Rachel47

New member
אהה ו...

(עכשיו אני קולטת שאין לי את זה כאן..תכף אתקין) יש תוסף שנקרא IE tag או משו בסגנון בכל מקרה....זה מוסיף לך סמל קטן של אקספלורר למטה בעמוד אינטרנט..ככה שפעם במיליון ואחת שנה שאת מגיעה לאתר שלא כל כך מותאם לפיירפוקס (זה קורה..מעט מאוד אבל קורה) את לוחצת עליו והוא פותח אותו כדף אקספלורר.. זה נשמע טיפשי אבל לפעמים זה שימושי

LemonLimeLilach

New member
לי ולרננה זה מושלם!!

זה לאתר קורסים של בר אילן שתומך רק באקספלורר! אני צריכה
(וגם אשמח שבר אילן יתעדכנו
)

Rachel47

New member
גם חלק מהאתרים של האוניברסיטה שלי

לפעמים עושים בעיות (ממש תלוי באיזה יום את תופסת אותם) אז זה עוזר האמת שזה תוסף שתמיד טוב שיהיה..הוא לא מפריע לאפחד ובאמת יש כמה אתרים לא מעודכנים שכאלה

כן זה שימושי.. למרות שאני אישית לא משתמש. אני משתמש רק באדבלוק וכרגע בתוסף שבודק תקינות לינקים (RS,MU,FS וכו'), כלומר שהם עדיין עובדים.. זה נוח! זה גם מראה את גודל הקובץ וזה. זה במקום לעשות העתק הדבק לג'ייד

ת'אמת שזה תוסף בתוך תוסף - התוסף: Greasemonkey תוסף גם בין הפופולאריים.. זה סוג של תוסף שמאפשר עוד תוספים חח אני משתמש ב: Rapidshare Links Checker http://userscripts.org/scripts/show/9467 (זה האתר של כל התוספים שזמינים לGreasem‎onkey.. את לוחצת שם install) איך זה עובד? תנסי להתקין ואז להיכנס נגיד לפוסט בווראז - קודם כל זה הופך לינקים ללחיצים, דבר שני זה מסמן לך ליד כל לינק V - אם הלינק עדיין תקין ועובד, או X (עם קו על הלינק) - אם הוא כבר לא. זה ממש מגניב, תנסי!

Rachel47

New member
אנסה את זה כשיהיה לי יותר זמן..

(כלומר אחרי הבוחן במתמטיקה)

LemonLimeLilach

New member
זה תלוי באתר שאת מורידה ממנו

אם זה ראפיד שייר, לא ג'יידאונלואדר ולא פיירפוקס יוכלו לשקם. מגה אפלואד כן.

RenanaD

New member
מגהאפלואד הוא האהוב עלי

אגב ראפיד, למה אני לא מצליחה להוריד ממנו כלום, אף פעם, בזמן האחרון? צריך להיות רשומים אליו (בחינם, אבל עם יוזר) כדי שיופיע הכפתור להורדה? זה ממש מוזר. שום קובץ לא ניתן להורדה...

אלה סופגניות קפואות או טריות?

ומצחיק שאת אומרת שהשוקולד לא איכותי, בדרך כלל יש הרבה יותר בעיות עם ריבות פשוטות, ורודות ומגעילות

RenanaD

New member
טריות

תכל'ס את צודקת, אבל בדיוק מהסיבה הזאת באתי עם 0% ציפיות לריבה ו-100% לשוקולד
אז התאכזבתי ההפך.

LemonLimeLilach

New member
בהצלחה!!

גם השגחת היום בפסיכומטרי? מתי הספקת ללמוד! ומה אכפת לי להביא לך מהעוגה, דוד שלי אוהב אותי מאוד ונתן לי חתיכה ענקית
משום מה בקטע מוזר אף אחד מהבית שלי לא אכל ממנה עדיין
אבל ביום שלישי אני מסיימת ב1 וחצי וחייבת לעוף... אני לא יודעת אם זה יילך. בא לי סופגניה!

RenanaD

New member
לא עבדתי הפעם
אין לי זמן עם כל המבחנים

וזו באסה! שלשום בלילה כלללל האחיינים שלי ישנו פה, אז ניצלתי את הזמן היטב ולמדתי כשהם ישנו - עד 7 בבוקר
ישנתי 6 שעות וקמתי להמשיך ללמוד... מחר יש לי הרצאה ב-12 שלא אכפת לי לצאת ממנה לכמה דקות! להבריז לגמרי לא, כי זה מרצה בן 100 שנעלב אם אנשים לא מגיעים להרצאה ואח"כ דופק אותם עם מבחן מזעזע, אז חובה להפגין נוכחות. אבל לצאת אפשר! עוגה

למעלה