המירוץ למיליון 2 - שירשור פרק 4

העניין הוא ששני הדברים האלה הם לא הוגנים

גם בהיאבקות רגילה היו עוצרים את המשחק אם מישהו היה חונק את היריב. הרעיון הוא שהתימניות לא שיחקו "לפי הכללים" הנורמטיביים (כלומר לא לחנוק ככה שהאדם לא יכול לנשום וראו איך היא מחזיקה אותה באמת ביחוד שהיא גדולה פי איזה 5 מהציפלונה הזו), ככה שזה שהבלונדיניות פנו לטקטיקות מלוכלכות לי זה לא כזה מפריע וההבחנה הזאת של הישראלי היפה מול הישראלי המכוער ממש לא רלוונטית פה - שתיהן לא שיחקו לפי הכללים!

השורד

New member
פייר ועוד איך

הם לא עברו על שום חוק במשחק. מהלך חכם מאד סוף סוף קצת תחמנות במשימות המשעממות האלו. כן, גם זה חלק מהמשחק, גם אם מנוון מאד ביחס להישרדות.

ny22

New member
מנהל
את מתכוונת שאת מפחדת שהתימניות *כן* יודחו?

ny22

New member
מנהל
- גם אני ממש מפחד...

הן מוסיפות המון המון צבע למשחק... כל-כך חבל שהן יודחו!

kobbar 158

New member
נראה לי שניצן ופיפי עפים

כרמית ואסנת כבר הגיעו למקום 7 בסוף התכנית הן עשו מהר את הקולנוע

אני ידעתי שזה יקרה

שתי נשים מבוגרות, לא עושות כושר, גם המטבח התימני הוא לא הכי בריא בעולם. איזה סיכוי היה להן?

ny22

New member
מנהל
לגבי השאלה הראשונה -

במשימת צומת ישנן שתי משימות - אחת קשה ומהירה והשניה קלה אבל לוקחת הרבה יותר זמן (ככה לפחות זה אמור להיות). הזוג צריך לבחור משימה אחת מהשתיים ולעבור אותה (אין צורך לעשות את שתי המשימות). זוג שמקבל סיבוב פרסה, צריך לעשות גם את המשימה השנייה... (מה שעלול לעקב אותו מאוד, כמו את חן ואלון למשל...) לגבי השאלה השנייה, גם לי אין ממש מושג, אבל ככל הנראה זה ע"פ מי שקיבל את מירב הקולות.

ny22

New member
מנהל
זה חלק מהמשימה -

לא כתוב להם מה קל ומה קשה. הם צריכים לעשות חושבים ולהחליט בעצמם...

טום מצחיק אותי בטירוף, ובכלל ליהוק מעולה

חוץ מפיראס ושירה ו2 הבנות המשעממות (גם האמא והבת שעממו) כולם ממש מצחיקים ומעניינים, יש לי הרגשה שהתימניות לא יספיקו
וזה ממש באסה כי הן ממש מוסיפות לתוכנית. יש לציין לטובה את הערכיה העונה הזאת, הקטע של הגליצ'ים הרגגג אותי!

למעלה