ציוד ומבצעים לסופ"ש

שפיקי

New member
למכירה פמפרס ניו בורן , למסירה סימילק ועוד

מוכרת 3 חבילות של פמפרס ניו בורן סגורות , מידה 1... מוכרת ב 100 ש״ח בנוסף ונתנו 9 חיתולים פתוחים של פמפרס ניו בורן.. מוסרת סימילק אדוונס 1, האריזה של 900 גר׳ נפתחה ביום ראשון והיא כמעט מלאה(השתמשתי רק ל 3 ארוחות).. בנוסף מוסרת 15 חיתולי האגיס מידה 2 ו6 האגיס מידה 1... באיזור אשקלון

ybs80

New member
פמפרס פרימיום והכוכבת שלי

לפני קצת יותר מחודש קיבלתי פנייה מאתר תפוז להתנסות בחיתולים החדשים של פמפרס. בתור משתמשת מושבעת בפמפרס פרימיום כמובן שהסכמתי. הקטנה כבר בת חצי שנה (אתמול) ומהרגע הראשון בחרנו להשתמש בפמפרס. היו לנו נסיון עם מתחרים שהיו נוקשים מידי או שיציאות של הקטנה פשוט דלפו מהן והתמדנו עד היום עם פמפרס. שהבנתי שיש פמפרס חדשים שמחתי לנסות גם אותם. בלילה אני נמנעת מלהחליף לקטנה חיתול גם כשהיא מתעוררת כדי לא להפריע לשגרת השינה שלה. ולכן בבוקר היא מתעוררת עם חיתול עמוס לעייפה. הפמפרס החדשים עם הגנה של חמישה כוכבים מצליחים להכיל את כל הכמות היפה הזו בלי נזילות והקטנה קמה לה יבשה. חוץ מזה, בעבר כשהיא הייתה מתעוררת עם חיתול עמוס ועוד עושה קקי באותו חיתול לפני שהספקתי להחליף הכל היה עולה לה מהחיתול ומלכלכך את הבגדים ואותה. עם הפמפרס החדשים לא נתקלתי בבעיה הזאת והכל נשאר בפנים. לא נראתה שום תגובת פריחה לחיתול החדש למרות העומס בו. עדיין לצערי יש לחיתול זה ריח של דבק. לסיכום, פמפרס פרימיום הגנה של חמישה כוכבים שומר על הטוסיק של הקטנה שלי יבש ולכן אני ממליצה עליו.

אפשר לשלוח לינק להנהלת הפורומים ולבקש

אבל ספציפית לפעילות הזו של פמפרס הוזמנו מספר מסויים של בנות, ואז כל אחת מהן פנתה ל2 חברות בתפוז וגם הן קיבלו חבילה להתנסות.

maya2060

New member
המלצות על תלת אופן לבן שנה?

מעוניינת לקנות תלת אופן לבן שנה, עם מוט להורים. קראתי המלצות על סמרט טרייק Zoo (של אופרת), שמאד יקר. האם הוא אכן שווה את ההשקעה? האם יש המלצה היכן לרכוש אותו? האם יש המלצות נוספות על תלת אופן אחר? תודה רבה

אני בשוק מהמחיר!

לגדולה שלי היה בזמנו (היום היא בת שש כמעט) תלת אופן של אופרת שעלה אז קצת פחות מ- 400 ש"ח ולא היה שווה אפילו חצי מזה... לא התחרענו עליו ובכל זאת, המוט התפרק אחרי זמן לא קצר, הגלגלים לא היו משהו וההיגוי שלו היה קשה מאד. אמנם זו היתה מתנה אבל הצטערתי מאד ונשבעתי שלילד הבא לא אקנה כזה. המחירים של התלת אופן נראים לי באופן אישי מטורפים, גם בשביל ילד ראשון לא הייתי מוציאה כאלה סכומים, גם אם זה מתנות מסבא סבתא וכו'. לא חושבת שזה כ"כ שימושי ובגיל 3.5 כבר אפשר לקנות אופניים "אמיתיים" (בי אם אקס ודומיו). אישית, מתכוונת לקנות תלת אופן דינוזאור, שהמחיר שלו שפוי יותר והבנתי שהוא לא רע - יש לו שמשיה, תא מאחור ומקדימה, לטעמי לא צריך יותר מזה... אתמול בדיוק הייתי בסבב תלת אופן בכל מיני חנויות צעצועים לא יקרות יחסית, והזולים ביותר שמצאתי עלו בסביבות 300 ש"ח (היו מאד מצועצעים ולא לטעמי, אבל זה כבר עניין של טעם אישי), לא של חברת אופרת, סתם של פירמה לא מוכרת.

מעיין0902

New member
אפשר להשיג אותו ב500 שח

כלבו סימה ת"א בהצלחה - הוא שווה מאוד קנינו ואחנו נהניםםםםםם

MORAN919

New member
לנו יש את הסמרט ואני מאד מרוצה

האוצר מאד אוהב את זה וזה לא משהו לתקופה קצרה אני בעד

מה זאת אומרת לא לתקופה קצרה?

מנסיון שלי, זה לא עובד כאופניים ובסביבות גיל שנתים וחצי קונים להם אופנים עם גלגלי עזר. אז זה אומר שמשקיעים הון לשנה, גג שנה וחצי.. אם זה ילד ראשון אז מסכימה איתך, זה אמור להחזיק מעמד גם לאחים הבאים שיגיעו (אם שומרים על זה טוב). לנו היה את התלת אופן עם הדינוזאור עם הבכורה, שהחזיק מעמד יפה עם הבן (אבל לא היה שימושי ברגע שהם ניסו לרכב לבד עם הפדלים). ועכשיו לקטנה קנינו את הסמרט זוו, הוא יושב בגראז מאוד יפה, היא מצידה לא מוכנה לשבת עליו יותר מחמש דקות ואז מתעקשת ללכת לידו...בקיצור, לא ממש קניה חובה...

למעלה