HassiD

New member
מסתבר שלא היה כ"כ קשה להמציא את הארי-פוטר...

עיינו בתמונה המצורפת...

חחחח XDDDDD אדיר!

רק בנוגע לה"פ אני לא מסכימה עם הסוף לא נשארו מספיק אנשים כדי לקרוא לזה - everyone

HassiD

New member
הם חיים בתחנה הסופית של "קינג קרוס"

לא הרגילה, אלא איפה שהארי לא רצה לעלות בשביעי, והחליט שהוא חוזר כדי לנצח את וולדמורט.... (ואני לא אתפלא אם גם אלביס נמצא שם ביחד איתם...)

hollypop girl

New member

חח...מצחיק אחד...אלביס לא מת, חטפו אותו חייזרים כדי לחקור את הכישרון שלו...
*או ככה לפחות ראיתי בסרט, לפני שבועיים
*

HassiD

New member
בסוף נגלה שזה ספר קדום

שנכתב אי-שם בתקופת התנך ע"י הרומאים או משהו כזה, והיא רק העתיקה אותו...

HassiD

New member
שיא הספונטניות

(שלי לפחות... עד כמה שזכור לי...) אני נוסע עכשיו לאילת, עד מחר, ללוות טיול כחובש. שאלו אותי ב-19:30 אם בא לי - והסכמתי... אף-עם לא חשבתי שאני אסע לאילת "מהיום להיום", במיוחד זאת רק הפעם השניה בחיים שלי... (ובהתחשב בעובדה שגשום, ושאני לא כזה אוהב טיולים...) למרות, שיש לציין, חברים שלי כבר עקפו אותי בספונטיות מסוג זה, כששני חברים שלי התערבו עם שניים אחרים, אם הם יספיקו לעשות הלוך-חזור מפרדס חנה לאילת בטרמפים מ-12 בלילה עד 14:00 למחרת (ז"א כ-14 שעות)... והם אפילו הצליחו!!! (הם חזרו ב-13:30 בערך...)

hollypop girl

New member
תהנה!

אני ללא ספק הטיפוס הכי פחות ספונטני שיש, אבל אני מקווה שתהנה
קראתי שיהיה שם כשם

HassiD

New member
ובכן "כשם" לא היה, וגם לא "גשם"...

היה יום ממש יפה ונחמד, ואפילו לא היינו הקבוצה היחידה שטיילה... רק הים היה קצת גלי, ולקראת סוף היום התחיל להיות מעונן....

hollypop girl

New member
אה...חשבתי שאתה נוסע היום\אתמול

בערב (בדיוק לפני שנכנסתי לפורום ראיתי תחזית מזג האוויר) מקווה שנהנת

HassiD

New member
נסעתי בליל רביעי

והייתי שם במהלך חמישי, בכל הארץ היה סוער כבר מרביעי, אבל שם זה ממש "חממה", אנשים בכלל לא היו מודעים לזה שבמרכז יש סערה....

hollypop girl

New member
שלג!

יורד בירושלים שלג (לא יותר מבדרך כלל אבל כבר כלכך הרבה שנים לא היה
) אז היום ב-5 בבוקר כשהתעוררתי, התחלתי לחפש בכל האינטרנט אם הלימודים יתבטלו ולא מצאתי כלום. מאוחר יותר באתי להורים שלי ושאלתי אם אפשר לא ללכת והם אמרו שלא כי גם ככה כל השבוע לא ביקרתי שם
בכל מקרה, אחרי ארוחת בוקר ושתי כוסות קפה מצאתי כתבה בווינט שאומרת שהלימודים מבוטלים אז ניסיתי להירדם שוב. אחרי שלוש שעות התעוררתי והלכתי למחשב ומה גיליתי? הכתבה הייתה מ-2003!!! וכשחיפשתי כתבות עדכניות, מצאתי שהלימודים לא מבוטלים. חצי דקה מאוחר יותר אבא שלי נכנס הביתה ואמר שנהג האוטובוס העיף את כל הנוסעים ונסע לחנייה והוא היה צריך לחזור הביתה במונית. כניראה שהלימודים כך או כך היו מטבטלים אז...
הייתי מעלה תמונות אבל הם לא יצאו טוב...

למעלה