5ifi

New member
חחחחחח גמני קראתי את זה!

כלומר- את זה דווקא קראתי! חחח כזה אדיר. באתי להגיב לה שזה לחלוטין OOC, ושזה לא קביל

sweet shir

New member
גם לי יש חברות שקוראות פיקים..

היינו מדפיסות מלא בכיתה ט' ומדביקות ביומן או קוראות בשיעורים. hell, יש לי חברה שהעבודת גמר שלה באנגלית הייתה על פאנפיקים!
וואי. הכרתי לכל כך הרבה אנשים את העולם הזה, מלא אנשים קראו בשלב מסויים בחיים שלהם פיקים בגללי. אני גם דרדרתי אנשים, גרמתי להם לקרוא NC-17 בגיל 14. XD וההורים שלי יודעים מה זה פאנפיקים מאז שהתחלתי לקרוא אותם בכיתה ח' בערך Oם

sweet shir

New member

אני פשוט פיתחתי מיומנות של לדבר בצ'אט תוך כדי קריאת פיקים.

Bell J

New member
אני מפנפנת אנשים כשאני קוראת

הבנאדם: "היי" אני: "היי, אני קוראת. אח"כ. ביי." *יוצאת מהמסנג'ר* אל תפריעו לי כשאני קוראת

AccioMoon

New member
הלינק לא עובד אבל באמת כתבת את המילה המזעזעת

הזאת בכותרת???? שחר את מתקלקלת!

shaharory

New member
אין לך לב??

אני מזכירה לך, סבסטיאן עבר בצרפת מסע של הרס עצמי והוא רק רוצה אהבה והוא לא יכול לשלוט בעצמו והוא מסכן :( |האד קאנון|

shaharory

New member
קראתי אחד. על מה שאמרתי למעלה

אין לי מושג איפה למצוא אותו עכשיו אבל הוא היה ממש טוב, והוא היה בלייב ג'ורנל

AccioMoon

New member
ואני מזיכרה לך

שהוא מנסה להפריד בין קורט לבליייןןן מה נראה לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

shaharory

New member
אבלאבלאבל

הוא דמות ממש טובה! הוא מצחיק הרבה יותר מסו. הל, הוא הדמות הכי מצחיקה בסדרה ואני רוצה שהוא ישאר כי הוא מצחיק אותי ולא אכפת לי, לטווח הרחוק, שהוא יפריד לי את הקליין כי זה יתן לשלושתם זמן מסך ואני רוצה זמן מסך לא אכפת לי איך והם יחזרו בוח כי זה קליין וכן, זה יכאב אבל זה יהיה לטובה כי זה יהיה במקום סיפורי עלילה מאוסים אחרים (= כל השאר).
והשמועה הזאת שדיברו עליה פה, אני רק שמחתי ממנה

gayhighfive

New member
שום פרידה לא תהיה

הם לא יהיו כמו הזוגות האחרים, שנפרדים וחוזרים כל שלושה פרקים והלל ממש לא תהיה פה שלשיה כמו רייצ'ל-פין-קווין (שאומנם בהתחלה אהבתי אותה אבל באמצע עונה שנייה היא נהייתה ממש מאוסה..) ואולי סבסטיאן מצחיק אבל רק בתור הבנאדם שמנסה להפריד את הזוג הבלתי מופרד. קליין יחיו בפלאפינס שלהם באושר ועושר עד עצם היום הזהP:

shaharory

New member
אני לא חושבת/בעד שהם יפרדו יותר מפעם אחת

אבל אני לא אמחה אם הם יפרדו פעם אחת. אני רוצה לראות ייסורים שלהם כשהם לבד ואז אני רוצה לראות שסנטנה או מישהו עוזר למי שגרם לריב להכין מאסטר פלאן בשביל לחזור להיות יחד, שברור שזה יהיה לשיר, ואז אני רוצה באיחוד שלהם לראות נשיקה. את לא חושבת שזה יהיה שווה את זה בשביל נשיקה?

gayhighfive

New member
לצערנו הסדרה זה לא פיק..

אז אם הם הולכים להיפרד (
) אז הם ככל הנראה יחזרו אחד לשני רק בפרק האחרון... ואני ממששש לא רוצה לראות את זה קורה במיוחד שבעונה הבאה קורט בכלל לא יהיה ובליין יהיה לגמרי לבד (
X2 ) אז אני מעדיפה שהם יהיו ביחד as long as they can

למעלה