ציוד ומבצעים לסופ"ש

מישמיש28

New member
אכן היה recall לטיולונים של מקלארן אבל...

העניין טופל ולדעתי אין חשש כזה כעת. יש לנו טיולון של מקלארן ואנחנו מאוד מרוצים הוא נוסע היטב, קל משקל וקל לתפעול. אה... וכמעט לא תופס מקוםבמיוחד עכשיו כשהוא מחכה לשימוש חוזר אוטוטו עם בתנו החדשה

galxia

New member
|נצל"ש| המלצות טיולון?

הקטנה בת שנה וחצי והגיע זמן לטיולון. אנחנו מטיילים בעקיר בתוך העיר. חשבתי על המקלרן או הסייבקס. ראיתי גם שיש טיולונים זולים יותר. למי יש המלצות? ובכלל על מה חשוב להסתכל?

amadot

New member
מחפשת המלצה לחנות רהיטים באיזור באר שבע

עוברים דרומה. נראה לי יותר הגיוני לקנות את הריהוט הנצרך (מיטת נוער, ארונות) שם. יש המלצות על חנות אמינה, זולה? תודה!

עדי25182

New member
למכירה יאמו - מהדגם הישן

במצב מצויין כמעט ולא היה בשימוש 220 שח צבע כחול עם דוגמא מבד קורדורוי איסוף ממודיעין

ybs80

New member
מראה לרכב שאפשר לראות כאשר הכסא נגד כיוון

הנסיעה. מישהי מכירה? ממליצה? כמה עולה ?

עדי25182

New member
יש את המראה בשילב

זאת בצורת הדובי עולה אם אני לא טועה 130 שח נקשרת למשענת הראש במושב עליו הסלקל של התינוק ממליצה מאוד

נבט1

New member
יש משהו מיוחד במראה הזו??

או שאני יכולה לתלות סתם מראה? תודה

kermitit

New member
המראה של שילב במבצע החודש!!

חיכיתי למבצע הזה כי קניתי מראה אחרת (בצורת צפרדע, לא זוכרת של איזו חברה) והיא ממש ממש מעפנה.

בוטק

New member
לי יש את הצפרדע, מה רע בה?

הן כולן אותו דבר. הורדת את הכיסוי שדבוק אליה?

עדי25182

New member
היום הייתי בשילב וראיתי שעולה 90 שח

נראה לי שהורידו מחירים ושזה לא מבצע כי באתר זה לא מופיע כמבצע אלה כמחיר רגיל

kermitit

New member
דווקא הורידו

כי כשראיתי את המראה אצל חברה שלי הלכתי לקנות אותה (עדיין יש לי עוד 400 ש"ח בזיכויים מהמתנות לידה והילדה כבר בת 5.5 חוד'). היא עלתה 130 והתבאסתי כי זכרתי שהיה עליה מבצע של 90 בערך בזמן הלידה. סתם דחיתי את הקנייה ובסוף יצא משתלם

jussa

New member
אנחנו קנינו ב"אייס"..

בלי שום דובי, עלתה 70 ש"ח, עושה את העבודה מעולה..

משאלולה

New member
למסירה שתי אריזות 400 גר סימילאק אדוונס שלב 1

אני נמצאת בתל אביב בכרם התימנים (ליד שוק הכרמל). תוקף - 2013

גיל גל1

New member
למכירה טרמפולינה פישר פרייס

במצב מצויין,נקנתה בשילב, עם קשת לצעצועים..ומנגנון רטט מחיר נוח פרטים במסר גיל

למכירה

למכירה: קוביות פעלולים פישר פרייס מגדל טבעות מגן ראש לסל קל מזרן החתלה לשידת תינוק צעצועי התפתחות טבעת אמבטיה שילב מראה שנתלת על הסלקל שולחן פעילות פישר פרייס מנשא ששימש אותי כמה זמן במחיר סימלי. לא יודעת את הדגם אבל הוא מעולה - 60 ש"ח בלבד!! טבעת אמבטיה מעילים ידית לבקבוק אוונט בצבע סגול מחירים שווים בהחלט!! למי שתקנה הרבה מוצרים אמסור חינם כל מיני פריטים: מד גובה, בקבוקים, שמיכת פליז ועוד

s123123

New member
הי

מתעניינת בשולחן פעילות אשמח לתמונה או דגם ומחיר

למעלה