אליפות אוסטרליה, גברים - יום ג', רבע הגמר

kingRF

New member
דרך אגב - יום חמישי זה יום העצמאות האוסטרלי

צפו לזיקוקים גם מחוץ למגרש.

אם היום ברדיץ' לא הצליח לנצח את נדאל

אני לא יודע מתי הוא כן יוכל לעשות זאת. ודרך אגב, אני בניגוד לאחרים פה לא ממהר בכלל להסיק למפגש מול פדרר בחמישי ממה שהיה פה היום. כבר ברולאן נדאל לא הרשים ובסוף ניצח את פדרר בגמר. נכון שפדרר נראה נפלא ונדאל קצת פחות, אבל בטניס כמו בטניס אין לדעת מה יהיה. מספיק שפדרר תופס יום לא טוב של הגשות וכל הקערה תתהפך על פיה. כמו כן, לפדרר לא היה עד עכשיו מבחן רציני בטורניר (ואל תצחיקו אותי עם זה שדלפו המשתקם היווה איום כלשהו) ואילו נדאל נפגש עם ברדיץ' שעם כל הכבוד לכולם לא רואה את דלפו וגם את טומיץ' ממטר.

גיל1008

New member
מסכים איתך לגמרי

נדאל אולי רוטן ומשדר אי נוחות כללית, אך באמת כך היה בלא מעט טורנירים, כשהבולט היה הר"ג דאשתקד. אם תוסיף גם את "מאזן האימה" הכללי, הרי שהמשחק פתוח לחלוטין, ומה שהיה, לא ברור אם גם מה שיהיה. אתרי ההימורים קצת פחות מסכימים, אגב.

omriflo

New member
אז אתה מהמר על נדאל במפגש בין פדרר לנדאל?

אמיץ מצדך.

אני לא רואה משהו אחר קורה. הרי אחד הדברים

שבזכותם נדאל הוא אחד הגדולים בהיסטוריה הוא שתמיד הוא ידע להצליח בניגוד לכל מה שניבאו לו, ו"להמציא" את עצמו מחדש. אני אוהד רפא כבר 6 שנים, לא מאמין שהנתון הזה ישתנה עד יום חמישי.

Lomsahne

New member
תגידו, רק לי במשחק של נדאל- ברדיך..

וילנדר טחן את המוח ?!? הוא לא סתם לרגע !! מה זה הדבר הזה ?? הוא גם דיבר שטויות בלי סוף, וזה לא שאני איזה מבין גדול.

דנה1982

New member
כן, הוא די חפר...

לא זכרתי שהוא כל כך קשקשן - הוא דיבר המון במהלך נקודות. אני אוהבת את game, set and matts, אבל כפרשן במהלך משחק הוא באמת קצת קשה לעיכול.

זה בסדר. לא צריך להיות גאון בטניס כדי להבין

שהיום הוא פשוט בלבל ת'מוח בלי סוף. כנראה שהשהות בבית החולים השפיעה עליו...

דנה1982

New member
זה הולך למארי די בקלות מול נישיקורי -

3:6 3:6 1:3 למארי על נישיקורי למרות הגשות ראשונות נמוכות לשניהם (סביב ה-50%) אבל נישיקורי עם 35 טעויות בינתיים והוא נשבר 6 פעמים במהלך המשחק. מארי בדרך הבטוחה לחצי הגמר.

למעלה