המירוץ למיליון 2 - שירשור הפרק 2

אני שמתי לב

הכי צבט לי בלב ששירה ביקשה סליחה מהחזיר
בעיקרון אם מישהו מיומן עושה את זה אז הם לא אמורים לפחד אבל הביאו אנשים שלא מבינים בזה וסתם הבהילו אותם....

אני מבין איך

כמו שכל רגש במוח מועבר על ידי חומרים כימיים שנקלטים ברצפטורים מיוחדים, בטח גם הרצפטורים של מערכת החמלה עוברים "כיבוי", וברמה כזו אפשר בקלות לאבד צלם אנוש. אני כל-כך רגיל לבשר, שיהיה לי קשה מאוד להיגמל. למרות שבכל מקרה ביומיום אני אוכל עוף כי זה יותר בריא.

אורישקי

New member
חבל שירה, אכזבת

ציפיתי ממך להיות כביצ'ית מטורפת שתעשה הכל כדי לנצח ולהיות הפייבוריטית שלי! אבל את סתם חופרת. והתימניות עם החזיר
ומוטי ופונדק שרקדו דאנס. בחיי שהעונה הזו ענקית.

shoham95

New member
בהחלט עונה ענקית

הפרק הזה היה הורס
לאורך כל הפרק לא הפסקתי לצחוק ממוטי ופונדק ומהתימניות. פשוט אדירים
וגם השופט הזה היה קורע. ואיך שהם התייחסו אליו.

niro62

New member
העריכה הפרק

הייתה נוראית בכמה חלקים, וגם די רואים שקיצצו את התקציב, אבל הקאסט וואוו הוא לגמרי עושה את התוכנית למה שהיא, מוכיח תטענה שכול תוכנית ריאלטי עם קאסט טוב תיהיה מעניינת. והתימניות פשוט הרגו אותי, הדתיים ריתקו אותי, ושירה ריגשה והצחיקה אותי באיזשהוא מקום. וגם ראינו יותר את חן ואלון והם גם ניראים מעניינים. וממש אהבתי איך שעשו את היו טרן, גאוני אני כבר רואה איך האמריקאים יאמצו את זה. דירוג צוותים: 1) התימניות 2)האחים 3)דתיים 4)שירה ופיראס 5) פיפי וניצן 6) חן ואלון 7) טל ומור 8) מוטי ופונדק - טו מאץ' מודעות למצלמות, כל הירידו אחד על השני לגמרי מוגזמות ומאולצות. 9)בר ואינה 10) טום ואדל- פשוט זוג בלתי נסבל, כל כך מפגרים שאני כבר חושב שהם עושים את עצמם.

אורישקי

New member
נסכם את הפרק

אלון ואורן - פחות בלטו הפרק אבל הם עדיין מוצאים חן בעיני והם מסתדרים יפה. מוטי ופונדק - הריבים שלהם כביכול ממש מרגיזים וזה נראה משוחק מדי, אבל סהכ הם אחלה זוג והם ממש הצחיקו אותי בריקוד שלהם. טום ואדל - אני מת עליהם הם אולי טיפשים אבל ממש חמודים. כרמית ואוסי - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי כמה שהן הצחיקו אותי. לא נורמליות
. פיראס ושירה - שירה איכזבה אותי הפרק אהבתי אותה דווקא בפרק הקודם אבל הם עדיין זוג מעניין ואני מקווה שישארו לפחות ב2 הדחות הבאות. גם הסיבה שלהם לעכב את פיפי וניצן הייתה ממש חכמה. עקיבא וענאהל - הקטעים עם החזיר היו ממש מצחיקים אבל ראבק תרגעי. טל ומור - לגמרי התאוששו יפה מהמקום האחרון. הן באמת תוחיות כאלה ונשים חזקות שזה תמיד דבר טוב בריאלטי. חן ואלון - הפרק הם נהיו יותר מעניינים ובולטים ומסתבר שהם ממש איום שם ואני רואה אותם הולכים להיוות ביריבות עם מוטי ופונדק בכל העונה וזה יהיה מעניין. ואגב אני לא מבין מה עשו ממנה איזה מיס יוניברס יש לה גוף יפה אבל היא לא מי יודע מה, לדעתי היא יותר נאה מיפה. ממש כמו אריקה מהביג בראדר האמריקאי. פיפי וניצן - הם ממש לא מעניינים ובכיף שיודחו האמת. למלמים בהחלט. בר ואינה - האמת שהן חמודות! אבל יש להן טעויות טכניות מידי ולדעתי הן עפות פרק הבא. סהכ נהנתי!

היה היום פרק מצחיק ונהנתי מההתחלה ועד הסוף

מוטי היה יכול להצליח בהישרדות יש לו גם כריזמה וגם ערמומיות אין לי זוג פייבוריט כמו בעונה הקודמת (אשר ומאור) אבל אין גם אף זוג שמרגיז אותי בניגוד לעונה הקודמת

גיל110

New member
עצוב שאנשים חושבים שהישרדות זה כריזמה

וערמומיות. אני חושב שהישרדות זה כוח סבל, יצירתיות ואם כבר ממש לא ערמומיות אלא שיתוף פעולה על מנת לשרוד. עצוב שכשחושבים הישרדות ישר עולה לראש תחמנות וערמומיות.

כי ככה זה לפחות באמריקה

מי שבא במחשבה "להראות שאפשר לנצח בלי לשקר בכלל" כבר מזמן הופך שם לבדיחה. הבעייה היא שאצלנו היחיד שבאמת הצליח לקבל קולות של אנשים שהוא תקע להם סכין בגב, ולזכות, זה אריק אלפר.

גיל110

New member
כי זה לא באמת הישרדות. בהישרדות אין צורך

לתקוע לאנשים סכין בגב, להפך! יותר ידיים עובדות אומר פחות קושי בהקמת מחנה, מחסה מהגשם\שמש, יותר ידיים בהשגת אוכל, אבל ב-wannabe הישרדות הזאת, אוכלים חצץ.

זה לא נכון מה שאתה אומר

ככל שיש יותר מתחרים ,הסיכויים שיהיו התחכמויות ורמאויות יותר גדולה היה זמר מאיזו להקה ששר שיר : There's too many men, too many people " "... Making too many problems

למעלה