רציתי לאחל לכולכן חג חנוכה וחג מולד שמח!
P PrincessCaro New member 21/12/11 #5 רק דיכאון שהשנה אני בארץ ולא באירופה.. נו שוין... שנה הבאה HOPFULLY
K kaij New member 21/12/11 #6 לא חוגגת כחג דתי או משהו אבל באירופה, אז אין מנוס מלהשתתף לפחות חלקית חג שמח לכולן
L lili 87 New member 21/12/11 #8 חג שמחחח נקווה שנעמוד בפיתוי לא לטחון יותר מידי סופגניות /דונאטס עם ציפויים
F fairytale10 New member 21/12/11 #12 חג שמח לכולן!!! אם היה לי מקום בבית הייתי שמה עץ קטן וגם חנוכיה חנוכה אהוב עלי כי אני מאוד אוהבת חגים מוארים ונרות... ועוד אוהבת שאין כל הכבדות כמו בחגים אחרים, זה חג קליל ומדליקים נרות כל יום, מה עוד צריך?
חג שמח לכולן!!! אם היה לי מקום בבית הייתי שמה עץ קטן וגם חנוכיה חנוכה אהוב עלי כי אני מאוד אוהבת חגים מוארים ונרות... ועוד אוהבת שאין כל הכבדות כמו בחגים אחרים, זה חג קליל ומדליקים נרות כל יום, מה עוד צריך?
ל לי וולף New member 21/12/11 #14 חג שמח לכולן!! גם אני אחגוג את חג המולד אצל חברים (זוג "מעורב" ) יהיה עץ ואני מקווה שנשיר christmas carols לכל האמהות- חיזקו ואימצו בתקופה זו.... ולכל מי שאינה בעוצר קניות- למקומות, היכון, SALE!
חג שמח לכולן!! גם אני אחגוג את חג המולד אצל חברים (זוג "מעורב" ) יהיה עץ ואני מקווה שנשיר christmas carols לכל האמהות- חיזקו ואימצו בתקופה זו.... ולכל מי שאינה בעוצר קניות- למקומות, היכון, SALE!