o0Invisible0o

New member
טוב, אתן חייבות לראות איזה משרה הציעו

לנו במייל של הלימודים..אני לא מאמינה שזה..אממ..אמיתי!! אבל אבל כן! שימו לב ליכולות הנדרשות: Notepad ו Sticky Notes גם ל"דד" ליינים, יכולת "להתאבד" וה"שימוש כבשר תותחים" בסוף.. איך זה יכול להיות לא בדיחה?

LemonLimeLilach

New member
אמממ

התכוונתי להגיד שהיום נורא אוהבים להשתמש בדרישות מפגרות במשרות כמו "רעל בעיניים" "פלפליות" ושאר דברים מפגרים, אבל כן זה נשמע כמו בדיחה... או אולי מי שהכין את זה חשב שהוא מצחיק...

Rachel47

New member
דווקא יכול להיות

שהעבודה עצמה כן רצינית פשוט היה נראה להם מצחיק לשים מלא שטויות של צבא..בכל זאת..רפאל...

Kill Bernard

New member
איזה חמודים, הם חושבים שהם מצחיקים!

עוד לא ראיתי את זה.. אבל זה משעשע. איך שהם הרגישו צורך להוסיף את המרכאות לכל הדימויים הקרביים שלהם, כאילו שבלי הדגשה לא היינו מבינים שהם מיישמים משחקי לשון של כיתה ב'. בכל מקרה, אני עדיין חושבת שזה חמוד. ולא הבנתי מה להם ולתלמידי קולנוע.

o0Invisible0o

New member
זה לא הם..זה מישהו צוחק עליהם..

תתעמקי..
זה לא יהיה כ"כ מצחיק.
נראה לי שהמזכירה פשוט עשתה פורוורד בלי לקרוא.
וגם בלי קשר -הדס, הרפרט שלי גרוע!! ולא גמור עדיין. אני אקבל 70.
וגם אני לא רוצה לעמוד ולדבר מול הכיתה.
\התבכיינות.

Kill Bernard

New member
אני קצת לא מחוברת לעולם כרגע.

אז לא הבנתי למה זה בדיחה. לא נורא. איזה רפרט? פרו"ס? למתי? זה לא עם עוד בחורות אחרות? למה גרוע? גם אני בחרא. למחר מהלך הטיעון לסמינר - כלומר - כל הרעיון מסודר ומבוסס ומוכח כולל כל המאמרים. אין לי מאמרים! יש לי רק רעיונות מבולבלים שכתבתי אותם ועכשיו אני משוכנעת לחלוטין שאני טיפשה ושלוסט תוכנית מפגרת ואין שום טעם בכלל לדבר עליה. התבכיינות כפול שלוש

o0Invisible0o

New member
אז...

כן, פרו"ס, רפרט עם עוד בחורות אחרות.
למה גרוע? כי אני מרגישה שזה קצת הולך לשומקום. כאילו, אני לא מצליחה מחשבתית לחבר את המאמרים שלנו לטיעון קוהרנטי..
הם פשוט לא מתחברים..רק בתיאוריה, רק מריחוק..רק..אממ..רק? וגם הוא לא כתוב..חילקנו את העבודה לשלושה חלקים, כל אחת כותבת על מאמר אחד ואז כותבים ביחד התחלה וסוף..וקבענו לכתוב בשישי-שבת את החלקים הנפרדים..ואחת לא כתבה ואז הלכה לה למילואים ליומיים [כאילו, עד מחר.] ואווווווווווף.
זה רק יותר מלחיץ אותי כי הכל צריך להיות כתוב ומגובש וגם בע"פ בראש עד יום חמישי.
הדס - יש לך מאמרים! את מעיינת בספרים נצח, אני סומכת עליך! אל תפחדי להגיד אמירות מופרכות על שומדבר, לא על טלוויזיה ובטוח שלא על לוסט..חוקרים תמיד יוצאים ואומרים דברים..וככל שהם יותר נועזים [ואולי מטופשים] כך הם זוכים ליותר התייחסות..לול. אז אל תחששי!
[איזה תיאוריה פיתחתי לי פה, אה?
] קיצר, יהיה בסדר..סומכת עליך ועל הלילה הארוך שיהיה לך בכתיבת מהלך הטיעון..יהיה בסדר!

Kill Bernard

New member
איזה לילה ארוך.. לעזאזל הלימודים האלה, באמת.

אין לי כוח, המצאתי לו ביבליוגרפיה של חמישה מאמרים וזהו, חרא. שיתמודד. כן, אני קוראת לי דברים אבל אני עצלנית מידי בשביל באמת לעשות איתם משהו וגם קצת נמאס לי ו- זהו. אני יוצאת בשביתה עצמית נגד כל חוסר המשמעות הזה, כשמה שמשתמע מזה זה שאני הולכת לעשות רק מה שבא לי ולעזאזל התוצאות, לבזבז את הכסף שנותר לי, עד שהוא יגמר ולא תהיה לי ברירה אלא לחזור למכור מחממי מים שעובדים על גז. בנוגע למשרה, קראתי את זה שוב ועכשיו הבנתי שזה מטומטם ממש. אוקיי. המוח שלי קצת מתפקד, קצת. מעט.
רפרט - אה! עכשיו הבנתי! נכון! צריך לכתוב את זה גם.. שיט. באסה!
יום חמישי - זה מספיק זמן, אל דאגה לך! תכתבי את החלק שלך.. מה שיהיה איתן יסתדר. באמת. איכשהו. וציון - יאללה, זה כזה לא משנה. את חכמה ויודעת להקליד, אני בטוחה שגם אם זה לא מתחבר למשהו מושלם זה יקבל ציון טוב. בע"פ - אם קראת משהו, זורמים. אני זוכרת שאצלנו אנשים עלו לדבר ופשוט לא היה להם מושג על מה הנושא שלהם אפילו.. את תראי, בגלל שזה אחרי שכתבת כבר, לא יהיה לך בעיה להסביר את זה. הבעיה של הבחורות האחרות - מסתדרים. את זוכרת איזה בלגן היה לי שנה שעברה? שעשיתי עם שני הדבילים האלה שלא עשו כלום. בסוף הם כתבו את שלהם גרוע, ואת החלק המשותף בסוף, ה.. כאילו סיכום של כל הפואנטה של שלושתנו, אני עשיתי לבד. עבדתי קשה, אבל יצא לטובתי בציון! הרי יודעים איזה חלק של מי, לא? אם הן לא עושות, בעיה שלהן. ולא נראה לי שהן יגיעו למצב של פשוט לא לעשות כלום, אז אל תדאגי בשבילן. תעשי את שלך שיהיה מוכן, אפילו יום לפני אתן יכולות לארגן ביחד את החלק המשותף.

o0Invisible0o

New member
אבלאבל..נורא רציתי שזה יסתדר..

ואין לא לא רוצות לעבוד.. אחת אמרתי לך שהיא ממש חרשנית והיא כתבה את החלק שלה וכתבה חיבור בין שני מאמרים בשביל ההבנה שלה עצמה ושלחה הכל בזמן וזה..[כאילו, שלחה אלי..כמו שקבענו..] והשנייה, אני יודעת שקשה לה, ראיתי בכל מיליוני המפגשים שלנו..אבל לא פשוט לא כותבים ולא אומרים על זה כלום..that's not cool! וקבענו מראש שלא כל אחת תגיש את החלק שלה, זה לא מה שרצינו לעשות..הוא אמר שאפשר אבל אוף..אני לא רוצה שזה יגיע לזה. ולהרבה אנשים שעומדים ולא יודעים על מה הם מדברים, אני מניחה שמכתחילה אין להם בעיה לעמוד מול הכיתה..שזה בשבילי החלק הקשה.
נמנ. טוב, לא יודעת..בא לי למות. וכן, צריך גם לכתוב את האיכסה הלא מגובשת הזאת..בעעעעעעעעע הדס, אני קוראת אותך לסדר! את לא יכולה לזרוק ולהגיד שלא אכפת לך רק כי את מפחדת מלהתמודד עם העתיד! העתיד האקדמאי שלך..אל תוותרי עליו! *איילת מגיבה בדרמטיות יתר* קיצר, בזבזי את הכסף חופשי, עם זה אין לי בעיה [היי, זה גם מה שאני עושה!
] אבל אבל..זה לא חסר משמעות זה כזה..היי, עתיד! ואני בטוחה שההגשה שכתבת תהיה בסדר..מקסימום מה יקרה? בסוף תשני את המאמרים בהתאם לעבודה שתכתבי ויהיה בסדר.
לא? אה ומחר אני הולכת להיות חננה שיושבת בספרייה מ4..את עסוקה בלימודים וכאלה, נכון?

Kill Bernard

New member
אין לי עתיד אקדמי,

כי אני לא רוצה אחד. אני לא רוצה לעשות שום דבר יותר ממשהו אחר, ואת כל הדברים אני לא רוצה לעשות. אני לא רוצה לעשות כלום, אין לי כוח להתאמץ לכלום, אין לי שום שאיפות. בימים החולפים הפסקתי להרגיש שיש משמעות לשטויות שאני לומדת, חוץ מזה שכיף לי כשיש לי קפה ולהעביר את הזמן בדברים יחסית מעניינים. יופי. זה פחות מאורגן מתוכניות של ילדים שעכשיו בגן, אוקיי, לפחות להם יש חלומות וזמן להגשים אותם וכאלה. וזה נשמע משפט שצריך להיות באמריקן איידול או משהו. ומסתבר שלאבא שלי יש סרטן שוב, ואין לי כוח להתמודד גם עם חוסר התועלת שלי בעולם, ביחד עם הבעיות האמיתיות. *הדס עונה בדרמטיות יתר כבדה ולא במקום* יאי!
רגע, יש מחר כבר רגיל, לא? אין להם שביתה. אם כן, אני לומדת, 10-18.

o0Invisible0o

New member
אההה!!לא ראיתי את ההודעה הזאת..

איך לא אמרת לי? כזה שנפגשנו פיזית!
מה שוב? בכלל לא ידעתי שהיה לו.. אוי!!
טוב, מחר אנחנו מדברות, באמת! יש חפירות בבוקר אז נדבר אז...

Kill Bernard

New member
יאי החפירות האהובות עלינו!

אני בשלבי ה"זה לא הולך להפריע לחיים שלי", אז אני מנסה לא להתרכז בזה. אני מתרכזת בזה שאני חושבת שאני מחבבת את הבחור שאני יוצאת איתו. הוא עשה דיסק עם אלאניס לאוטו

למעלה