לא התכוונת הפוך?
ע עמלץ לבן עם לב טוב New member 30/10/11 #39 ענאל נגעלת מהחזיר המתוקי, אבל אולי המרק היה מחזיר?? (או שהמסעדה כשרה)
J JAMES DEAN New member 30/10/11 #20 בתאבון http://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-soups/Recipe-38a7bf0ecff1d11006.htm
ב ב ן 0 0 0 0 New member 30/10/11 #47 זה ממש נראה לי מור שהם בכלל משתתפים בתוכנית זו תוכנית שלא יכולים להשתתף בה אנשים דתיים. הזוי ברמות .
O ori1sh New member 31/10/11 #101 המרק היה כשר חברים, אני חבר של אחד הזוגות ואני יודע שהמרק היה כשר ובכלל היה רב שליווה את המירוץ ובדק הכל. אני מכיר אותם והם לא כאלה שיעשו לעצמם הנחות.
המרק היה כשר חברים, אני חבר של אחד הזוגות ואני יודע שהמרק היה כשר ובכלל היה רב שליווה את המירוץ ובדק הכל. אני מכיר אותם והם לא כאלה שיעשו לעצמם הנחות.
ג גיל110 New member 31/10/11 #108 אני מאוד מקווה שלא. ממש לא הגיוני ומגעיל מצדם כי אם היה צמחוני - לא היה מתחשבים בו. אם באמת זה הדבר, יש סיכוי טוב שהמירוץ למיליון יסיים איפה שהישרדות סיים לאחר החרם בארץ - עם אחוזי צפייה של תוכנית בוקר.
אני מאוד מקווה שלא. ממש לא הגיוני ומגעיל מצדם כי אם היה צמחוני - לא היה מתחשבים בו. אם באמת זה הדבר, יש סיכוי טוב שהמירוץ למיליון יסיים איפה שהישרדות סיים לאחר החרם בארץ - עם אחוזי צפייה של תוכנית בוקר.