זהו שרשור האוף של הפורום, משמע- כאן חופרים על כל דבר שלא קשור להארי פוטר. -מותר לפרסם בשרשור הזה קומונות ופורומים ובלוגים תפוזיים בלבד. לדוגמא- לינקים לנענע ימחקו בשמחה. -אין לפרסם בפורום שום דבר צרכני ללא אישור מתפוז, כל פרסום כזה ימחק לאלתר. -בשיחות על טלוויזיה שעוד לא שודרה בישראל באופן חוקי / סרטים שעדיין בקולנוע חובה לסמן
בראש ההודעה

Mor L

New member
חברים תצביעו לשיר שלי כדי שיושמע ברדיו!

השיר שכתבתי ושרתי והפקתי מועמד להשמעה ברדיו! כדי שזה יקרה אני צריכה כמה שיותר הצבעות עד ל-1/3/2012 כדי שהשיר יושמע ברשת ג'! בקישור הזה צריך להצביע "מור לוריא - שיר הסושי" ועוד 2 זמרים עדיף מוכרים כדי שיהיה יותר סיכוי לזמרים מתחילים כמוני http://www.iba.org.il/midrag-new_songs/voting/candidatesList.asp אם תוכלו להפיץ את הקישור לחברים זה יעזור לי מאוד! הנה 20 שניות מתוך השיר באתר פליילינק שמשווק אותו http://www.playlink.co.il/index.aspx?id=4166&singleID=220 תודה רבה רבה!

Mor L

New member
כדי לדעת אם הצלחתם להצביע

צריך להיות חלון שאומר שההצבעה התקבלה תודה רבה רבה!

Mor L

New member
תודה רבה!

קיבלת הודעה הצבעתך התקבלה בהצלחה?

HassiD

New member
כן.

למרות שדי התפלאתי שלא דרשו ממני גם משקל ומידת נעליים... מה זה? כמה פרטים הם רוצים כדי להירשם? מה אכפת להם מה ת.ז. שלי? פלאפון? כתובת? אני מקווה שהם לא מתכוונים לפרוץ אלי הביתה, או להתחזות לי...

NekoNeko

New member
ניסיתי לכתוב סתם מספר, וזה כתב לי "ת"ז שגויה"

האם אני אמורה להניח שהאח הגדול השתלט על המחשב שלי?

HassiD

New member
לא. אבל תדייקי בספרת הבקורת

יש דרך לחשב ספרת ביקורת. ואם את מביאה סתם מספר כך שספרת הבקורת אינה נכונה - הם עולים על זה בשניה. את צריכה לזייף מספר בן 8 ספרות, ואת ספרת הבקורת (התשיעית) לחשב....

Miss Lavet

New member
מי היה מאמין שאני ארצה להיות בחתונה

סבתא שלי הייתה אתמול/היום/שלשום בחתונה באנגליה של אחיינית שלה (בת דודה של אמא שלי)... אותה דודה (נקצר את זה, כי היא דודה שלי מדרגה שנייה ><") היא דוקטור לכלכלה והיא מפורסמת, בעלה הוא המנכ"ל של BBC1 זאת אומרת שכל הסלבס והמי ומי של האי הבריטי היו באותה מסיבה...
דוד שלי בא עם סבתא שלי (כי הוא גר באנגליה), ואם הלנה בונהם קרטר (שזה סיכוי קטן כי היא שחקנית קולנוע בכלל) או דיוויד טננט (סיכוי יותר גדול כי הוא מכיר את החתן והוא גם שחקן טלוויזיה) היו שם דוד שלי יצחק עלי עד יום מותי -.- (המשפחה שלי לא מפרגנת
)... בקיצור: למה היא לא באה איתי לחתונה! זה זה באמת חשוב

HassiD

New member
העיקר שיהיה הפוך...

ז"א שהלנה תגיע לחתונה שלך....

Miss Lavet

New member
+ לחובבי ג'יימס בונד ודוקטור הו

אני לא עושה את זה כי אני מתגאה או משהו (ליתר דיוק אני רוצה להיעלם ו... המבין מבין): עוד עלילות סבתא שלי בחתונה דיוייד טננט קשור אלי בקשר נישואין
... היה לי קראש ענקי עליו וחשבצי שאני באמת אתחתן איתו... קיל מי -.- ואם זה לא מספיק, לדוד שלי יש עכשיו מספיק חומר כדי לצחוק עלי ולחובבי ג'יימס בונד דניאל קרייג היה בחתונה והצטלם עם סבתא שלי

OKDeSign

New member
אבל דניאל זה לא ג'ימס בונד

*אני מתמרמרת כי אני גדלתי על הסרטים האלה והג'ימס בונד שלי הוא פירס ברונסון (!!!)* אבל מגניב!! אהה חתונה עם כוכבי BBC...זה ממש חלום :O

למעלה