gayhighfive

New member
חחחחחחח ענקק

למרות שבקושי הקשבתי למה שהוא אמר כי המעיל הזהO.O

Bell J

New member
פאק יו, תפוז
למרלין 4X13

גאדסססססססססססס מרלין! T-T כ"כ הרבה מרתור! פשוט רציתי לבכות! עלק גוון מלכה! הכותבים של מרלין משחקים בנו! כ"כ הרבה מרתור חצי ממומש! ארתור מפשיט את מרלין במבט שלו! תעשו לי טובה! והוא הולך אחריו במנהרות! *בוכה מאושר* מרתור לנצח! הם המלכים של קמלוט!

Bell J

New member
אגב אם מישהו שם לב

הקטע נורא שונה ממה שקורה בחלום של מורגנה בפרק 3X10. הכתר של ארתור שונה, העגילים שלה, הלבוש של מרלין. ןזה רק ממה שהבחנתי קצת, כי אני מדלגת על קטעים משעממים של גוון/ארתור.

y a m i girl

New member
אעההה|מדוזה|

ה5-10 הדקות האחרונות של הפרק פשוט לא קרו. יש לי כ"כ הרבה לחפור על הפרק הזה, בעיקר על כמה שאני מאוכזבת.. אבל אני חייבת להתחיל סימולציה, אז בהמשך היום, כי, לא, לא נמאס לי לחפור על הפרק הזה משבת בלילה ולא, טמבלר לא מספיק לי
אוף. אין מרלין עד ספטמבר.

מילה אחת על מרלין 3X05

אעאעאאעאעאע! רוצים עוד מילה? אמאל'ה... אבל למה הפרקים לא מחוברים?! השאירו אותנו בפלאפי מתח ואז ראיתי את התקציר בסוף לפרק 6 וכאילו... מה השניצל קשר?! די, אבל זה פרק דרמתי |מבט גאיוס|

y a m i girl

New member
הרמות של כמה שאני אוהבת את|מדוזה|

3X05. כאילו, יש גם יותר טובים, אבל הוא מצוייןמצוייןמצויין! והוא לדעתי נק' ציון שממנה הרמה של הרבה מהפרקים עולה. ופרק 3X06... יחסית לפרקי פילרים הוא חמודי. איליינה חמודה ( ושלא נדבר על זה שהיא נמצאת בהמון פאנפיקים אחרי הפרק הזה ותמיד נחמד שהיא ברקע) יו, את מתקרבת ל3X08! זה פרק מצויין! באמת שלא יימאס לי לראות אותו. וגם את 5... אבל 8!

ושוב אני אגיב לך את אותו דבר

פרק דרמתי, אבל אחלה של פרק, ממש פרק טוב. בכיף הייתי רואה אותו עוד כמה פעמים
טוב יש לי זמן ל8. אני גם עכשיו מחכה ליפי. כי אני חמודה

5ifi

New member
that akward moment

כשאתה מסיים שיחה עם מישהו בפייסבוק ואומר לו: טוב, יש לי דברים חשובים יותר לעשות עכשיו. ואז אתה סוגר את הפייס, והולך לקרוא פיקים. -.-

gayhighfive

New member
יותר מזה..

שנייה אחרי שסיימתי ללמוד עם חברה שלי למתמטיקה אמרתי לה "אוווקי אני חייבת ללכת ביי!" ורצתי לה מהבית כדי לשבת מול המחשב ולקרוא פיקP:

5ifi

New member
חייהם הסודיים של הפאנגירלז

אפשר לכתוב ספר כזה. או פיק. עדיף פיק.

shaharory

New member
לי יש חברה שמדפיסה לי פיקים לקרוא

בשיעור חחחח בכלל אני מאוד פתוחה לגבי הנושא. אבל ב-3 פעמים שאבא שלי שאל מה אני עושה אתמול (כשקראתי את things i cannot change סופסוף. כבר בפרק 16!) אמרתי לו "קוראת סיפור"

gayhighfive

New member
הו גאד..

הסברתי לאבא שלי אולי איזה מיליון פעם מזה פאנפיק והוא *עדיין* לא מביןO_O חחח יש לי רק חברה אחת שיודעת כמעט טוב מדי בקשר לפאנפיקים שאני קוראתXD אה! וגם אח שלי יודע אבל הוא לא ממש מתעניין בזה בשביל לדעת איזה פיקים בדיוקP: וכל השאר.. וול הם חושבים שהאנגלית שלי באה מספרים סתומים שיש בספרייה של הבית הספרO.O

5ifi

New member
סיימתי אותו היום!

דילגתי על 3/4 ממנו כי רציתי לדעת מה קורה בסוף, אבל סיימתי!

shaharory

New member
צקצקצק!!

נשארו לי שני פרקים. קראתי קודם קטע ש"הגבות של ברט עלו לו עד קו השיער" והתפוצצתי מצחוק

למעלה