Mor L

New member
57 בבגרות באזרחות וגאה בזה

אני לא מסוגלת לקלוט שום דבר שהוא לא הגיוני, וכל השנה כשהייתי ב-י"א לא הצלחתי להבין מילה ממה שנאמר שם פשוט לא נכנס למוח מה שהוא לא עם היגיון פנימי ועם רצון להיות ידידותי למשתמש
גם בבגרות במתמטיקה - 3 יחידות!
היתה לי אפשרות לא לעשות בעיות מילוליות - ואכן לא עשיתי! ^^ חח אני גם גרועה בחידות XDD אבל, יש לי תואר בקולנוע עם ציונים לתואר שני ^^

GeJuFan

New member

דווקא יצא ובמתמטיקה יש לי את הציון הכי גבוה, ובאזרחות יש לי אני חושבת 74.. וזה ממש כואב לי שדווקא במקצוע הזה יש לי ציון כל כך נמוך.

ahrua192

New member
מרלין 4X11

אוף >: ציפיתי להרבה יותר עם גוון T^T ובסוף לא קרה כלום עם המפה.. למרות שלפי "הפרק הבא" זה יהיה.. טוב, בפרק הבא
זה נראה כאילו יהיו כאלו.. שני פרקי המשך לסיום... אמג, היה פרק ממש משעשע (אם מוצאים את כל החלקים העצובים והמרגשים) "smile merlin" "he can't mean that *-* " "and clap. merlin, smile and clap" *claping and silly smiling* ~~~ "i'm thinking" "you know how bad that is for you" XDDD אוי גאויס, איזה מרושעXDD (אבל הוא צודק, כן? ) וכל מה שמרלין עשה לארתור, שהוא שפך על עצמו.. (מרק?) ותקע גרפסיםXD ובסוף כזה "are you really wise, merlin, or just a prating fool? i can no longer tell" *מתחיל לצאת בדרמטיות* *נתקל בקערה* "as if there was ever any doubt" גיח גיח ו.. ו... הקטע עם גוון והאממ.. דיר... איילה! כן. אז זה היה כל כך... O: זה הזכיר לי איזו אגדה... (לא קשור למלך ארתור...) וארתור... הוא.. הוא... שאל את מרלין מה לעשות!!! ואז כזה "תודה מרלין *-*" יאייייייייייי D: ו you fool עדיין הוא לא מקשיב למרלין למרות שבסוף הוא תמיד צודק -.- עכשיו אני לא אראה שבועיים כי אני אהיה ביותר מידי מתח *-*

timetraveler900

New member
אה ואני יודעת מה זה הזכיר לך

האגדה "אח ואחות" שהאח הופך לצבי והאחות נתקלת בנסיך והוא מטפל בו....

למעלה