OKDeSign

New member

אז ככה: -זהו שרשור האוף של הפורום, משמע- כאן חופרים על כל דבר שלא קשור להארי פוטר. -מותר לפרסם בשרשור הזה קומונות ופורומים ובלוגים תפוזיים בלבד. לדוגמא- לינקים לנענע ימחקו בשמחה. -אין לפרסם בפורום שום דבר צרכני ללא אישור מתפוז, כל פרסום כזה ימחק לאלתר. -בשיחות על טלוויזיה שעוד לא שודרה בישראל באופן חוקי / סרטים שעדיין בקולנוע חובה לסמן
בראש ההודעה

אז.

כידוע לכם [או שלא] שלחתי את המחשב לתיקון לפני כמה זמן. הוא עדיין לא חזר הביתה... הסיבה היחידה ששרצתי הרבה בפורום בימים האחרונים היא כי חברה שלי השאילה לי את המחשב הנייד שלה בשביל שאני אצליח ללמוד למבחן שיש לי היום ולכן אחרי המבחן אני גם מחזירה לה אותו. אני לא יודעת מתי המחשב שלי יחזור הביתה אבל בכל מקרה זה אומר שאני לא אהיה פה בימים הקרובים כמעט בכלל [כי מה, יש גם שבת על הדרך..] ולכן תפנו לאור במקרים הדחופים. איכס, מעבדה מגעילה!! תחזירו לי כבר את המחשב שלי!!! שיהיה לכולם שבת שלום ושבוע טוב

Miss Lavet

New member
לפעמים יש את הרגעים שפשוט בא לך לקלל את העולם

מסיבה כל-כך שולית
מצאתי את הדף של טים ברטון בפייסבוק (רוב הסיכויים שזה שלו... 3000 ומשהו חברים אז....) וכשסוף-סוף תפסתי אומץ והסתכנתי בתקווה שזה לא דף מצויין וביקשתי חברות הפייסוק כותב לי "לאדם זה יש יותר מדי בקשות חברות". תירו בי -.-

Miss Lavet

New member
הוא הבמאי האהוב עלי...

חוץ מזה, יש לא אישה יפה (הלנה בונהם קרטר)- למה שאני ארצה להפריד?

Lucid Luna

New member
את יודעת מה אומרים..

אישה זה לא קיר! אבל תכלס אומרים על כל דבר שהוא לא קיר שזה לא קיר...

ellendili

New member

אם תגידי לי עכשיו שג'וני דפ הוא השחקן האהוב עלייך, אני אאמץ אותך בתור אחותי הקטנה!

Miss Lavet

New member
אם אני אגיד שהוא השני גם אז תאמצי?

דיוויד טננט הוא הראשון (אבל אני שונאת את דיוויד בו זמנית
) והשלישי זה יו לורי

ellendili

New member
טננט בגלל דוקטור הו?

ויו לורי גאון
אבל אין על ג'וני. בת דודה, הולך?

Miss Lavet

New member
בגלל עוד הרבה דברים

אני חובבת סדרות/סרטים בריטים בנשמתי (הם עשויים הרבה יותר טוב מהמקבילים האמריקאים שלהם) וג'וני דפ אכן מלך, מלך שאוהב את ג'סטין ביבר (מחלה קשה) אבל מלך מקובל

Miss Lavet

New member
כן XD

אפילו יש לו חולצה שלו XD נקווה שכמו רוב הביבריות זה יהיה אצלו אופנה חולפת. אם זה מנכם הדיסק האהוב על קורט קוביין היה של "שאגס" (להקת רוק שנחשבת להכי גרועה בהיסטורית המוזיקה... אפשר למצוא אותן ביוטיוב)

hollypop girl

New member
רגע!!

אל תגידי לי שגם את אוהבת את טים ברטון, הלנה וג'וני דפ? אנחנו לפתוח פה מעודון אוהבי-טים-ג'וני-הלנה (ורצוי באותו מקום בו זמנית
)

ellendili

New member
בארור!

נראה לי שהאהוב עלי זה המספריים של אדוארד. למרות שסוויני טוד זו גאונות... וגם סיפורי דגים. וגם סליפי הולו. אמ...כן... אפשר להגיד שאני אוהבת אותם...

למעלה