RenanaD

New member
הבשורה הרעה (לי) היא שיש מחר מבחן עצום,

ומחרתיים מבחן עוד יותר עצום. הבשורה הטובה היא שאני אשכרה לומדת
לא בטירוף בטירוף כמו שהייתי רוצה, אבל מספיק טוב בשביל תקווה קלושה להצלחה קלושה. נקווה לטוב... לילך - איזו חמודה את עם העוגה!!!!!! אמרתי בטוויטר שתביאי לטעום בשיא הצחוק... אבל אז הצעת ברצינות
אני בספק אם יהיה לי זמן מחר להפגש, אולי רק מחרתיים אחרי המבחן השני, אבל תודהההה
שרי - נכון הסופגניות שאחותי קנתה ביום שישי? מזל שהיא קנתה מהריבה יותר מאשר השוקולד... הוא ממש לא איכותי! איזה מבאסים הם. הסופגניות עצמן סבבה. לא מדהימות כמו שסופגניות יכולות להיות, אבל מספיק טובות כדי לצאת ידי חובה
ועכשיו אלך לאכול אחת עם פרק (או חצי פרק? נראה) של "חברים" ואז לפתור עוד תרגול!

RenanaD

New member
אה, ובקשר לדפדפן הבעייתי

אני מבינה שכולם פה אוהבים את האקספלורר, הא?
נניח שאני מורידה פיירפוקס. יש דרך אינטליגנטית להעביר את כל המועדפים, או שצריך לשמור ידנית אחד-אחד מחדש?...

בטח, הוא אמור לשאול אותך בהתחלה אם את רוצה להעביר את כל המועדפים, ההגדרות, היסטוריה והכל מהאקפלורר לפיירפוקס. (ואם הוא לא ישאל- יש אפשרות כזאת, ממש פשוטה) וחובה להתקין Adblock.

איך מה? להתקין Adblock? זה התוסף הכי פופולארי לפיירפוקס: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/ לוחצת על Add to firefox וממשיכה את ההתקנה משם (קופץ חלון או משהו) אחרי שהוא מותקן צריך להגדיר אותו נכון: תיכנסי ל: http://adblockplus.org/en/subscriptions תחפשי Easylist English ואז תלחצי בלינק איפה שהSubscribe, זה מוסיף לך את זה להגדרות.. ואז תחפשי גם Israellist וגם אותו תוסיפי. זה ההגדרות המומלצות מבחינתי.. לי זה עובד טוב ככה

Rachel47

New member
אם זיכרוני אינו מטעני

הוא שואל אותך אם את רוצה שהוא יהיה הדפדפן הראשי ואז הוא שואל "האם תרצי שאייבא את המועדפים מהאקספלורר המסריח הזה שאת משתמשת בו?" את פשוט עונה כן אבל אני כבר שנים עם פיירפוקס אז יש מצב שאני זוכרת את זה מעוות בכל מקרה כל הדפדפנים רוצים שתבחרי רק בהם אז הם יעשו לך חיים קלים וייבאו..פשוט שימי לב להערות שהוא מעלה לך בהתקנה..

Rachel47

New member
לפיירפוקס יש את השטויות שלו

אבל כרגע אני איתו ולא עוזבת אני לא כל כך אוהבת את כרום..

RenanaD

New member
טוב, תעזרו!

עשיתי את זה אתמול, ואז שיחקתי בהגדרות של התצוגה ומשהו שם התחרבש לי, אז מחקתי והתקנתי הכל מחדש. עכשיו זה נראה ככה
1. איך אני מעלימה את 3 השורות המיותרות האלה של הסימניות? אני רוצה רק את הסימניות שאייבא, בלי השטויות האלה
2. במועדפים באקספלורר אפשר לעמוד שניה על מועדף כלשהו, ואז מופיע חץ קטן שמאפשר לפתוח את הדף הזה בלשונית חדשה. זה נורא נח - כל פעם שהדלקתי את המחשב פתחתי את המועדפים, ואז מתוך הרשימה השלמה של האתרים פתחתי מהר בחלון אחד את כל אלה שרציתי, בלשוניות שונות. פשוט לחצתי על החצים האלה, אחד אחרי השני תוך שניות. איך עושים את זה בפיירפוקס? 3. מה זה ה-"הורדות" הזה? לפיירפוקס יש דאונלואדר מובנה?!
אם זה באמת שומר על הורדות שלא יפסיקו באמצע, זה גדול! אז זה זה או שסתם התלהבתי? באתי להתמרמר על השיפט והקונטרול שלא עבדו לי אתמול כשניסיתי לפתוח לינקים בחלון/לשונית חדשה, אבל היום הם כן עובדים
אז קבלו ביטול. וכן אחמיא לפיירפוקס שטוויטר וטאמבלר הרבה יותר יפים בו

אוקיי 1. לא חושב שאפשר, זה פשוט מחולק ל-3 קטגוריות של סימניות - הסרגל כלים, הסימניות עצמן וסימניות לא ממויינות שעדיין לא הבנתי מה זה. אבל למה זה מפריע? את כל הסימניות שלך את תראי תחת "תפריט סימניות". (אגב- סתם בכללי, אני ממליץ להשתמש בסרגל כלים של הפייבוריטס.. מאוד נוח) 2. למה לא להשתמש בקליק על הגלגלת של העכבר? 3. זה סוג של מנהל הורדות של הדפדפן.. יותר נחמד ונוח מהאקספלורר. מה ז"א שומר שלא יפסיקו באמצע? באקספלורר הורדות היו מפסיקות לך באמצע? אין מה להתמרמר בפיירפוקס..

RenanaD

New member
הוספתי את התוסף הזה שאמרת!

זה חוסם גם פופ-אפים מעצבנים של nrg ו-ynet? חלום
הם כ"כ מעצבנים ותמיד תוקעים את המחשב לכמה שניות, כל פעם מחדש. והם קופצים כל שניה. קריזה! 1. מה זה מה זה מה זה "סרגל כלים של הפייבוריטס"? משהו יותר נח מהסימניות? אין לי מושג על מה מדובר... 2. בעכבר שיש לי היום אין קליק בגלגלת, אני צריכה את הפתיחה המהירה הזאת
יש דרך לעשות את זה? 3. באקספלורר ההורדות בד"כ לא נתקעות, אבל אם הן כן נתקעות פתאום, או שיש הפסקת חשמל או כל דבר אחר - הן הולכות קאפוט. דאונלואדר שומר את האחוזים שכבר הספקת להוריד וממשיך בפעם הבאה שתפתח אותו... אז לזה התכוונתי. זה מה שמובנה בפיירפוקס? זה שומר את ההורדות אם המחשב כבה נניח, או שצריך להתחיל מחדש בפעם הבאה?

חוסם הכל
כל עוד הוספת את ה-Israellist וה-Easylist שציינתי, כמובן
1. התכוונתי לסרגל כלים ששמים בו סימניות.. מה שיש לך שם "סרגל כלים סימניות". זה פשוט סרגל כלים של הדפדפן שמוסיפים אליו לינקים לאתרים מועדפים, וזה הגישה הכי נוחה שיש לאתרים שאת נכנסת אליהם כל הזמן (שיווקי משהו). נראה ככה
(לא שלי, סתם דוגמה
אפשר גם לשים תיקיות עם סימניות וכו') לי זה ממש נוח! 2. אוי
תשיגי גלגלת
אני אנסה לבדוק אם יש משהו שמסדר את זה, אבל מה דעתך על לחיצה על Ctrl ואז על הסימניה? גם אפשרות. חוץ מזה שאפשר ליצור תיקיית סימניות ואז לעשות לחיצה ימנית > open all in tab.. זה אם זו קבוצת אתרים קבועה שאת פותחת. 3. אממ ת'אמת שלא התנסתי במחשב שכבה באמצע הורדה בפיירפוקס, אבל אני לא אתפלא אם הפיירפוקס יוכל לשקם את ההורדה.. בטוח יותר מהאקספלורר, שם באמת אני לא חושב שיש דרך חזרה.. בפיירפוקס זה יותר מסודר, אפילו אפשר לעשות pause ו-resume - אבל זה תלוי גם מאיפה את מורידה, לא כל האתרים נותנים להמשיך להוריד אחרי שההורדה הופסקה, לפעמים צריך בכל זאת להתחיל מחדש. בכל מקרה לא הייתי ממליץ להוריד דברים כבדים מהדפדפן.. תשמשי בג'יידאונלודר!

RenanaD

New member
גם את זה, ודאי!

1+2. לא אוהבת כאלה... מעדיפה סימניות/מועדפים/איך שלא קוראים לזה כבר. אבל השיטה שלך עם הקונטרול עובדת! זה באמת פותח את כולם בלשוניות נפרדות! 3. כבר שנים שאני לא משתמשת בדאונלואדרים... התרגלתי להוריד ישירות מהאקספלורר. ב-99% מהמקרים לא היו בעיות, אבל נחמד שפיירפוקס מספיק אינטליגנטי בשביל להתמודד עם האחוז הנוסף. וזהו, זה המקום לחלוק ש(נראה לי ש)סיימתי רשמית עם כל השאלות שלי... סידרתי את ההגדרות האחרונות של הפיירפוקס ועברתי אליו רשמית! זו ההודעה הראשונה בפורום שאני כותבת דרכו
תודההה

מזל טוב!! את יכולה גם להעיף מבט באתר התוספים של פיירפוקס, יש מלא ואולי תמצאי משהו שתוכלי להיעזר בו! אז למה בעצם את לא משתמשת בג'יידאונלדר?

Rachel47

New member
אני אוהבת את הspeed dial

זה שהדף בית הוא קיצור ל9 אתרים שונים עם תצוגה שלהם.. התרגלתי אליו והוא כל כך נוח
כשאני מגיעה למחשב חדש ואין את זה אני מתחרפנת (מיותר לציין שהתקנתי אותו במחשבים של 2 האחיות שלי עם קיצורים שלי
)

למעלה