hollypop girl

New member
ברור שמכרים את "חברים"!! לדעתי כדאי

לך לראות באיכות טובה (לי לפחות זה ממש מפריע, אבל אני מכירה אנשים שכל הזמן מורידים סרטים באיכות נוראית-שמישהו הבריח מצלמה לקולנוע וצילם
- וזה ממש לא מפריע להם) זה )כלכך* מפריע לי שאני מעדיפה לחכות עד שהסרט יצא לדיוידי ואז להוריד\לקנות אותו. לא לגמרי הבנתי איפה יש איכות HD (בטלוויזיה? בדיוידי? לא את זה אתה אמרת...או ביאנטרנט?) אני אשמח לשמוע מאיזה אתר אתה מוריד. סצנה אחת פה ואחת שם זה לא ביג דיל, אלא אם כן אתה ממש מעריץ ואז אתה יכול למצוא את הסצנות שהן בעצם "תוספת" (כמו גירסת במאי) ולראות בנפרד.

HassiD

New member
שידרו איכות HD בטלויזיה

מישהו אמר לי שאפילו בYES בארץ כבר שידרו את זה באיכות המשופרת של ה-HD. אבל מסתבר שמיהו "הדליף" את הגרסה הזאת לאינטרנט... שלחתי לך קישור לאתר במסר

Superboi

New member
הייתה לי בדיוק אותה התלבטות!

בסוף החלטתי לשמור את הפרקים הלא חתוכים ולחכות שיוציאו אותם באיכות HD. נכון שהאיכות לא משהו, אבל יש המון משפטים ובדיחות נוספות, לפעמים סצנות שנערכו או צולמו מחדש במיוחד לגרסה הזאת, ואפילו יש פרק שבו הוסיפו לרייצ'ל עלילה שלמה שאין בגרסה הרגילה!

yaeli165

New member
ברור שאת המלא יותר

אולי זה בגלל שהכי לא מפריע לי לראות באיכות חרא כל עוד מובן מה רואים (ואני עוד רואה רק בצפייה ישירה אז בכלל) , אני אחד מאותם אנשים
אבל זה גם ככה סדרה שכל פרק שם זה 20 דק' בערך אז לקצץ עוד יותר נשמע לי התאכזרות, היה הורג אותי לא לדעת מה הפסדתי.

GeJuFan

New member
ואוו, רגע, רגע מה אני מפסידה?

ממתי הוציאו גרסה נוספת לחברים... וואו כמה שאני לא מעודכנת.

HassiD

New member
אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה גרסה נוספת

אם את מורידה מהאינטרנט את הסדרה - כפי הנראה ראית את הגרסה המלאה (שה בעצם מה שהעלו). אם ראית אותה בטלוויזיה - אז כפי הנראה ראית את הגרסה הלא מלאה. אם צפית בDVD מהארץ - לא מלאה גם. אבל ניתן להשיג את הגרסה המלאה בבריטניה ובארה"ב (המארז הלבן), שם המארז יצא בגרסתו המלאה. בכל מקרה, מדובר בכמה משפטים טובים בכל פרק, וזה יכול להיות מידי פעם אפילו סצינה שלימה... (האמת היא שזה מגניב, כי לפעמים הבדיחות מקבלות משמעות אחרת אפילו...)

hollypop girl

New member
אה... אז כניראה לא הבנתי אותך נכון. קבל

תיקון לעצה שלי: תראה באיכות פחות טובה אבל אם סצנות תוספת. לפעמים משפט אחד יכול לעשות את כל הפרק, במיוחד אם זה משהו סמלי\משהו שניתן לצטט בשיחה

HassiD

New member
זה לא כזה נורא

בכל מקרה, נראה לי שבינתיים אני אשמור את שניהם, גם ככה יש לי רק את 3 העונות הראשונות בHD, זה רק 15 ג'יגה, בינתיים אני אשרוד....

HassiD

New member
תודה

זה באמת מה שיש לי. יש לי 2 TB (שזה 1.8GB), אבל הוא מתחיל להתמלא.... מלאתי כבר חצי....

hollypop girl

New member
שאלה: מישהו פה רואה העשב של השכן

(WEEDS) באינטרנט? שמתי לב ש*כל* הקישורים ב*כל* האתרים וב*כל* הנגנים נעלמו

yaeli165

New member
חשבתי שאזרחות זה קל

אבל זה לא. גם גידול ודעיכה זה לא. חבל שאי אפשר ללמוד רק ספרות /: (כי הרגשתי צורך עז להתלונן על זה)

ואוו כל כך מזדהה

אזרחות זה פיכס (מי לעזאזל החליט שחובה לעשות בגרות בזה?
) וגידול ודעיכה אנחנו נתחיל רק אחרי חנוכה למרבה המזל אבל האיכס האמיתי זה חדו"א של פונקציות e

yaeli165

New member
באמת, מי הגאון שהחליט גם להפוך את זה ל2

יחידות חובה מייייייי? שימות. אני בקושי מצליחה לזכור את סעיף 13 במגילת העצמאות איך אני אזכור עכשיו 8 דפי סיכום עד מחר? :S גידול ודעיכה בדיפרנציאלי ווקטורים מצטלבים. שלא לדבר על אנליטית, זה בכלל מקסים

hollypop girl

New member
חח.. בדיוק היה לי בוחן על מגילת

העצמאות
מקצוע מיותר, אולי יש בו צדדים מעניינים\חשובים אבל לא לבגרות!!

GeJuFan

New member
כל המקצוע הזה הוא חשוב ומעניין

אחד המקצועות היותר מעניינים, אם נלמד בצורה הנכונה. ויש לו חשיבות רבה מאד, במיוחד אם אתם מתכננים להישאר לגור בארץ.

למעלה