קליט

New member
לא בדיוק שיר

יש תינוקות בני שנה וכולי ש מתי שהם אוכלים הם עושים קולות אמ ממ מ ממ ממ אממ ממ מי ממ מ מי . . . . . . אפשר להקשיב למנגינה הזאת שעות, וגם להצטרף למנגינה, ולהתמוגג מאושר ! ~~~

בננה147

New member
חחחחחחחח חמווווווווווווד אחד .....

באמת מנגינה יפה ... ואני מקצועית בזה למה יש 8 מתחתי שכל הזמן עושים מממממממממממממממממממממממ שאחותי בת שנתיים שתחי׳ עושה את זה אתה אוכל אותה עם המטרנה.... יש לך את זה קליט ... זיווג הגון השנה ותאומים שנה הבאה ....

קליט

New member
זה האושר הכי גדול, להתבונן בהם, לשחק איתם

לחבק אותם . . לתת להם לאכול . . . זה אושר שלא נגמר

בננה147

New member
קליטוש .... אתה מוכן לזה סופית....

יאללה!! תתחיל לזרז עינייניםם...... ביבי סיטר עלי......

קליט

New member
חחח טעיתי

אישה - זה האושר הכי גדול ! . וכשהיא מגיעה אז צריך להעריך את מה שיש לך ביד . . גם תינוק בוכה ומטריד, וצריך לטפל בו, ויש קטעים לא נעימים, אז כך זה בחיים . .

בננה147

New member
השיר שאני הכי אוהבת

זה השיר איי סוואר של אול פור וואן שיר מדהים שמזכיר לי אנשים אהובים..... אני יכולה לשמוע אותו מיליון פעם ולא יימאס לי יש לי אותו בmp4 בשלוש גרסאות שונות ...... האאאאאאאא איזהההה ששששייייייררררררררר All4one.... I love you all the time ..... You rock!!!!

מידי הרבה.......

לועזי - fix you של cold play. ישראלי-כמעט את כל הפרוייקט של עידן רייכל... בעיקר- הכל עובר, בין קירות ביתי,חלומות של אחרים,מילים יפות מאלה.....

השיר שעשה לי ת׳חודש

אנא אפנה
של ארז לב ארי
אני רודף אחר חוקיך, מחד מאידך תשוקתי אותי רודפת. בוש ונכנע אבוא בשעריך. והלילות הארוכים והבדידות ושנים, והלב הזה שלא ידע מרגוע. עד שישקוט הים, עד שינוסו הצללים. לאן אלך, אנה אפנה, כשעיניך מביטות בי איכה אברח, איך לא אפנה? בין אמת לאמת, בין הלכה למעשה בין הימים ההם לזמן הזה. בין הנסתר לנגלה, בין העולם הבא לעולם הזה. רודף אחר חוקיך, מאידך תשוקתי אותי שורפת עזה כמוות איומה כנדגלות הלילות הארוכים והבדידות והשנים והלב הזה שלא ידע מרגוע עד שישקוט הים, עד שינוסו הצללים-השיבני! לאן אלך, אנה אפנה... http://www.lifemusic.co.il/songs.php?id=12275 אני לא מפסיק לשמוע אותו כבר תקופה מאוד ארוכההה.. זה בעצם ׳השיר שעשה אותי החודש׳... אחלה שיר שבעולם
יש עוד הרבה יפים וטובים.. (בעיקר במוזיקה האלטרנטיבית...
)

למעלה