Miss Lavet

New member
הוא היה/עדיין ג'יימס בונד

אני רק יודעת שהוא גילם את ג'יימס בונד
. ובכלל, ג'יימס בונד הראשון זה לא שון קונרי לא היה ג'יימס בונד הראשון? אכן חלום, למי שנמצא שם T^T

hollypop girl

New member
שון קונרי היה הג'יימס בונד הראשון ונראה

לי שהוא שיחק ב10-12 סרטים.... (לא בטוחה). אבל הוא כלכך... לא יודעת אפילו איך לתאר את זה... אני לא אוהבת את איך שהוא שיחק את ג'יימס בונד...

hollypop girl

New member
אוקיי, קצת הגזמתי. בדיקה

בויקיפדיה מראה שהוא שיחק בשישה סרטים (מתוך 22). 23 אם מחשיבים את הסרט שאמור לצאת בהמשך השנה.

hollypop girl

New member
לא אהבתי איך שון שיחק את ג'יימס

למרות שהוא הראשון והוא זה שאמור להוות את המקור ואת זה שכולם מנסים לשאוף להיות, הוא אצלי במקום שלישי. 1.פירס ברוסנן 2.דניאל קרייג 3.שון קונרי

Miss Lavet

New member
כן, זה באמת מוזר מה שכתבת

יש שישה ג'יימס בונדים לא? אז מקום שלישי זה מקום דיי טוב...

hollypop girl

New member
זה נשמע כלכך מגניב
כיף

לסבתא שלך שהצטלמה איתו (אני דיי מחבבת את דניאל
) רגע, מה לא בסדר בזה שהוא מקורב אלייך בקשרי נישואין? א.זה אוסום (אלא אם כן לא היית כלכך מאוכזבת ממנו) ב.אוי, שכחתי מה היה הסעיף השני שלי...
לא משנה... ובכלל, שכחתי להגיד מזל טוב

Miss Lavet

New member
יש לי שמיעה סלקטיבית

מה שבאמת אמרו לי: סבתא שלי הצטלמה עם דניאל והוא קרוב המשפחה שלי מקשר נישואים (היא גם דיברה איתו הרבה) וסבתא שלי לא ראתה את דיוויד אבל יכול להיות שהוא היה שם
למה זה נוראה? כי היה לי קראש עליו והוא באמת ובתמים שבר לי את הלב

timetraveler900

New member
מה הבעיה??

יש לך יותר סיכוי להיפגש איתו מתישהו... וביותר ספונטניות: מההה??!! איזה כיף לך!!!

Miss Lavet

New member
עוד פעם: שמיעה סלקטיבית

דניאל הוא קרוב המשפחה שלי מקשר נישואים לא דיוויד
... אבל הוא כנראה היה באותה חתונה אז גם... יש לי קצת חשיבות

timetraveler900

New member
היום הייתה הבגרות של החבר'ה מתיאטרון

ורותם, נחשי מה? המורה שלך הייתה הבוחנת שלהם :) סתם רציתי לומר שהיה ממש כיף והם ממש אדירים :)

Miss Lavet

New member
רצינית? XD

תיאטרון זה בכללי אדיר (לא סתם אני לוקחת את זה שנה הבאה XD) רגע, היא הייתה הרכזת תיאטרון בתיכון, היה לה שיער שטני (אני מדברת על שתי מורות... כי אם כן, זאת לא היא (שיער שטני לימדה אותי שנה שעברה סמאדי
)... וכדי שאני יהיה יותר בטוחה- את זיהית אותה מתוכנית טלוויזיה כלשהי (אם כן איזו
) ההפקות באמת מעולות (אצלי בבית הספר לפחות... מה שהיה מעניין שבכל שנה לפחות יש הצגה אחת מאוד... סוטה)

timetraveler900

New member
המורה לתיאטרון אצלנו קראה לה אפרת

היו שתיים אחת מהן בהיריון עם שיער שטני חלק (ראיתי אותה רק לשניה) והשניה עם שיער שחור באמת די מוכרת... כן היו לפחות שלוש הפקות עם תוכן מיני - שתיים מהן באופן מובהק.

Miss Lavet

New member
שיער שטני: לא ראיתי בזמן האחרון אותה אז אין

לי מושג אם היא זו (ואם המורה אצלך בבית הספר קראה לה ככה אז זאת לא היא) שיער שחור: יכול להיות שזו היא... את יכולה לתאר לי אותה קצת יותר במפורט?

hollypop girl

New member
עזרה

אני יודעת שהאוף זה מקום שבו לא מדברים על ה"פ אבל לא רציתי לפתוח שרשור חדש
לפני...אממ...חצי שנה אולי יותר...היה פה שרשור של דברים שחוזרים על עצמם בספרים (למשל שבכל סוף ספר הארי ודמבלדור מנהלים שיחה על האירועים שקרו השנה) פשוט נזכרתי בשרשור הזה ורציתי לקרוא אותו עוד פעם אבל לא הצלחתי למצוא אותו... למישהו יש קישור?
ואם כבר נושאים שלא קשורים לה"פ, אני חולה

HassiD

New member
את לא היחידה

הרי הוא נוסף כאשר יום אחד גילו שלוח השנה "מזייף", ואז החליטו לשנות את התאריך, ולהוסיף אותו בתנאים מסויימים (פעם ב-4 שנים, אלא אם מדובר בסוף מאה שאינו מתחלק ב-400)

hollypop girl

New member
חח..כן אני יודעת את זה
, התכוונתי

שהרגע הבנתי שהשנה זאת שנה מעוברת או איך שלא קוראים לזה....

למעלה