אליפות אוסטרליה, גברים - יום ג', רבע הגמר

דנה1982

New member
בנק' המע' החמישית ברדיך סוגר עניין

6:7 לברדיך, למרות שהיה נראה שהפספוס ב 5:6 0-40 יעלה לו ביוקר, סגר את זה יפה עם אייס.

יו45

New member
ברדיך מפציץ שם בלי חשבון 5-5 בשו"ש

נדאל כבר השיג מיני ברייק אבל ברדיך במצב רוח מיוחד והוא משאיר את נדאל חסר אונים מול הכדורים האלו.

לברדיך אין מה להפסיד, בכל מצב הוא מרוויח אם

אם הוא משחק טוב הוא ירוויח בכל מצב . גם אם לא ינצח את נדאל הוא יוכיח לעצמו שיש בו יותר ממה שהוא נותן .

קרישנאן

New member
המשחק הזה מראה למה אין לברדיץ גראנד סלאם

הוא לא פחות טוב מנאדל, אבל נופל בקטנות. ובגלל זה במקום להוביל פה הוא מפסיד.

דנה1982

New member
רפא הוביל 2:5, אבל זה נגמר רק בש"ש

6:7 לרפא ששבר מוקדם במערכה, עלה ל 2:5 לפני שברדיך זכה ב-3 משחקונים רצופים עם הגשות מדויקות. הייתה לרפא נק' מערכה גם ב 5:6 אבל ברדיך הציל אותה עם הגשה גדולה. גם לברדיך הייתה נק' מערכה בשובר השוויון... שעתיים וחצי ועברנו רק 2 מערכות, יש עוד לפחות 2 לפנינו... כמה דרמה במשחק הזה... ההוק-איי בכלל מככב. ברדיך סיים את כל הערעורים שלו ב-3 המשחקונים הראשונים, רפא ביקש כמה שהחזירו את השחקנים מהספסל, הייתה גם קוונית שתיקנה את עצמה פעמיים וגרמה לרפא להתווכח עם השופט לגבי ערעור שלא אישרו לו... בקיצור, לא משעמם ברוד לייבר.

LENAFAN

New member
טוני לא מאמן את רפא מהיציע
...

הוא סתם עומד ביציע ואומר לו ללכת קדימה...

קרישנאן

New member
ברדיץ גם צריך מאמן שיגיד לא לעלות לרשת

כי זה קצת מביך החוסר יכולת שלו ליד הרשת

הוא לא ינצח את רפא בלי וולי,בדיוק כמו שאת פדר

ר הוא ניצח בווימבלדון בזכות לא מעט וולי והפסיד לו בAO2009 אחרי שהוביל 2-0 במערכות בגלל וולים אומללים.אם נדאל יודע שלא תעלה מולו לרשת הוא יחזיר כל דבר בטופספין לאמצע המגרש

קרישנאן

New member
לא ראיתי סטטיסטיקה

אבל העליה לרשת לא עזרה. הוא היה צריך להמשיך להפציץ אנגלים מקו הבסיס, זה עבד יותר טוב בשבילו. אני חושב שאם פדרר לא יעשה במכנסיים, הוא אמור לנצח. בכל מקרה לדעתי מארי או דיוקוביץ ביום טוב מנצחים את המיטב פה של נאדל, עם בקהנד אגרסיבי אלכסון. אפילו ברדיץ הצליח להוציא את נאדל משיווי משקל בקטע הזה.

תאמינו לי שאני רואה איך רפא משחק,פדרר יעשה ממ

נו בדיחה יום חמישי,הוא עומד ק"מ מקו הבסיס כי הוא יודע שברדיך לא יודע להכות דרופים ואין פוחד מהרשת(הוא כבר עף פעם אחת למיטב זיכרוני מאוסטרליה בגלל וולי עלוב)

למעלה