Billy Simmonds - Mr. Universe

הבעיה עם הגישה הזאת

שיש את הטענה שבשר ומוצרים מהחי (מוצרי חלב נשאיר בצד) ושומן רווי גורמים להתקפי לב. הטענה הזאת פשוט לא עומדת במבחן המציאות, ואני מדבר על מחקרים שנעשו על בני אדם.

נו באמת

הנה, הוא ביקר במשך 30 שנה אנשים. על אמת, לא בכאילו בבית חולים. http://www.paleostyle.com/?tag=ווסטון-פרייס שאכלו בשר, איברים פנימיים. דגש על שומניים. הבשר והאיברים השומניים נאכלו קודם והיו הכי חשובים. כולם היו בריאים וחזקים ברמה שאין לי מושג איך זה מרגיש. למאורים למשל בניוזילנד היה פי 50 ברזל מהאדם הממוצע. אין לי מושג איך הם לא מתו מהרעלה. דווקא מי שאכל יותר פחמימות ופירות חלה יותר. לא ברמה כמו במערב מן הסתם, אבל אלה שאכלו אך ורק מזון מהחי ושומן מהחי חלו פחות. אי אפשר להסיק מהמחקר שלו אם בשר הוא הכרחי, אבל הוא בהחלט לא מזיק. אבל הכמות של הויטמינים A,D,K2 שהיו להם בגוף אני בספק אם הם היו יכולים לקבל את זה מאורז או מאדשים. אוכל טבעוני הוא נחות בערכו התזונתי. אני לא מדבר על ירקות, אבל בשביל להכניס עוד קלוריות אז אוכלים קטניות ופחמימות. אי אפשר לחיות על ירקות ועלים כל היום, בטח אם אתה חי בטבע ואתה צריך לשרוד ולחיות בתנאים קשים יחסית. ברגע שהם התחילו לאכול יותר מדי חיטה (אני לא מדבר על סוכר שזה ברור שזה לא כל כך בריא) שיש טבעוניים שטוענים שזה טוב, הם התחילו לחלות, ללדת ילדים עם מבנה לא תקין של עצמות, פלטפוס, מחלות נפשיות. אני אשמח לראות מחקר שנעשה בצורה מקיפה כמו שלו שמוכיח שמי שאוכל בשר מזיק לעצמו.

נא לדייק בעובדות

רופא השיניים (ווסטון פרייס) שהפנית אליו דווקא לא תמך במזון מהחי, ואגודת ווסטון פרייס שממומנת על ידי תעשיית הבשר מעוותת את מה שהוא כתב.

לגבי הלמבורגיני שכותב כאן - הוא מתייחס לכל מי שטבעוני כאדם או גוף אחד בעל צורת מחשבה אחת וידע מסוג מסוים. זה מצביע או על בורות תהומית וניתוק מהמציאות, או על חוסר אוביקטיביות ועל כך שהאיש לא חושב בצורה הגיונית ולא מעלה טיעונים הגיוניים, אלא תוקף ומשמיץ אישית באופן מאוד תמוה.

הכנתי שבוע שעבר

חתיכות סויה (האלה שנראות כמו בונזו), אחד הדברים המגעילים שיצא לי לאכול בתקופה האחרונה. למרות שהכנתי כמו שהיה בכל מיני מתכונים באינטרנט, המרקם והטעם של הדבר הזה מזעזע. כמו לאכול ספוגים. אני מרחם על מי שאוכל את זה באופן קבוע. בנוסף לכך, כמות הגאזים שאחרי זה הוצאתי הייתה פשוט מטורפת, הרגשתי כמו גייזר ללא מים.

GentlyWeeps

New member
:) תאמין לי שאתה לא צריך לרחם

אני אוכלת את הפתיתי סויה והם יוצאים לי טעימים ברמות :) אולי אתה פשוט לא בשלן...

היה תקופה שהכנתי עם זה דברים מדהימים ואפילו האוכלי בשר הכי "גדולים" סביבי היו מתענגים על זה.

האתרים שהבאת

ייבדקו. הכנתי את המנה הראשונה של הבונזו עם אחד הוידואים והיה באמת זוועתי. פעם ראשונה שיוצא לי כזה גועל נפש בבישול - אני מכין אוכל די בסדר. יש לי עוד קילו של סייטן ולא בא לי לסבול שוב פעם

GentlyWeeps

New member
הקטע עם הסייטן הוא פשוט המרינדה

צריך להספיג אותו טוב טוב בטעם ולעשות אותו וול דאן לפי דעתי..
בהצלחה

אני לא שף אבל בדרך כלל

אני מכין אוכל טוב. יש לי עוד 250 גרם של הבונזו הזה, אין מה לעשות צריך לנצל את מה שקונים ובטח אני אבשל עוד. בניסיון הראשון זה היה אחד הדברים הפחות טעימים שאכלתי. יש לי האמת גם 2 גושי סייטן, אני מקווה שהם יהיו יותר טעימים אחרת אני לא קונה יותר את הדברים האלה

dancing soul

New member
לי היה וזרקתי..

לא אהבתי את המרקם\טעם. עלה לי 30שח. היה לי גם המבורגרים טבעוניים ולא היתי מסוגלת לגעת בזה-זרקתי. לא טוענת שאוכל טבעוני לא טעים! דווקא מאוד אוהבת. חוץ מהתחליפים דמויי בשר. כולל דמוי נקניק\קציצות\כמו עוף\טחון\כמו מוקפץ\טבעול. ניסיתי כל מה שיש לחברת טבע דלי, טבעול. חוץ מחלב סויה:)

למעלה