ציוד ומבצעים לסופ"ש

MORAN919

New member
אצלנו זה מגיל 11 חודשים

ולדעתי זה יכול להיות בשקט עד גיל שנתיים וחצי לפחות אני רואה ילדים של חברים בגילאים האלו עם הסמרט אצלנו זה ילד ראשון אז בהחלט מתכננת על זה גם הלאה אני באופן אישי מאד מרוצה ואוהבת את הסמרט ( וגם האוצר אוהב )

קנינו עכשיו אחד זול

ב-300 שקל, FUN BIKE - עד כה אנחנו מבסוטים אבל אין לי את הפז"מ עדיין להגיד כמה זה עמיד
המוט היגוי להורים מתפקד אחלה כרגע, ויש משהו כזה שמנתק את השימוש בפדלים אם רוצים (חשוב בגיל הזה!!) וכו'. המרכב עצמו נראה עמיד, אני תוהה רק לגבי המוט היגוי - לא יודעת איך זה נראה בסמרט טרייק המקורי אבל איכשהו לא יודעת אם אצלנו זה ישרוד לילד הבא
קנינו בחנות צעצועים זולה להפליא - צעצועי ניצן, שנמצאת בחור שנקרא גאולים שאיכשהו יוצא קרוב לנו הביתה

שחר292

New member
אנחנו קנינו אותו ב 450 ש"ח

בחנות "טובלי" ברעננה, לפני שנה ו 4 ח' בערך (כשהיה בן שנה) את האמת? בדיעבד לא השתמשנו בו המון ואולי הייתי מוותרת על הקניה (למרות שזה היה מתנה מסבא וסבתא), השימוש בו לא היה יחסית אינטנסיבי, הבן שלי יותר מעדיף לסוע לבד על בימבה ומגיל 1.7 ש' על הבייבי בייק של יוטבתה שהוא ממש היה הצלחה.... עדיין לא ניסינו את שלב האופניים ואנחנו באמת צריכים לנסות. בגלל שעכשיו חורף, אולי שווה לכם לדחות את הקניה בינתיים. מבחינת איכות הוא סבבה לגמרי ויש לו ריפוד שזה ממש נח. לא יודעת כמה עזרתי... בקשר למחיר, מציעה לך לבדוק ב "דגדוגים" בכפר סבא (לפעמים הם אומרים מחיר בטלפון או שפשוט תשאלי נניח אם זה עולה מעל 450 שח וכד'...), ב "טובלי לתינוק" ברעננה, וב "תינוקי" בהוד השרון...אלו החנויות שבזמנו מכרו אותו ב 450 ש"ח (אני יודעת שהמחירים עלו קצת אבל שווה לבדוק).

oren2012

New member
למסירה מטרה ומטרנה אקסטרה קר מס 1

הי יש ברשותנו אריזות של מטרנה ומטרה אקסטרה קר לגיל 0-6 חודשים, סגורות ונשמרו בתנאים טובים. ניתן לאסוף אותן במהלך השבוע משעות הבוקר ועד אחה"צ ביוקנעם. ניתן לפנות במסר או למייל שבוע טוב :)

הילית111

New member
בייבי מוצרט

ערב טוב ושנה אזרחית טובה יש לי דיסק אחד של בייבי מוצרט קניתי לבכורי לפני 5 שנים וכיום מדי פעם אני שמה את הדיסק לקטן בן חמישה חודשים כמעט בדרך כלל זה בבוקר לאיזה 20 דקות אחרי שאני מקלחת אותו והוא מקבל בקבוק ואני מתפנה קצת לעצמי ולארגן הבית... יש קצת רגשי אשמה אבל כמה חברות שלי אמרו לי שגם להן יש וזה לא נורא... רציתי לקנות לו עוד דיסקים מהסדרה נדמה לי שיש גם בייבי באך? על כל פנים לי יש את בייבי מוצרט והוא מאוד אהוב אני מדברת על דיסק של דיוידי לא מוסיקה האם הדיסקים של "בייבי מוצרט" נמכרים רק בשילב? כי נדמה לי שראיתי בשילב ובמחיר לא אטרקטיבי כ 80 שח לדיסק אם אני זוכרת נכון. זה היה לפני הרבה זמן לא יודעת מה יש היום היכן ניתן לקנות עוד דיסקים מהסדרה והאם יש דיסקים מומלצים ופחות מומלצים של "בייבי מוצרט ואיפה מומלץ לקנות אותם?אני לא רוצה לקנות יותר מדי כי זה לתקופה מאוד ספציפית אבל מצד שני רוצה גם קצת לגוון לו.... תודה ושנה אזרחית טובה לכולנו

kkarinn

New member
משחק הכרטיסיות "חכם על קטנים" ב35 ש"ח

משחק קופסה מקורי לפעוטות מגיל שנה ומעלה, המעודד רכישת שפה וידע. פותח בליווי קלינאי תקשורת ומרפאה בעיסוק. רק 35 ש"ח

הייתי קונה אילולא היו מבשמים אותה

לא אוהבת מוצרים לילדים שמבושמים בלוונדר או בכל ריח אחר....

muga

New member
מטבח, כן ציור, ערכת כלי עבודה

ערכת רופא, ערכת בישול, ספרים...

אם אין לו עדיין את הבימבה של יטבתה אז זה הזמן

לא לוותר לשום ילד על הדבר המדהים הזה שווה כל שקל!

שאלה לבעלות עגלת מוצי

אני שוקלת לקנות את הבורדר לבן שלי (בן שלוש) האם למישהי יש ניסיון? בנוסף,האם שווה לקנות את הסל? תודה

אני קניתי סל

בשלב האמבטיה הוא מאוד נוח. אח"כ בשלב הטיולון ההפוך אליך הוא לא שמיש, אבל כשהטיולון חוזר להיות עם הפנים החוצה הוא שוב נוח. לדעתי קשה מאוד בלעדיו כי הסל המקורי מאוד מאוד קטן. מה זה בורדר? את מתכוונת לטרמפיסט?

s123123

New member
טיולון

הי בנות, חשבתי על מקלרן, ואז ראיתי כתבה על לא עלינו קטיעת אצבעות בארהב השנה מסגירת הטיולון. זה מאוד הבהיל, וקראתי שהבד מגן שלהם שמצורף לעגלות לא משהו. יש למישהי מושג בנדון והמלצה לטיולון טוב שמתקפל נוח וקטן? וכן מאיזה גיל מומלץ? תודה רבה!

amadot

New member
הייתי לוקחת בעירבון מוגבל סיפורים מארה"ב

קניתי פיג'מות צמודות לבת שנתיים וכתוב עליהם באזהרה ע-נ-ק-י-ת שהבגד לא עמיד באש ולהרחיק ילדים מלהבה פתוחה. סירייסלי? ועל עגלת הבוגבו שקניתי בארה"ב הייתה כתובה אזהרה של להחזיק תמיד את העגלה בנסיעה בירידה.

למעלה