ציוד ומבצעים לסופ"ש

מסוקסת

New member
למסירה קופונים של מטרנה ב37 ש"ח בלבד

ועוד ...האגיס ... פרטים במסר

למכירה - אופני Strider חדשים

נרכשו לפני כמה חודשים אך לעולם לא ירדו על הכביש. מתאימים מגיל שנה וחצי ועד גיל 5. בצבע ירוק מהמם: ‏http://www.strider.co.il/product.asp?ProductID=65&... חדש עולה 555 ש"ח + משלוח. אני מוכרת ב-485 ש"ח וההובלה עד בית הלקוח עלינו! וגם קסדה מתוקה וחדשה - מתנה! כל הקודם זוכה!

shirel האחת

New member
אשמח לקבל קופוני מטרנה

היי, אשמח לקבל את קופוני המטרנה שפורסמו ביום שישי בעיתונים, אם מישהי לא צריכה אשמח לקבל תודה רבה

בקשה להמלצה על חנות ציוד תינוקות באזור מרכז

לבנות המרכז לצורך הצטידות לקראת הצטרפות צאצאית מס' 2, על איזו חנות אתן ממליצות? אצטרך לשכור עריסה + ציוד משלים נוסף. בלידה הקודמת רכשנו במוצצים, אבל בדיעבד היו לי השגות מסויימות על השרות ועל טיב המוצרים. תודה!!!

תותים 23

New member
קניתי לא מזמן בביג בייבי בראשל"צ

קניתי טרמפולינה והיתה בעיה עם הקשת, החליפו לי והיו נחמדים מאוד החנות חדשה והמחירים סבירים לכמה מוצרים שראיתי שם

jakobis

New member
עגלת סטוקי למכירה

בצער רב נאלצת למכור את הסטוקי המהממת שלי
, העגלה בצבע טורקיז דגם 2010, העגלה כוללת אמבטיה+ טיולון ...תיק תחתון של העגלה ,כיסוי גשם, כיסוי רגליים לחורף..מוכרת בעקבות מעבר לעגלת אחים

למסירה אמבטיה לתינוק

למסירה אמבטיה לתינוק של ליטף + מעמד ברעננה. היתה בשימוש 9 חודשים.

למכירה משחה של לייף+אריזה של12 רפידות הנקה

משחה לאם המניקה של לייף פרפושיונל, המיועדת לטיפול והגנה על פטמות האם המניקה ומסייעת בטיפול בעור יבש במיוחד. המשחה מכילה לנולין רפואי ומועשרת בשמן נבט החיטה. מכיל: 25 גרם, +אריזה של12 רפידות הנקהלייף חדש וסגור מחיר: 35₪

למעלה