרגע עובדת על סרט קצר של משחקי הרעב והוא יהיה ממש מגניב? מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\+התלקחות\כולם: כולם. השלישי באנגלית וחצי מהראשון שוב באנגלית והאהוב עליי מתוכם הוא: הראשון כמובן הדמות האהובה עליי היא: גייל וחוץ ממנה, גם... קטניס, פיניק, פרים וסינה. כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי לישון. כי קראתי אותו במשך לילה שלם ולמחרת עבדתי 16 שעות. אז לישון בהחלט. ואז לקרוא אותו שוב, שעשיתי איך הגעתי לסדרה: עבדתי שנה וחצי בצומת ספרים, בשבוע הספר של שנה שעברה (2010) ראיתי אותו על המדף אז לקחתי. התאהבתי מייד והמלצתי לכל אדם שאני מכירה אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל: מחכה לסרט! למרות שיותר מחכה לסוף העבודה על הסרט שלי. עוד ספרים אהובים עליי: סאגת אנדר וסאגת הצל, הארי פוטר, צופן דה וינצ'י. בשורות טובות. קרוליין (שפאקיגנ עשה לי סיוטים שהייתי קטנה) וסדרות: גלי, המתים המהלכים, גיבורים (רק שתי העונות הראשונות), איך פגשתי את אמא, האנטומיה של גריי, דקסטר. וסרטים: שודדי הקראיביים, המלאכיות של צ'ארלי, טומב ריידר, סקוט פילגרים, יוקרה, 9 (האנימציה!), בת הים הקטנה, מלך האריות, אלאדין, טרזן. וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: קוספליי! D: הגעתי לפורום דרך... נוי. וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... פורום קוספליי D: סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: יש לי יותר מידי תחומי עניין! ואין לי זמן לכולם אז אני קורסת תחת העומס. יאי! מסר לאומה: if we burn, you burn with us. - כי זה כזה משפט טוב ותמונה לסיום: THE CAKE IS A LIE

N o R i K o

New member
ברור שאני אשתלט על העולם

יהיו פוסטרים של גייל וקטניס ברחובות... (להזכירך את מנודה מטים גייל אז אל תשחקי אותי ב'גייל הוא הדמות המועדפת עליי נהנהנה'!
)

KerenLin

New member
את מפלה לרעה

את תאהבי אותי אחרי שאני אראה לך את הסצנה של מחר :)

N o R i K o

New member
אני מצטערת מותק

כל עוד את לא מחליפה את הגייל שלך אני לא מתכננת לצפות בה... עמך הסליחה

מיה 1342

New member
שלום D:

שם: מיה גיל: 16 וחצי מיקום בארץ: מרכז סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר): פאנגרלית במשרה מלאה מידת נעליים: 39? צבע אהוב: כחול בעל חיים: כלבה בשם טויה עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: להדגיש כל שורה בנפרד זה ממש מסובך, חבל שלא חשבתי על מדגישומטיק XD מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\+התלקחות\כולם: כולם והאהוב עליי מתוכם הוא: oh boy... אין לי מושג הדמות האהובה עליי היא: קטניס, וגם גייל, כנראה. ואני בטח לבד בזה, אנשים אוהבים לשנוע אותו
וחוץ ממנה, גם... פיטה. באמת שזה הספר היחיד שבו אני אשכרה אוהבת את כל הדמויות הראשיות כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש... אנשים יכירו את הסדרה, כדי שיהיה לי עם מי להתפאנגירל עליה איך הגעתי לסדרה: שבוע הספר לפני שנה וחצי. וואו, זה הרבה זמן
אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל: לא רק שאני מחכה לו, הוא גם יוצא שלושה ימים אחרי היומולדת שלי אז אתם יכולים לנחש איך אני הולכת לחגוג עוד ספרים אהובים עליי: כל מה שקראתי אי פעם בערך. נכון לעכשיו עולים לי לראש ה"פ וצלה של הרוח. אני מנחשת שאת ה"פ כולם קראו, אבל אם מישהו לא קרא את צלה של הרוח - רוצו לקרוא, באמת. וסדרות: על טבעי, גלי, צ'אק, דוקטור הו, יומני הערפד, איך פגשתי את אמא, מופע שנות ה70. וסרטים: עאעעאעאכחעלחכאיעג אל תתנו לי להתחיל בכלל. ובכל זאת, רק כמה: שרלוק הולמס
, אקסמן
, מולאן
, אלאדין
, הרקולס
ועוד ועוד ועוד וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: שוקולד
הגעתי לפורום דרך... פורום פאנפיקים ופאנארטים :) וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... רק שם, ועכשיו גם פה סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: אם אני אספר לכם אני אצטרך להרוג אתכם מסר לאומה: היסטוריה זה זבל של מקצוע.

איפה ראית אנשים ששונאים את גייל?!?

ואת נורא לא לבד בטים גייל , יש פה המוווון איתך. ויש מנהלת איתך

למעלה