o0Invisible0o

New member
אה, עוד התבכיינות [אין מספיק כאלה..]

אני לא מבינה מה עשיתי רע..זה כבר יומיים ככה..וגם טורנטים לא עובדים!
[זה בג'יידאונלודר, כמובן..] האינטרנט עצמו בסדר...

LemonLimeLilach

New member
אם שום דבר לא עובד זה האינטרנט...

עזבי את זה, מה אני אגיד שהמהירות שלי כביכול 10 מגה אבל לא מוריד לי אף פעם יותר מ 360????? משהו FISHY!!!!

Rachel47

New member
לאחרונה זה קורה לי

בשעות מסויימות אז אני מאשימה את החברות שחוסמות מהירויות הורדה
012 תמותו

LemonLimeLilach

New member
אם כבר כולן מתבכיינות

זה בסדר להתבכיין פה בהודעה אחת גדולה אחרי שהתבכיינתי על כל דבר בנפרד בטוויטר?
אני חולה ומצוננת וכואב לי האף כי אני כל הזמן מקנחת אותו וגם השפתיים כי הן יבשות כי אני נושמת מהפה כי האף סתוםםםםםםםםםםםםםםםםם
סתום בכל המובנים!! אף טיפש אני שונאת אותך! דווקא כשאני רוצה להיות הכי בריאה כי השבוע אני יכולה למכור מלאאאאא כי יש בלי מע"מ!!!
הלכתי למוסך וקמתי ב 6 וחצי
והם החליטו שהכל בסדר עם האוטו אבל אני מרגישה שלא!!!!!!!!!! בת אל אם את רואה את זה תעשי לי טובה וכשאת נוסעת בכביש מהיר על מהירות 100- 110, תבדקי מה הסל"ד שלך! כי אני בטוחה שמשהו בשלי לא טוב, וגם אבא שלי לקח את האוטו לסיבוב ואמר אותו דבר
אני מרגישה שהאוטו ממש ממש מתאמץ וזה שונה ממה שהיה עד עכשיו!! המוסכניק אמר לי שתרבות הנהיגה שלי השתנתה אז שמתי לב רק עכשיו וזה נכון שבשבועות האחרונות נסעתי כל יום!! אבל זה לא שעד אז נסעתי רק בתוך העיר 40 קמ"ש, נסעתי ללימודים על איילון זה 100 כל הדרך ולא הרגשתי שהאוטו הולך להתפרק ועכשיו זה כן מרגיש ככה!
אוף. אני חוששת לנסוע במהירות גבוהה ועד עכשיו לא הרגשתי ככה. וזה גם גומר לי את הדלק!!!! אני רואה!!!! אני שמה לב שאני ממלאה יותר!! הלו הארנק!! לימודים. בעע לימודים. אני כל כך לא מרגישה סטודנטית כי אני לומדת רק יומיים בשבוע וגם נגיד נותנים לנו עבודה לסוף ינואר וזה מרגיש ממש רחוק אבל במשך כל השבוע אני לא חושבת על הלימודים ופתאום עבר שבוע וזה ממש הרבה יותר קרוב. זה נשמע הגיוני??????. ככה זה מרגיש לי. ובגלל שביום שישי עבדתי מהבוקר ואז נסענו לחיפה לדודים שלי עד הלילה, רציתי ביום שבת לנוח ולא לעשות כלום והחלטתי את המאמר שאני צריכה לקרוא בשביל הרפרט לקרוא היום! ואז כל היום הרגשתי גרוע ולא היה לי עצבים לקרוא את המאמר. וקרררררררררררררררררררררררררררררררררררררר לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!! ממחר אופטימיות. אבל רק אם לא יירד גשם כי אני מתעבת לנסוע בגשם ואני לא רוצה

o0Invisible0o

New member

קודם כל- החלמה מהירה!
אני גם שונאת להיות מקוררת ככה והכל בפנים מתייבש..ולי תמיד אח"כ גם מתקלף העור באיזור האף, מראה מלבב..באמת.
אז..ווזלין הוא חברך הטוב ביותר בימים הקרובים, יחד עם דקסמול קולד + טישו רכים+ תה והרבה טלוויזיה? [או מאמרים.
] את עדיין תעבדי, לא? אולי תגרמי לאנשים לרחם עליך שאת גם חולה וגם יש בלי מע"מ אז הם חייבים לקנות!!
דברי אל הרגש, זה פותח לאנשים את הארנק.
למה קמת ב6 וחצי למוסך? בכלל למה באת כזה מוקדם?
הקטע של הסל"ד..אני לא יודעת איך אבל אבא שלי היה משנה את זה לבד באוטו הקודם שלי שהיה זקן ומסכן..אבא שלך לא יעיל כזה?
על הדלק - יכול להיות שזה בגלל שאת נוסעת הרבה? חוצמזה אאל"ט העלו עוד פעם את המחיר.
אבל אממ הבדיקה עם בת אל..זה רעיון טוב! תשוו סל"דים! ואממ..מקווה שיהיה בסדר על הכביש? אם אני שרדתי אוטו שנותן פול גז ללא שליטה, את תהיי בסדר.
לימודים - גם כשלומדים כל יום הדחיינות הזאת קיימת, שכחת?
לא נורא, תקראי אותו מחר..נשמע שעדיין יש לך זמן, לא? מתי בינואר הרפרט?
קר - מזגן?
ופוך? או שזה שיגעון של מחלה? אחותי כל הזמן עם מזגן פה אז אני קצת מתה מחום..
אבל נראה לי שהוא מתייעף, כבר כמה ימים הוא נשמע גוסס... אני מקווה שירד גשם..אבל לא בזמן שאנחנו על הכביש!
ולא בזמן שהשיער המוחלק שלי בחוץ.
[איך הפכתי לכזאת בחורה??
]

Kill Bernard

New member
ספיקינג אוף שיער -

אני רוצה שירד עלי כבר גשם כדי שאני אוכל להתלהב שאני לא המכשפה הרעה ושהוא ישאר חלק!! ולא יורד עלי גשם כי החורף הזה חרא
גם רפרטים חרא, מחלות, לימודים.. רגע, מישהו? משהו חיובי? לא? נכון!
חרא חרא חרא!

o0Invisible0o

New member
היי היי!! בלי גשם על שיער!

עם כל הכבוד לכך ששלך ישאר חלק..לי זה פחות נחמד!!
וכן, החורף הזה באמת חרא..וגם הכל..בלהבלה..
איזה כיף שפתחתי שירשור התבכיינות, זה תמיד מעודד לפרוק..

LemonLimeLilach

New member
איזה כיף לך

זה בערך הדבר שאני הכי מקנאה בו אצל נשים, שהן יוצאות מהמקלחת והשיער חלק לבד ולא צריך לשים עליו כלום, ובגשם הן לא נראות כמו מוטציות. שמתי גם לב לזה שזה תמיד קורה אצל בחורות שהן גם ככה מהממות ולא יזיק שתהיה להן גם כן איזה דפקה! השיער שלי כשהוא רטוב

LemonLimeLilach

New member
קמתי מוקדם

כי אבא שלי בא איתי למוסך ואחרי זה היה צריך ללכת לעבודה... אבל זה עדיין לא עזר בכלום כי החליטו שהכל בסדר
אני לא יודעת איך אפשר לשנות את הסל"ד לבד... זה קטע של מאמץ מנוע ואיך הוא מעביר הילוכים, האוטו כאילו לא מעביר הילוך מתי שהוא צריך ואז יש סל"ד מאוד גבוה... אבא שלי לא כזה מוכשר
וברור שאני ממלאה יותר דלק כי אני נוסעת יותר חחח אבל ביחסית לכמות נסיעה אני מרגישה שזה יותר דלק, מה שהגיוני כי כמה שהוא יותר מתאמץ הוא לוקח יותר דלק. עלק המוסכניק אומר לי "האוטו מרגיש הכי נוח ב-80, אולי תסעי ככה כל הזמן" כן האאאאאאאאאא עד שיעיפו אותי מהכביש
הרפרט לשבוע הבא. ועדיין לא קראתי את המאמר, תכננתי בבוקר אבל קמתי ב-11 כי הרגשתי חרא. ומי שאמור לעשות איתי בטח גם לא קרא אחרת הוא כבר היה מדבר איתי על זה. עצלנים. אוף. אני אעבוד היום, אני רק מקווה שלא יהיה לי חום או משהו מגעיל כזה, כי אז אני נהיית מסטולה. קחי מטריה וכובע. אני הכי מבינה! כל פעם שהייתי עושה פן, בעיקר בצבא, הייתי משתגעת מהגשם. איזה הרס

אצלי רק אם נתתי לו קיק

כדי להגיע למהירויות הגבוהות בעליה הוא היה עובר לי את ה-4, חוץ מזה 3-3.5 ב-110, אל תשכחי שיש לי מנוע קצת יותר גדול, אין לי מושג איך זה אמור להשפיע, אבל יכול להיות שזה שונה בזה...

LemonLimeLilach

New member
כן יש לך מנוע טיפונת יותר גדול

אז חשבתי שאפשר להשוות... אני אגיד לאבא שלי נראה מה הוא אומר.

RenanaD

New member
אהה אני כל הזמן רוצה להגיד לך שתוסיפי אותי

גם, ושוכחת!

dans girl

New member
סליחה על ההיעלמות +תגובה כוללת על דברים סורי, השבוע שלי התחיל בצורה מחורבנת ממש (פגישת הפר"ח הארוכה בתבל שאשכרה שרפה לי את כל היום חופש הארור היחיד שהיה, ואיבדתי את כרטיס האשראי שלי וכרטיס הסטודנט שלי בפעם השניה בשבוע, מה שאומר שפעמיים שילמתי 30 ש"ח כדי לחסום כרטיס ולהוציא חדש, וכל זה קרה במקרה הטוב שעתיים, ובמקרה הרע כ-2 דקות מאז שהתקשרו אליי או בדקתי מייל וגיליתי, מאוחר מדי, שנמצאה האבדה כי יש אנשים טובים בירושלים. בעצם נשים טובות. ושתיהן היו דתיות. מה הסיכוי?
). בקיצור, אז כל השבוע קצת התעצלתי וכל מה שעשיתי זה ללמוד ולראות פרנטהוד (לילך, תגובה בשרשור סדרות תגיע עוד שניה). אז ככה: איילת - הצעת העבודה
לא נראה לי שאפשר לקחת את זה ברצינות. אפילו אם זה רציני
. זה נשמע כאילו רפא"ל רוצים לפוצץ אתכם בטילים מונחים או משהו
. רננה - מקווה שהמבחנים הלכו טוב, ועצם זה שהצלחת ללמוד במידה מסוימת זה כבר טוב. סופגניות זה טעים, ואני שמחה שלפחות הריבה לא אכזבו. וגם - אקספלורר? באמת? נתקעת ב-1995 או משהו?
לילך - מדהים אותי איזה שמחת שופינג את עושה משובר של 50 ש"ח
. רייצ'ל - אני אשמח לשמוע איך את מרגישה, לא ראיתי שכתבת לאחרונה...
אלעד - ברוך השב! תישאר לנצח!

למעלה