המירוץ למיליון 2 - שירשור פרק 4

אז זה טוב מאוד

באמריקה בעונות הראשונות, פיל אמר "Will be eliminated" כשיש הדחה, ו-"May be eliminated" כשאין הדחה. אני שמח שבזמן שעבר בין העונות האמריקאיות הראשונות לישראליות הראשונות, אנחנו הפעם למדנו מהטעויות, במקום להוסיף עליהן כמו שעשינו בהישרדות האיים הקאריביים.

מממאיה35

New member
זה היה גם בפעם הקודמת

כלורמ בשבוע שעבר.. זה טקסט קבוע שנאמר כי באמת, מתישהו יש פרק בלי הדחה. בעונה שעברה הפרק הזה היה קרוב לנקודת הסיום של המירוץ, ונראה לי שגם העונה זה יהיה ככה, כדי לשמור על המתח.

niro62

New member
מסכם פרק

אוקיי אז אני חייב להגיד שאני ממש אוהב את מה שהישראלים עשו מהפורמט האמריקאי שמזמן היה צריך לקבל בעיטה בתחת. אומנם רואים שהתקציב הוא נמוך מהעונה הקודמת, אבל ההפקה מפצה על זה עם ליהוק מטורף, וטוויסטים חדשים, כמו ביו טרן בכל לג שכל המתמודדים מצביעים מי הם רוצים שיסובב וגם המשימת דו קרב שהוסיפה כל כך הרבה למרות שהיא לא הייתה שווה, אבל עדיין זה סוג חדש של משימה שלא היה באמריקאי ומוסיף המון המון. הערה ועצה להמשך, בנתיים בעיקר משכתם אותנו עם הומור וצחוקים, אני ממש נהנה מזה אבל הייתי רוצה לראות רגעים יותר דרמטים או תחרותיים או מרגשים, כמו למשל מה שקרה אחרי התמניות הבינו שהם אחרונות ואחת התחילה לבכות והשנייה עודדה אותה, או דרמטיות שהייתה בסצנה שחן ואלון מגלים שוב פעם שסובבו אותם וכו... הומור זה כיף תמיד אבל תוסיפו גם את זה יותר ויהיה נדיר

N o a m V

New member
עוד פרק אינפנטילי לעונה ירודה

לא ציפיתי באמת שאני אראה כאן משהו זהה לעונה האמריקאית, אבל כן ציפיתי לראות רמה קצת יותר גבוהה ביחס לתוכניות הריאליטי שיש בארץ. בגדול יש פה בעיה עם העריכה. לא תמיד מראים לנו איך הם מגיעים ממשימה אחת לשנייה, ישנם מקרים שפתאום הם מגיעים למשימה ואתה לא יודע בכלל איך הגיעו, איך ניווטו, אז אוקיי היה אולי קטע אחד שהערס הדביל שאל בחורה ברחוב אבל בתכלס חסרים הרבה פרטים. עכשיו אם נתייחס לפרק של אתמול, אוקיי אז אולי אין לכם הרבה תקציב לעשות כל מירוץ במדינה אחרת אבל אל תשכחו שכל מירוץ בנוי מ-2 פרקים, ככה יוצא שאנחנו כבר 4 פרקים בהונגריה..... ומה הקטע עם הסיבוב פרסה הזה ?? אם הם ידחפו את זה בכל מירוץ אז זה יהיה לא הכי פייר כלפי משתתפים מסויימים, וכבר עכשיו אפשר לראות שיש זוג אחד שתמיד יהיה על הכוונת. באמריקאית יש את זה אולי פעמיים כל העונה. ומה זה המשימות גן חובה האלה ?? משימת היאבקות בשוקולד כדי שניראה את הבנות בבגדי ים ?? נו באמת, מה אנחנו בהישרדות.......??? וכמובן זוגות כאלה רואים רק בריאליטי ישראלי, רק רעש וצעקות...אין לי כוח להעביר ביקורת על כל אחד ולא חסר אבל אני רק אגיד לגבי הקטע שהילד המפגר קונה לי אוכל באמצע מירוץ בו הוא אמור להיות לחוץ ולהזדרז....

צודק בכל מילה

במיוחד לגבי הכלי של ה- U-TURN, שבארה"C משתמשים בו פעם-פעמיים בעונה, וגם אז - הזוג הראשון שמגיע לעמדה יכול לסובב זוג אחר לבחירתו, וזוה. הזוגות האחרים שיגיעו יראו שסיבוב הפרסה כבר נוצל. אין "הצבעה דמוקרטית" שכל זוג מסובב זוג אחר ומי מקבל את מירב הקולות צריך לעשות את המשימה השניה. גם לגבי ה- 4 פרקים בהונגריה, יאללה, הבנו. חסרים יעדים קרובים במזרח התיכון על מנת לעשות בהם לגים נוספים? גם ככה ההפקה והתוכנית נמרחים בלי סוף. אין מה להשוות לפרקים הערוכים לעילא והמהודקים של הפורמט האמריקאי (ואולי של המדינות האחרות, אין לי מושג).

niro62

New member
מה שהאמריקאים עושים זה לא קדוש

לא במירוץ למיליון לפחות שהפורמט חוזר על עצמו כבר שנים, הסיבוב פרסה בכל לג מוסיף הרבה דרמה ויריבות, והליהוק של הצוותים הוא מעולה, עדיף בהרבה מהליהוק האמריקאי שיש 2/3 מעניינים וכל השאאר למלים שאתה תשכח יום אחרי שהם יודחו/העונה תיגמר. בקשר למשימות יש משהו מטומטם באמת

אורישקי

New member
גם אני חושב ככה אבל לגבי המשימות

אתם ממש מגזימים. כמו שבגרסא באוסטרליה שעשו פרק בישראל נתנו להם לשחק מטקות וכל אוסטרלי ממוצע חשב שזה ממש שטות אבל זה לא.

apocalipto

New member
הקטע הכי מצחיק

זה שבפרסומת לאתר של רשת הם אומרים שבאתר יש את כל הקטעים לא מצונזרים וקטעים שלא שודרו. בטח יש חרמנים שרצים לבדוק אם באמת יש ציצים באתר של רשת XD. (הקרב שוקולד).

למעלה