OKDeSign

New member

אז ככה: -זהו שרשור האוף של הפורום, משמע- כאן חופרים על כל דבר שלא קשור להארי פוטר. -מותר לפרסם בשרשור הזה קומונות ופורומים ובלוגים תפוזיים בלבד. לדוגמא- לינקים לנענע ימחקו בשמחה. -אין לפרסם בפורום שום דבר צרכני ללא אישור מתפוז, כל פרסום כזה ימחק לאלתר. -בשיחות על טלוויזיה שעוד לא שודרה בישראל באופן חוקי / סרטים שעדיין בקולנוע חובה לסמן
בראש ההודעה

מחפשת המלצות לספרי ניקולס פלאמל

אני בטוחה שרובכם מכירים את סדרת הספרים של ניקולס פלאמל האלכימאי, אני אשמח לקבל המלצות על הספר והאם כדאי בכלל להתחיל לקרוא, מי הקהל המיועד ובכלל אם אהבתם

NekoNeko

New member
ספר חמוד

ספר חביב, אבל מצד שני- מסיימים אותו בשעתיים מקסימום זה קצת מרגיש כאילו מנסים להאכיל אותך בעובדות טריוויה (שזה משהו שאני אישית אוהבת- ספר חצי בלטינית עושה לי את זה, אבל תלוי באופי *בזה אין לטינית, זאת הייתה דוגמה*) ו...טוב, זה קצת ספר ילדים. אבל מהסוג הכיפי :)

yaeli165

New member
משעמם.

בערך כמו ההתחלה על ההוביטים וכל זה בשר הטבעות או מספטימוס היפ אם זה בכלל אפשרי (ברצינות, העדפתי ללמוד להיסטוריה באותו כיפור מאשר לסיים לקרוא את הספר הזה)

Miss Lavet

New member
סתם דברים שהייתי צריכה לשתף/לחשוב/וכו'

טוב... אני צריכה עזרה בלמצוא את "ביג פיש" לצפייה ישירה באינטרנט עדיף עם תרגום... אני אתמול חרשתי על גוגל ולא היה אף תוצאה נכונה או תקינה.... המורה שלי לתיאטרון סוף-סוף חזרה אני ממש שמחה (אני מתה עליה היא אחת המורות היותר טובות שלימדו אותי) וזייניקיות הם עם מפגר ועלוב.... ועוד שאלה: אני צריכה בטא למונולוג על בלטריקס (שהוא מבוסס על על פאנפיק בשיפ וולדי/בלה שפרסמתי לפני כמה חודשים) לעבודה בספרות ו..גם: יש לי 3 אופציות שלקכתי לגמר מה אני רוצה לעשות ביוצן קריאה (זה מתוך 34 אפשרויות) ובגלל שזה פורום של ה"פ ואני עושה על ה"פ וגביע האש אז מתחננת שתעזרו לי לבחור בין- ספר מחזור (של בלטריקס, ג'וניור, טרלוני ופיטר), מונולוג (של בלטריקס) וכמו שאתם כבר יודעים המלצות לסרטים... כל הצעת מה כדאי תתקבל בברכה

HassiD

New member
ביג פיש...

מצאתי לך משהו, שלחתי מסר. (אסור לדבר על זה בפורום...)

hollypop girl

New member
לפני כמה שנים עברתי על כל האינטרנט

בניסיון למצוא את הסרט הזה עם תרגום, ואחרי הרבה זמן של חיפושים התפשרתי על בלי תרגום. אבל אני רואה שאייל כבר מצא לך.
אגב,תמיד אפשר לחפש להורדה.

Miss Lavet

New member
כן זה ממש מעצבן... התרגום הוא לא חובה,

אבל אם כבר לראות סרטים בלי תרגום אני מעדיפה סרטים שאני מכירה את העלילה (כי לפעמים זה מבלבל אותי) יש לך בלי תרגום שאת יכולה להביא לי (במסר)? אני יראה את התרגום והבלי תרגום

hollypop girl

New member
היה לי פעם ואני יכולה לחפש עוד פעם, אבל

אמרת למישהו אחר (למעלה) שאת לא אוהבת לצפייה ישירה....

Miss Lavet

New member
אייל כבר הביא לי לפני זה עם תרגום

מצטערת שלא הגבתי, היה לי בעיה עם המסרים

HassiD

New member
זאת לא בעיה ביכולותייך

אל תבהלי, גם אני לא מצאתי, אבל העלתי פשוט... לקח כמה שעות, אבל מה אכפת לי? המחשב עובד ואני לא עושה כלום....

HassiD

New member
מישהו כאן מכיר "חברים"?

יש לי את כל הסדרה בDVD מקורי, ולמרות זה, החלטתי להוריד אותה למחשב. גיליתי שבגרסת ההורדה, יש עוד קטעים שאין בDVD המקורי (שזה נהדר, לפחות לא סתם הורדתי הכל...). אני שמתי לב למשפט שניים, אבל מישהו אמר לי שהוא צפה והיה אפילו סצנה שלמה (!!!) שהתווספה... עכשיו, בגלל שהסדרה צולמה בשנות ה-90, אז האיכות שלה לא משהו (גם לא בDVD, משום מה לא עשו עיבוד תמונה), אבל יצאה לה גרסה באיכות משופרת (לא לקניה עדיין, אבל זה שודר בHD בערוצים שונים בעולם... והגיע לרשת). מבחינת מקום על המחשב - זה כמעט זהה, אבל הגרסה זהה לDVD, ז"א בלי התוספות הקטנות. ותהיתי מה עדיף לי לשמור, את הגרסה עם האיכות הטובה יותר (וזה ממש מורגש), או את הגרסה עם הפרק המלא יותר... אשמח לשמוע דעות...

למעלה