המירוץ למיליון 2 - שירשור הפרק 2

ny22

New member
מנהל
הייתי רוצה להשתתף בשירשור הפרק בסוף...

אבל נראה לי שבגלל השידור הבעייתי, אראה את הפרק באופן מלא מחר באינטרנט... (ראיתי שזה הסתדר אבל אני לא רוצה להתחיל מהאמצע, לכן אני מעדיף לראות מחר את הפרק המלא). לכן לא יצא לי היום להשתתף בדיון על סוף הפרק
לא נורא, נקווה שהתקלה לא תחזור על עצמה...

ב ן 0 0 0 0

New member
איזה אלים ואגרסיבי הערבי
גועל נפש...

עליה אני לא מרחם בכלל, זאת בעיה שלה שהיא בחרה בן זוג כזה. אבל מ זאת האלימות הזאת כלפי נשים. חסרים יהודים בארץ שהיא בחרה בערבי?

adoshe

New member
איפה אלים?... ואיזה גזען אתה ...

מה הגזענות הזאת אז היא יצאה עם ערבי מה אכפת לכם אלו בני אדם ושכל אחד יעשה מה בא לו .. ושכמישהי הולכת עם נוצרי זה בסדר?...... דווקא הם היו ניראים לי הזוג הכי נורמלי שם ... אני לא מבינה איך הגעתה לזה שהבחור אלים ??... דווקא היא היחידה שריחמה שם על החזירים והראתה רחמנות ..

מעניין לראות מה פסיכולוגיה עושה לאנשים

כמה שטיפת מוח הדתיים עוברים לגבי החזיר....

shoham95

New member
זה לא נכון

אני דתיה, וחזיר זו חיה שמגעילה אותי כמו שפרה מגעילה אותי. בשתיהן אני לא אגע כי זה דוחה אותי. ופרה זו חיה כשרה (שאני אוכלת). זה בכלל לא קשור. אין איסור לגעת בחזיר, יש איסור לאכול אותו.

לפי התגובות שלהם רואים את זה

וגם איך הוא יודע שהחזיר לא טעים אם הוא לא טעם אותו אף פעם? ברור שאפשר להגעל רק מלראות את החיה הזאת (גם אני דרך אגב) אבל התגובות היו אחרות...

shoham95

New member
הן נראו לך אחרות

כי את יודעת שהם דתיים. עוד לפני שבכלל הראו את המשימה כולם תהו מה הדתיים יעשו עם החזיר. אז ברור שברגע שזה מגיע והם נגעלים (כמו כל אדם, דתי או לא
) כולם יחשבו שזה קורה כי הם דתיים. הרי מה הם יעשו, זה חזיר, חיה שאסור להם לאכול! WTF? אסור להגעל מחזיר מסיבות אחרות? כי זה, ובכן, מגעיל? מה היה שונה בתגובות? חוץ מזה, יש עוד המון חיות שלא כשרות ושאין לשומרי כשרות שום בעיה לגעת בהן. במקרה חזיר זו חיה באמת מגעילה, אז זה הגיוני שהם יגעלו ממנה. הוא לא יודע שהחזיר לא טעים, הוא לא טעם אותו אף פעם, אבל תהיי בטוחה שהוא לא אמר את זה כי לימדו אותו שחזיר זה לא טעים. תהיי בטוחה

אני לא התרשמתי ככה

היה נראה שקשה להם פי כמה יותר מכולם (במיוחד שהוא הקיא אחרי שהוא תפס את החזיר)

אף אחד כאן לא שם לב שזו התעללות בבעלי חיים!!

אני בהלם מהתוכנית הדוחה הזאת ואני מקווה שלא יעברו על זה בשתיקה!!

למעלה