שזה הפעם הראשונה ששמעתי אותו היום ... והיום שמעתי אותו 4 פעמים יש לי צמרמורת לאללה .... ברררררררר קר לי .. שיר מטריף שבא לך למות ממנו בחיי .... כל הרגש בעולם שמו בשיר הזה ... בררררררררררררררררררר
השיר הזה בעיקרון נכתב על בן דוד של רועי גפן גיטריסט בלהקה שהתאבד בצבא. היה לו קשה.... עכשיו תביני מזה המשפט "גם אם לא נסלח לעולם אתה נשאר יותר מכולם" יש מן התחבטות בין זעם איך הוא ככה נעלם לבין זה שהוא אדם יקר.. זה הכי ריגש אותי! אם תשמעי באיכות גבוהה תשמעי איך רועי גפן שר ברקע עם כאאאב לב....
עכשיו השיר יותר עצוב ... ועכשיו יש לי משמעות לשיר הזה ..,. איין לי אותו באיכות גבוהה אבל גם ככה הוא פצצות לגבות ... וואי .. עצוב ..... אבל גם כמה שהשיר הזה עצוב .. הוא גם מרגיע..... נכון? יש לך את המילים שלו רשומים? השמעתי את השיר לאבא שלי והוא התרגש ואמר לי שהשיר הזה מזכיר לו את אחיו שנרצח .... אז אני לא משמיע לו את זה יותר .. רק לייייייייייי ....... שיחקת אותה עם השיר הזה... קשה היום למצוא שירים עם כזה רמה של רגש .... אההההההההההההההההההההההההה ..........
כי זה שיר שמסתכל בעיניים! מתמודד עם הכאב..! וכשהוא מסתיים אני מרגיש סיפוק עם ההתמודדות. לכן הוא מרגיע... אני בכלל אוהב שירים בסולם מינורי שזה סולם שמבטא כאב, זעם, אכזבה, שינוי, שברון לב וכו... הם שירים מנקים כאלה!
זה נכון מאד !!! נגיד שאתה שומע את השירים של עופר לוי הדיכאוניים אז בא לך להוציא סכין ולדקור תצמיך אבל השיר הזה הוא עצוב אבל נותן חשק לחיות כי הוא מראה לך תעצב מצד אחד ומצד שני איך להתגבר על העצבות .... רועי גפן !!! חולה עליך בדמי .... איזה קול איזה רגש אל האיסססטאר! כפרה עליו ...... מחזק יותר מכול הרבנים יחד ....
הם שירים מנקים לא מדכאים. יש להם עוד שירים כמו ליבי נשבר שכתב חייל שכתב שיר לפני המלחמה והם הלחינו אותנו. או הקרב האחרון על חייל שנמצא בקרב קשה ומה עובר לו בראש.. שיר חזק!
הטה קוטב סבבא!!! וצודק בקשר לשירים האלה ״דברים שיוצאים מהלב נכנסים ללב״ ותדע לך שאף פעם לא יצא לי להתרגש משירים של זמרים דתיים רק חילונים!! שלומי שבת כפרה עליו עם השיר ״לא יכול בלעדיך״ והשיר ״אמא״ ודודו אהרון שאני הולכת להתחתן איתו עם השיר ״את אשתי״... יש להם את זה ... אצלינו אין את זה .. אצלינו זה הכל מאני... שם יש להם משמעות וסיפור על כל שיר !!! אני טועה??
שלו בשפה יומיומית זה יותר יפה. דבר שני לגבי שירים של דודו ושלומי וכו` אני לא מאמין בשירי אהבה. כי הם לא באמת מתכוונים למילים שירי אהבה ברובם הם שירים בנאלים. שמאחריהם אין המון משמעות אלא אהבה פשוטה בינו לבינה. אבל בכללי את צודקת!
זה הקטע של השירה!!! תגיד לחיים ישראל לשיר את השיר ״אמא״ של שלומי שבת אתה תברח מהאולם כי הוא ירצה לתת לך כאפה!!!! המ יודעים אייך לשיר את השיר בצורה כזאת שנכנסים לך ללב .... יש להם את זה ... לא לכולם אבל יש ..... נגיד ליאור נרקיס בא לי לתת לא כאפה כל פעם שאני שומעת אותו ... זה עניין של אהבה והתחברות לשיר .... עכשיו תעשה לי טובה ותקשיב לשיר ״I swear" של all 4 one... ותתרכז ברגש של השיר ... למרות שיש בו אהבה אבל זה לא הקטע שלו.... אפילו שאתה לא מבין את המילים תנסה להתרכז
מטורפת עליו בקבלות .... גמני לא מבינה במזרחי ... אבל בתאכלס אצלינו איין מה לחפש בשירים שלנו רגש ... למה איין שם את זה ........ יש לך איזה שיר מרדים להציע????