Miss Lavet

New member
XOOOOOOOOOOOOO

סוויני טוד והמספריים של אדוארד הם הסרטים האהובים עלי גם! סיפורי דגים אכן גאוני ומרגש
לצערי עדיין לא ראיתי את סליפי הולו אני כרגע בשוק טוטאלי
רק לידע כללי (אני שואלת כל אחד שראה את סוויני טוד את השאלה הזאת): איזו דמות הכי אהבת בסוויני ומי גנב שם הכי הרבה את ההצגה?

ellendili

New member

אני אוהבת את סוויני... גם כי יש לי חולשה לג'וני דפ
וגם כי הוא גרסה פסיכוטית, אכזרית ואומללה יותר של הרוזן מונטה כריסטו
כן, יש לי חולשה גם לדיומא
וכמובן אלן ריקמן גם מדהים שם.. וטוב... מיס לאבט בהחלט גונבת הצגה

Miss Lavet

New member
אני יודעת

האמת סוויני טוד כנראה קרה באמת, כלומר זה היה לפני הסרט מחזמר, ולפני המחזר מחזה ולפני זה סיפור אורבני... כמובן שעיבדואת זה למחזה שינו את הפרטים (נתנו לסוויני סיבה לצאת למסע הרצח הזה) לא יצא לי לקרוא את הרוזן ממונטה כריסטו אבל אני יודעת בערך את הרקע... באמת יש קצת דימיון בשני הסיפורים

hollypop girl

New member
*נדחפת
* אפשר לענות גם?

הדמות האהובה עליי היא סוויני טוד עצמו, כי אממ... כל השאר דיי מעצבנים. טרפין הפחיד אותי, ג'והאנה ו...זה ששיחק את גרינדלוולד
מעצבנים אותי באהבה הכביכול סופר-מרגשת שלהם, והחשקן ששיחק את זנב תולע אממ... הזכיר לי יותר מידי את זנב תולע. אשתו של סוויני יצרה אצלי רושם של בחורה צעירה שחיה בעולם אגדות קסום, קצת מטומטמת ובעננים כזאת...לא בקטע רע-פשוט יש כאלה... ואז בהמשך הסיפור (עוד לפני שניחשתי שהיא אשתו) חשבתי לעצמי "איזה מעצבנת! למה היא נדחפת לעיניינים לא שלה? כל אחד מנסה לשרוד בדרכו שלו, ואת לא תצליחי יותר אם תנסי להוריד את מיס לאבט" סוויני הוא גם היחיד שאני באמת מתחברת אליו, למה שהוא מרגיש ולדרך שבה הוא חושב (הוציא אותי קצת אפלה ופריקית אבל...
) מי גנב את ההצגה? ברור שהלנה!! וממש אהבתי את מיס לאבט לאורך כל הסרט, עד שבסוף גיליתי שהיא שיקרה לו, אני מבינה למה אבל לא יכולה לתרץ לעצמי את זה בכך שהיא לא רצתה לגרום לו סבל. גם את הילד אהבתי.

Miss Lavet

New member
היא לא שיקרה לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|

גברת לאבט היא יצור תמים שאהבת חייה לו שם לב אליה כי הוא חי בעבר ולא קולט שהיא הרבה יותר טובה מלוסי (בעעע), הוא הרי אמר (ואני מצטט): "גברת לאבט, איך חייתי כל השנים האלו בלעדייך- אין לי מושג" היא רק לא אמרה לו את כל האמת, היא לא אמרה לו שהיא מתה והיא לא אמרה לו שהיא חיה, רק שהיא שתתה רעל!
מה עדיף לדעת? שאישתך קוקו או מתה? כן, אני מצדיקה בהכל את גברת לאבט- אנחנו דומות מדי (והיא תפקיד חיי)

Miss Lavet

New member
אני אכן מכורה

מה לעשות? סוויני טוד זה אהבת חיי הבלתי מעורערת
אגב, השנה אני מתחפשת לגברת לאבט

ellendili

New member
כל שנה...?

אני מחפשת את הבת שלי למכשף. כאילו הארי פוטר אבל בלי ההתלהבות של הצלקת והמשקפיים. רק המדים של הוגוורטס. (היא בת שנתיים
)

Miss Lavet

New member

לא, שנה שעברה התחפשתי לבלטריקס בתור תלמידה, לפני שנתיים לטיים לורד ושנה הבאה אני רוצה לטונקס
זה נשמע כזה חמוד (ומגניב), יש לך כבר את כל הדברים לתחפושת (אני עדיין מחפשת בד ומחוך)

ellendili

New member
טיים לורד?

סורי על הבורות
. וכן, זה הכי פשוט בעולם לתפור גלימה שחורה קטנה ועניבה (אדום-זהב! בארור כאילו
) אה ושרביט... צ'ופסטיק?

Miss Lavet

New member
אדון זמן

זה הכי פשוט כשיודעים לתפור (סבתא שלי בינתיים מנסה ללמד אותי לתפור, אבל הבעיה שהיא לא יודעת לתפור מ-אפס, רק חורים ודברים כאלו... לעומת דודה שלי) כן, צ'ופסטיק זה רעיון טוב (אני לתחפושת שלי לקחתי סתם מקל ליד הבית (אני גרה במושב אז אין לי בעיה למצוא), ומא אם כובע מכשפה/קוסם קטן?

hollypop girl

New member
אני לא חושבת שהיא שיקרה לו (ולא

לספר את כל האמת זה אכן שקר) בגלל שהיא דאגה לנפש השברירית שלו שתיקרע לרסיסים כשהוא יגלה שאשתו משוגעת. היא שיקרה לו כי היא לא רצתה שיילך.

Miss Lavet

New member
זו רק סיבה שולית

היא האהבה אותו יותר משלוסי (בעע) אהבה... סוויני האידיוט הלך אל הבחורה הלא נכונה רק בגלל המראה שלה! גברת לאבט הייתה מאוהבת בו, היא טיפלה בו כמו אל ילד קטן כי לא רצתה שישתגע וכן, גם יעזוב... הוא שבר לה את הלב, והיא רק רצתה שסוף-סוף הוא יהיה שלה... היא לא שיקרה לו, היא רק רצתה לגרום לו (ולה) לפתוח דף חדש, היא לא עשתה לו את זה מתוך כוונה רעה, היא עשתה לו את זה כי דאגה לו! דאמט, היא דמות טראגית! וכן, אני מצדיקה אותה בכל דבר בגלל שלי קרה מקרה דומה לזה ובגלל המקרה שלה התגברתי עליו...

hollypop girl

New member
יש דבר כזה יותר מידי??

איך את יכולה להיות בטוחה שזה באמת שלו? מה הסיכויים שבאמת יש לו עמוד בפייסבוק שלא נפתח ע"י איזה יחצן או משהו למטרות פרסומיות ועדכונים בלבד?

Miss Lavet

New member
זהו, אני לא בטוחה

אבל כמו שאמרתי הימרתי על זה... חוץ מזה, זה יהיה קצת טיפשי כי יש גם דף מעריצים עם כל הדברים שהזכרת ><" ומסתבר שכן

Lucid Luna

New member
אז יש לי פאנפיק

אני באמת לא יודעת איפה לכתוב את זה, אבל פירסמתי פרק ראשון בפאנפיק הארי פוטר שלי! אשמח לתגובות

למעלה