המירוץ למיליון 2 - חגיגה תאילנדית

always be me mc

New member
לרגע לא הבנתי אך הבנות עברו את טום ואדל

אבל הם היו צמודים מלכתחילה וכנראה טום ואדל התברברו יותר?
גם לא הבנתי איך לא הייתה אי הדחה (יו קנו כשמחזירים למשחק) ואז הבנתי שחמישי אמר בגלל שהמסלול עוד לא נגמר
בקיצור אני טמבלית
בכל מקרה אוסי וכרמית... ההצבעה שלהן, לא קניתי את התירוץ ויאללה נו, כבר לא אכפת לי אם מעקבים את הזוג השני שאני אוהבת (עקיבא וענהאל) רק שיעזבו כבר את בר ואינה!

פרינז

New member
הן גם לא הסבירו נכון

כי לפי מה שהן ידעו ברי ואינה אחרונות אז מה הטעם לעקב אותן שוב? הן אמרו שהן מעקבות את מי שמאחוריהן או לפניהן...אבל הן היו ראשונות... יותר הגיוני היה לעקב את ענהאל ועקיבא או האחים. אבל הן מעקבות את הבנות בגלל מניעים אישיים ולא אסטרטגיה של המשחק.

always be me mc

New member
חחח מי שלפניהן... וואלה, נכון!

ובסדר הן מחבבות את האחים והדתיים וכנראה טום ואדל... בקיצור אישית הן לא אוהבות אותן. אבל זה מפגר אסטרטגית.

ofinn

New member
תקשיבי, הן ממש נפגעו אישית בצ'כיה

על החומות כשבר ואינה התברברו ולא מצאו את הדלת, ואז ראו את אוסי וכרמית עולות ועקפו אותן. לא היה שום דבר לא הוגן במה שהן עשו, אבל אני יכולה להבין איך זה מבאס בטירוף. ומבחינת התימניות הן והבלונדיניות מקום אחרון באופן די קבוע אז אולי כדי לווודא שהבלונדיניות יישארו מקום אחרון והן (כרמית ואוסי) לא ייפלו אליו...

always be me mc

New member
יכול להיות...

האמת קשה לי לראות אותן שומרות טינה / מרירות על זה אבל מי יודע... אנחנו לא יודעות את הסיבה האמיתית אלא רק משערות אבל כן, אולי... וגם חשבתי על זה קצת ומכל המתמודדים את התימניות אפשר איכשהוא להבין (וזה גם צפוי כבר) לכאן או לכאן אבל מצד האחרים זה סתם נראה לי מגעיל. בקיצור שיעזבו כבר את הבנות בשקט.

ExsoTic Cop

New member
זה ביזיון כמה העונה הזאת משעממת ועלובה

בדיחה לעומת עונה קודמת חבל התחלתי לראות בכלל המשימות פה פשוט בדיחה עלובה. ההפקה אמרה לעצמה הלך לנו בליהוק נזלזל כמה שאפשר במשימות במינימום תקציב וברמה של גן חובה. קריוקי במונית ועוד לחפור על זה חצי פרק?נו באמת.. איפה המשימות של העונה הקודמת המושקעות באנג'י,סנפלינג ממגדל וכו.

igal777

New member
להזכירך , אנחנו מדינה קטנה , לא ארצות הברית

ואני מאוד אוהב את העונה . אחלה מתמודדים

ExsoTic Cop

New member
רק מתמודדים מבחינתי לא עושים תעונה

אני אישית רוצה לראות גם משימות ולא של גן חובה,אני יושב ומשעמם מהפרק. וזה בלי לדבר על המריחה החולנית של כל 4 פרקים הדחה. נראה רק את פרק הגמר וזהו חבל על הבזבוז זמן הזה מבחינתי. כל אחד שיעשה מה שבא לו..

igal777

New member
שתבינו כבר , כל אלה שמתלוננים על מריחה ...

עם מספר האנשים שצופים בתכנית אי אפשר לעשות כל פרק הדחה. הכל נגזר בסופו של דבר מכסף ופרסום

ExsoTic Cop

New member
אז אין מקום להפקות כאלה בארץ

לא חייבים בכוח ושיראה משימות של גן חובה. מבחינתי שיהיה מריחה אפילו של 6 פרקים להדחה רק שהיו משימות מאתגרות ואקסטרים שיגרמו לצופים ולמתמודדים להתרגש ולהפעיל קצת את המוח.

igal777

New member
טוב נו , כל אחד וטעמו . נקווה שבפעם הבאה

זה יהיה גם לטעמך

ExsoTic Cop

New member
אני זוכר לפחות 5-6 אקסטרים

היה באנג'י,היה איזה סנפלינג ממגדל גבוה נדמה לי מגדל הסיכה,היה אומגה ארוכה לתוך נהר,היה לעוף בחללית במהירות עצומה שמדמה את החלל ואני בטוח שהיה עוד כמה פשוט לא הכי זוכר היה תעונה לפני איזה 3 שנים.

Bon Ton

New member
הדחות הן דבר מיותר ומרגיז

כל הדחה מסלקת עוד זוג מתמודדים מהתחרות והופכת אותה ליותר משעממת. הייתי שמח אילו כל הזוגות היו משתתפים בכל הפרקים. אני אפילו מוכן לסבול בשביל זה את אוסי וכרמית (שאני נאלץ לסבול בכל מקרה).

Jason2

New member
אין הדחות זה עוד תוכנית טיולים

יש ערוץ שלם בשביל זה.

מה? הדחות זה כל הקטע של המירוץ

אם אין הדחות אז מה יעשו בכל שאר הפרקים עד הגמר? סתם ירוצו כמו טמבלים עד שיגיעו לנקודה ששוב הכל מתאפס ואין פערים? ואיך אתה רוצה גמר עם כל הזוגות? יראו לך שניה וחצי מכל זוג בכל משימה... בנוסף לזה שכל הפרקים עד הגמר יהיו משעממים ולא מותחים אם לא יהיו הדחות.

igal777

New member
אז כנראה שבעונה הקודמת הם הפסידו כסף או

לא הרוויחו . לא משתלם להרים הפקה כזאת יקרה עם מספר צופים נמוך

למעלה