המירוץ למיליון 2 - שירשור הפרק 6

אני לא קונה את הקטע עם הקפה

לפי דעתי הזוגות לא עלו על זה וההפקה הבינה שזה קשה אז נתנו להם רמז לרמז

maron000

New member
והיה קטע עם פיראס, לדעתי קטע מכור:

מרגע שהתחיל לדבר עם המקומיים בערבית משהו שם התחיל לרוץ לו...

mmeny

New member
וגם אינה ובר לא תפסו דג בין השיניים

כל מי שיסתכל בוידאו (דקה 36) יראה שהתפיסה של הדג שכמו שצילמו אותה לא הגיונית. ההפקה ויתרה להם

פרינז

New member
לא שמתי לב איך הדג עבר לה לפה...אז יכול להיות

אבל בכלל כל הקטע של לעשות דו קרב בין זוגות בעצם גורם לזה שאם יש זוג שנמצא אחרון אז הזוג לפני מתעקב עד שהם מגיעים בעצם. העיקוב הזה של 20 דקות לא נראה לי היה משמעותי, אם האחרים לא היו עולים על הקטע של הקפה, או זוג אחד נופל על נהג מונית שמתבלבל בדרך מביא למקום אחר, או האחים הולכים לחפש מזקרה ומטיילים בעיר סתם, אז ה20 דקות שהבנות חיכו היו ממש מעט זמן. וגם זה 20 דקות לחכות בשביל להגיע לנקודה שצריך בכל מקרה להירשם ולחכות לבוקר אז מה היה הקטע בזה בדיוק?

mmeny

New member
סתכל שוב בדקה ה-36,לא הגיוני איך שהדג נתפס בפ

הדג נפל לה על הפנים שהראש שלו מצד שמאל והיא ניסתה להוריד אותו לאט לאט לכיוון הפה,ופתאום רואים אותה תופסת אותו שהראש שלו בצד ימין. לא הגיוני,חדי העין ישימו לב

עושה רושם שאתה צודק

אבל בטח היא סתם הצטלמה אח"כ עם דג בפה בשביל ההפקה. חוץ מזה, כשהן פותחות את העצור שלהן אין להן שום תמונה של מי ששם להן וגם התימניות וגם הדתיים שמו להן, משהו מסריח פה.

הנה בא הקטע שאני שונא

יופי, עכשיו הבלונדות שהיו ארבע שעות מאחורה, יוכלו לצמצם את הפער לשעה וחצי בגלל שעות הפתיחה של האתר. בווווווווווווווווו.

ny22

New member
מנהל
תגידו, זה רק אני, או שכל פעם, עף מישהו מזוג

אחר? כלומר, לא היה מצב שבו זוג אחד הועף אחד אחרי השני....

שירה בכיינית וטום לוזר שמשחק כדורגל

הוא לא ממש תקף אותה רק דחף , היא נפלה קצת , וישר התחילה לבכות וםיראס סתם חמום מוח, וטום כאילו נכנס בו שחורצאניציוס עף אחורה ומה הוא מתנצל ? ואדל לא נתנה גיבוי הזויים

maron000

New member
שירה יכולה להיות אחל'ה שחקנית כדורגל.....

עם הדרמה שעשתה, חבל שאחד מהסרבים לא העיף אותה, מעניין אם אז פיראס היה יוצא להגנתה

זה לא הוגן שרשמו את התחנה הבאה על הכוסות קפה

האחים לא קלטו את השטות הזאת והדרדרו למקום הרביעי

יש מצב שהדתייה עשתה כיף עם הנהג של המונית?

היא לא שומרת נגיעה....כמו שאמרה בקרב השוקולד? זה קשור לזה שהוא לא יהודי,מישהו יודע?

SHIRLY28

New member
שמירת נגיעה זה טוב רק אם מרוויחים מזה משהו,

כמו במשימת השוקולד. אם לא מרוויחים מזה כלום אפשר לא לשמור נגיעה.

למעלה