המירוץ למיליון 2 - חגיגה תאילנדית

Jason2

New member
בעונה הקודמת הרייטינג לא היה משהו

נקווה שבעקבות ההצלחה הם ישקיעו יותר בעונה הבאה.

פרינז

New member
לא סובל את האחים האלו!!! לא סובל!!!

איך הוא מדבר על הליידי בוי? פשוט גועל. ואיך הוא צועק עליה לשיר, בכלל הם אמורים לשיר.

ny22

New member
מנהל
פרק הבא הולך להיות די מרגש...

(כשהם יראו את המשפחות שלהם...)

פרינז

New member
מה עשינו רע?

משימה של מזל עם הגלידה...רק מזל...אהה וצומת לב שעקיבא וענהאל נפלו בחלק הזה... אחרי זה נסיעה סתמית במונית עם שירה כשבעצם המונית לא עצרה כשהם מפסיקים לשיר ומדברים...ראו אותם נוסעים! וכל זה בשביל מה? בשביל להגיע ללימבו ושם לא משנה מי מגיע ראשון או אחרון רק משנה איך מצליחים במשימה! שזה אני הכי פחות אוהב כשאין בעצם סיבה למהר, מה הטעם היה להגיע ראשון למשימה של הלימבו? זה פשוט לא שינה כלום, מה שהיה חשוב זה היכולת האישית אז זה כבר הורס את הכייף של מירוץ. ומחר פרק עם מריחה שנראה אותם רואים את המשפחות. מחר יש הדחה בכלל?

פרינז הם לא נפלו

הם הפילו את עצמם, כי המקל שלהם כבר הגיע אליהם מזמן עם הכיתוב רק שהם לא שמו לב... אגב מה זה הרשעות הזו לבחור בבר ואינה שוב פעם? ולמה? הרי מבחינת הדתיים האחים הם יותר מאיימים ועוד לאחר המלחמה שהייתה... לא יודעת אבל מאז הפרק שעקיבא כמעט הפך את אלון לחרש ולא חש צורך להתנצל ירד לי ממנו, קודם חיבבתי אותו וחשבתי שרק ענהאל מעצבנת וכעסתי על ההפקה שמקלה עליהם כלכך ודוחפת אותם באופן ברור לנצחון, אבל עכשיו...ואיך שהם לעגו לטום ואדל "השם ישמור מטומאה" למרות שפעם ראשונה הצלחתי לצחוק משטות של ענהאל כשהיא אמרה "מה אני אמורה לעשות עם המידע הזה" והאחים היחידים שמצליחים להצחיק אותי... יש להם הומור עצמי והומור ציני שמגלגל אותי כל פעם מחדש... רק הם ראויים לזכיה, כי רק הם עובדים חכם ונכון למרות שלפעמים חכם מידי להפקה הזו...הרגו אותי מצחוק שעבדו כלכך קשה על ריקוד ללא צורך...

פרינז

New member
נפלו הפילו את עצמם אותו דבר :)

התכוונתי שהם עשו טעות. אני גם לא מצליח להבין את ההגיון בבחירה של הבנות לסיבוב פרסה שוב ושוב...זה לגמרי נראה על קטע אישי ולא אסטרטגיה. אני עדיין בעד עקיבא וענהאל מבין הזוגות שנשארו שם. האחים פשוט לא מצחיקים אותי ומעצבנים אותי כשאני רואה אותם על המסך, אני לא מצליח לצחוק מהבדיחות שלהם או ההתנהגות שלהם. גם הלעג שהיה אל תום לא הפריע לי כי זה היה בין חברים, ותום במודע אומר כל הזמן שלא נדע מטומאה. דווקא הצורה שהאחים נתנו לזוגות האחרים כינויים לפי מה שהם אומרים היה נראה לי יותר לעג לא יפה. אז לטעמי הם ממש לא ראויים לזכייה...אם כבר אז או בר ואינה או עקיבא וענהאל...

mmeny

New member
דווקא אני מבין את ההיגיון בעצור לבר ואינה

התימניות,ותום ואדל מצביעים להן כי הן נלחמות ביחד איתם על מקום בתחתית המירוץ. למה התימניות או תום ואדל לא מצביעים אחד לשני? כי מבחינתם להצביע לבר ואינה או לתום ואדל זה אותו הדבר,ובר ואינה כבר מתחילת המירוץ לא התחבבו על יותר מידי זוגות. יש משהו אליטיסטי בהן,לדעתי,ראיתי את היציאות שלהן על פיפי ואדל או על הדתיים או על התימניות וזה לא יפה. הדתיים לדוגמא רוצים להסתכסך עם כמה שפחות זוגות,וכבר הצביעו בעבר לאינה ובר,וראו שבר ואינה לא אוהבות אותם,אז למה שלא יצביעו להן? האחים והדתיים יודעים להסתדר עם שאר הזוגות טוב וזו הסיבה שהם לא מקבלים מכולם עצור,וחוץ מזה אם אתה בתחתית,עדיף להצביע למישהו שגם בתחתית

פרינז

New member
בשלב כזה של המירוץ זה לא הכי הגיוני

בשלב כזה של המשחק לא התימניות לא בר ואינה ולא תום ואדל יכולים לומר שהם לגמרי בתחתית. זה שהם הגיעו לשלב כזה כבר אומר שהם כן מצליחים מדי פעם ומספיק בשביל לעבור זוגות אחרים. לי נראה יותר הגיוני לעקב זוג שהוא חזק יותר וככה להוציא אותו.

mmeny

New member
בפרק הבא,מול מי נראה לך שהתימניות ילחמו ?

מול האחים או מול בר ואינה? לי נראה שהרבה יותר סביר שהן יגיעו מול בר ואינה. צריך לקרות הרבה מזל,או ליתר דיוק איזה משימת מזל כמו ארטיקים כדי שהאחים יתדרדרו לסוף ובר ואינה יהיו בין הראשונים. התימניות ותום ואדל צריכים להשים למתחרים הישירים שלהם על ההמשך.

always be me mc

New member
מה הן אמרו על פיפי ואדל, הדתיים והתימניות?

מעניין אותי לדעת אבל בתאכל'ס היש צדיק במירוץ הזה? לא נראה לי שיש. כולם מתלכלכים ומלכלכים בדרך זו או אחרת... ואני יודעת שיש הגיון בדברייך לגבי ההצבעות אבל בכל זאת, זה מגעיל. אפילו חן ואלון שלגמרי היו מגעילים כלפי זוגות אחרים... מה אני אגיד, הרגשתי רע אפילו בשבילם כששמו להם את כל סיבובי הפרסה האלה. זה פשוט משהו מגעיל לעשות
ממש לבעוט בזוג כשהוא כבר למטה

Jason2

New member
השטות הזאת לא הצחיקה אותי

אחרי שהיא חקרה את הבן אדם היא אומרת "מה אני אמורה.." לא רצית מידע, אל תשאלי.

זה נראה לי אבסורד האופן שבו קבעו את הזמנים של

היציאה בפרק הבא זה אומר שכול מה שהיה עד עכשיו בתאילנד חסר משמעות כי רק הלימבו קובע את הזמן של היציאה הבאה

למעלה