המירוץ למיליון 2 - שירשור הפרק 6

פרינז

New member
הפרק היה לדעתי די נחמד...

אני שמח שהבלונדיניות הצליחו להתקדם קצת למרות שלפי ההתנהלות שלהן זה לא יחזיק מעמד הרבה זמן. שני האחים כל הזמן עושים טעויות ממש קרטיות במשחק...חושבים יותר מדי ומתבברים על שטויות, בשלב הזה שיש עוד זוגות מאחורה זה פחות משפיע אבל ברגע שיהיו פחות זוגות עיקוב כזה יעלה להם במקום במירוץ, הם כל פעם מצליחים להדביק פער ואז שוב לבזבז זמן ולהתעקב. לא הבנתי מה היה הקטע עם תום ושירה (זה השם שלה?) דחפו שם והעיפו אנשים על ימין ושמאל הבוסנים, אז זה שתום דחף את שירה זה לגמרי בסדר וחלק מכל מה שהיה במשחק שם, והחבר המוסלמי ממש הגזים בעצבים שלו. מוטי ופונדק כמעט לא הוגשו בפרק היום אז זה היה טוב...שיקבלו פחות זמן מסך.... והתימניות די משעשעות אותי, ונחמד לראות שהן תמיד שמחות גם כשהן מתעצבנות כמו עם הדג, חבל רק שהם לא יודעות לקרוא :) מוסטר....

JasPoint

New member
אני ממש נהנה מהעונה הזאת

הם מצליחים בדיוק איפה שהישרדות נכשלו. יש צחוקים, משימות נעימות לעין, מתח ולא מעט סקס אפיל. אחרי שהישרדות הפכה לטוק שואו על קשיי החיים (סמים, אלכוהול, יתמות וסרטן) המירוץ למיליון מספק כל מה שריאליטי אקשן כיפי אמור לספק. נחמד שהבלונדיניות סוף סוף הצליחו במשימה. הן הרבה יותר סימפטיות כשהן לא בוכות. אינה נראתה מדהים בשלג, כמעט קיוויתי שהיא תיפול רק כדי שנקבל עוד זמן מסך שלה גולשת
טום טיפשון אבל אדל היא חברה מהגיהנום. איך היא מכרה אותו בשניות במשימת הכיסאות. הבוסנים דחפו בצורה הרבה יותר חזקה מהדחיפה של טום את שירה. כל הסצינה הזא הייתה מביכה שאף אחד מארבעת המעורבים לא יצא טוב ממנה. פיראס מאיים, טום מתחזה, שירה מתלהמת ומלכלכת ואדל מוכרת את החבר שלה. התימניות ומוטי+פונדק מצחיקים, הדתיים סימפטיים, האחים מעניינים. אחלה ליהוק יש העונה.

בעונה הקודמת רק אשר ומאור היו מצחיקים

למרות שיהיו כאלה שיגידו שגם הקיבוצניקיות היו קצת מצחיקות

אני בשוק לא מתאים לדבר כך על טום ואדל

הם ממש חמודים ולא לשכוח שהם עדיין ילדים וצעירים, נכון אז אדל עשתה טעות גדולה וכך למדים בחיים , אני לא שופטת אותם על זה , הם זוג מקסים

שירה זה הדבר הכי מזעזע שהעם היהודי

יכל לייצר!‏ בעע עליה. אפילו הערבי יותר נחמד.

MotheRonit

New member
עקיבא וענהאל ממש מתוקים

האהבה שלהם פשוט חותכת את המסך
כן כן גם עם השושי והשושו
אף פעם לא ראיתי את הסדרה, אבל העונה הזאת היא "ברירת מחדל" נעימה להירדם מולה

לימי 1

New member
לא נראה לי שחן ובעלה יגיעו לגמר

מדובר כרגע שהיא בהריון חודש 4-5 סביר להניח שהיא לא הייתה נכנסת להריון אם היו בגמר. איו מצב שהיא תעשה משימות בחודש 7-8

למעלה