אליפות אוסטרליה, גברים - יום ג', רבע הגמר

punky brewster

New member
נדמה לי שנראה חתונה בין דנה לאבירם קודם

גילי הקור הירושלמי מוציא את הסטאנדאפיסטית שבך

מאיפה את יודעת שזה לא יקרה, דנה כבר....

דנה כבר מוצאת חן בעיניי עכשיו אני רק צריך שאני אמצא חן בעינייה ויאללה חתונת פורום .

יאללה מי יודע, אולי כבר היום בערב ישאלו ....

אנשים ילכו ברחובות צ'כיה רבתי וישאלו .... היכן אתה היית כשברדיך לקח את רפא ?

avi13885

New member
שעתיים של הנאה צרופה...

קצת דאגתי ב-3-4 במע' הראשונה, וב-3-5 בשנייה, אבל חוץ מזה רוג'ר היה נהדר, והבקהנד פנטסטי. דלפו עם כמה החטאות ברגעים קריטיים, ו-DF בסוף המע' הראשונה עוד לא חזר לגבהים של 2009, אבל יעלה למקום 8 לפי מה שהבנתי מסיימון ריד.

ראיתי את כל המשחק מוקלט בערב...

אגב,זו פעם ראשונה שאני רואה משחק מוקלט במלואו... רוג'ר היה טוב.בחצי הוא צריך לבוא עם סרב יותר טוב ונקווה שיהיה בסדר..

סקלרטו

New member
אנדי רם מבצע להטוטים כרגע...

ציוץ של בן רוטנברג: Andy Ram just jumped over the black Kia barrier to hit a lob, then jumped back over and continued playing the point. Impressive. מה שכן, לא כל כך עוזר לו בינתיים.

דנה1982

New member
מוקדם מידי להגיד את זה...

עברנו רק 5 משחקונים (אם כי ב-22 דקות...) ולרפא הייתה הזדמנות שבירה שלברדיך לא הייתה... ברדיך התחיל חזק ואגרסיבי, הוא יהיה חייב לשמור על זה אם הוא רוצה לעשות נזק.

gliterbaby

New member
לא מוקדם, משחק רע, קצר, חסר בטחון

ברדיך משחק טוב יותר אבל הוא אדיוט שלא לוקח הזדמנויות. יש לי חשש שרפא הישן כבר לא יחזור בקיצור שום דבר לא השתנה. וגם החבישה על הברך מטרידה.

דנה1982

New member
גם ברדיך לא מצליח לשבור...

לכל אחד הייתה הזדמנות לשבור במערכה הראשונה אבל אנחנו בכל זאת בשוויון 3:3. רפא עושה כמה טעויות אבל המשחקון האחרון הוכרע בעיקר מהחמצות של ברדיך.

וילנדר הזה מתחיל להיות מציק, שטויות כמו....

I imagine how it is to be a linesman wow Rafa knee can go out if he plays the right foot הוא גם עושה קולות של סקס בזמן החבטות של השחקנים, אני אוהב לשמוע את החבטות איזה מציק זה . זהו ווילדנר עלה עכשיו על איך לנצח את נדאל ולא מבין איך אף אחד לפניו לא הבין את הסוד הגדול . עכשיו רק חסר שהוא יאמן שחקן בשביל לנצח את נדאל . אבל רגע מאטס ... איך אתה שכל הזמן צופה ומסביר על טניס לא הבנת ד עכשיו גם ?

דנה1982

New member
מה זה הדבר הזה?!

נק' ענקית של רפא שמציל נק' מערכה מס' 2. וואו!!! זה היה נראה סגור כמה וכמה פעמים... מדהים.

דנה1982

New member
רפא מציל 4 נק' מערכה וכופה ש"ש

משחק גדול שלו מפיגור 0-40. אם ברדיך מפסיד את הסט הזה, לא רואה אותו חוזר.

למעלה