sweet shir

New member

מצידי סבסטיאן יכול להשרף בגיהנום של תיעוב עצמי. אני ממשממש שונאת אותוXD

לפני שאני משלימה את כל החסר. הודעה חשובה

אחרי שהלכתי לחנות של צומת ספרים בחיפה והיו שם זוג מטומטמות שלא היה להן מושג על מה אני מדברת, הלכתי לחנות ליד הבית ו..... יש לי את הסרט!
יאי!! וראיתי את זה עם חברה שלי, וירדנו על כל האנשים שצרחו שם בצורה סופר מפגרת, אבל זה היה מצחיק

shaharory

New member
אני צריכה עזרה

אני מנסה לחשוב על דברים שאפשר לעשות בארה"ב ואי אפשר בארץ. חשבתי בינתיים על: - לאכול בן & ג'רי'ז לייט נייט - לאכול דונאט עם זיגוג מייפל בדאנקין דונאטס (למרות שדווקא שמעתי [מבדיחה של קונאן כי ככה אני מתעדכנת בחדשות] שפותחים סניפים במזרח התיכון..) - לחפש את הבושם של כריס (ריין של מארק ג'ייקובס) שלא נמצא בארץ - לראות סדרות בהולו - לראות את כל הגלי קאפס שוב

לשתות בסטאר באק

למרות שאמא שלי אמרה שהיא לא מבינה מה ההתלהבות. אבל אני כן. יש שם כוסות ענקיות!! רגע. בכל מקום בארה"ב הכל ענק!!!!!!!
"לראות את כל הגלי קאפס שוב"
ובנימה זאת, ללכת ברחוב עם שלט של גלי ולשאול מי מעריץ את גלי, כי הכי מגניב לפגוש אמריקאים שאוהבים את גלי
אני סיכמתי עם חברה שלי שאם היא טסה אז אני קונה כרטיס [אני... ההורים שלי... אחרי שהם ידעו מהתכנון הזה] ובאה איתה
כי אין סיכוי בעולם שהיא הולכת לגלי לייב בלעדי! מה שמזכיר לי, שכשראינו את הסרט אז חשבנו לעצמינו באיזה חלק של ההופעה כל אחת מאיתנו תאבד את הקול. אני סגרתי על זה שהיא תאבד אותו בפעם הראשונה שרואים את קורד. והיא סגרה על זה שאני אאבד את הקול במחרוזת שירי וורבלרז
טוב... נו... היא צודקת
ואז לא יהיה לי קול לצרוח בפריידי.... חבל
[רק חבל שכנראה שהסיבוב הזה הם לא יעשו שירים של וורבלרז... אלה אם רוצים שקורט ישיר את אפטאון גירל כי ממש אין לי התנגדות לזה D:]

shaharory

New member
כן חשבתי על זה

אבל לא רציתי לחפור לכם עם זה שאני רוצה לשתות סטאר באקס בפעם הראשונה בניו יורק ואני לא יודעת אם אני אהיה שם אבל מה אם מי שאני אהיה איתם ירצו אז אני אהיה חייבת בלהבלה

למעלה