מה שבאמת אמרו לי: סבתא שלי הצטלמה עם דניאל והוא קרוב המשפחה שלי מקשר נישואים (היא גם דיברה איתו הרבה) וסבתא שלי לא ראתה את דיוויד אבל יכול להיות שהוא היה שם
למה זה נוראה? כי היה לי קראש עליו והוא באמת ובתמים שבר לי את הלב
תיאטרון זה בכללי אדיר (לא סתם אני לוקחת את זה שנה הבאה XD) רגע, היא הייתה הרכזת תיאטרון בתיכון, היה לה שיער שטני (אני מדברת על שתי מורות... כי אם כן, זאת לא היא (שיער שטני לימדה אותי שנה שעברה סמאדי
)... וכדי שאני יהיה יותר בטוחה- את זיהית אותה מתוכנית טלוויזיה כלשהי (אם כן איזו
) ההפקות באמת מעולות (אצלי בבית הספר לפחות... מה שהיה מעניין שבכל שנה לפחות יש הצגה אחת מאוד... סוטה)
היו שתיים אחת מהן בהיריון עם שיער שטני חלק (ראיתי אותה רק לשניה) והשניה עם שיער שחור באמת די מוכרת... כן היו לפחות שלוש הפקות עם תוכן מיני - שתיים מהן באופן מובהק.
אני יודעת שהאוף זה מקום שבו לא מדברים על ה"פ אבל לא רציתי לפתוח שרשור חדש
לפני...אממ...חצי שנה אולי יותר...היה פה שרשור של דברים שחוזרים על עצמם בספרים (למשל שבכל סוף ספר הארי ודמבלדור מנהלים שיחה על האירועים שקרו השנה) פשוט נזכרתי בשרשור הזה ורציתי לקרוא אותו עוד פעם אבל לא הצלחתי למצוא אותו... למישהו יש קישור?
הרי הוא נוסף כאשר יום אחד גילו שלוח השנה "מזייף", ואז החליטו לשנות את התאריך, ולהוסיף אותו בתנאים מסויימים (פעם ב-4 שנים, אלא אם מדובר בסוף מאה שאינו מתחלק ב-400)