limors2

Well-known member
אני ישאר..והחלום שלי היה הרבה../images/Emo54.gif

יותר מ3 שנים.... ה-חלום שלי היה (ונשאר...) קורס טיס..
שאם עוברים צריך לחתום קבע 9 שנים.. שכל הקורס בכלל הוא 3 שנים.. שלא היה לי סיכוי לזה.. בכלל... אבל אם היה לי אפילו סיכוי קטטטןןן קטטן קטטטטטןןן לא היה אכפת לי לעוף מהבית... כל פעם שאני רואה משו בטלווזיה עם מטוסי קרב (כנפיים בערוץ 1!!) אני יושבת ומקנאה...

limors2

Well-known member
יאמי../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

לפחות לי יש חלוומווותתתת!!! למה מה יש לך??? האא???? לפעמיייםםםם חלומותתת מתגששמיייםםםם!!!! ולפעמים לא...

S m e l l y Cat

New member
אל תבכי ילדונת../images/Emo108.gif

מה היית אומרת? אל תבכי קופיפונת? כלבונת? לוזוכרת זה היה בימי אסתי קצת אחרי לונורא הבנת בכלל? יופי

Ma E

New member
גם החלום שלי זה טייס

אבל גיליתי לפני שבועיים שאני צריכה משקפי ראיה לא מספר גדול בכלל... אבל עדיין לא נראה לי שיקחו אותי הלך לי החלום ילדות הכי גדול שלי
שרק חיכיתי להגיע לצבא כבר כדי להגשים אותו... אבל לא נורא אם לא טייס מטוסים יש מסוקים ואם לא זה אז יש מלא תפקידים קרביים אחרים
אני אהיה הרמטכ"ל הראשונה
חחחחחחחחחחחחחחחח סתם לא רוצה.. רוצה קורס טטטטטטטייייייייססססססססס
תראו איזה כלייייי
F15 חעחעחעח

The Lost Girl17

New member
למה צריך ת'צבא בשביל זה??

תעשו קורס טייס אחרי צבא..אתן לא צריכות להיות תלויות בקבע של הצבא המזדיין..סבבה זאת הזדמנות בכל זאת..אבל עדיין.. אני רוצה לעשות צניחות חופשיות..והרבה..אני לא צריכה לעשות את זה במסגרת הצבא! אני פשוט יעשה את זה אחרי הצבא.. אני לא צריכה להיות תלויה 3 שנים בהם.. זה תפקיד בנזונהההההההה אין עליו!! אבל מה אני יעשה..

Ma E

New member
אבל את לא יכולה להטיס מטוס קרב

אני רוצה איזה F15 או 16 עצבני כזה.. מה אני אטיס מטוס נוסעים?! או מטוס כמו של אנג'לינה? מה אני אעשה איתו!? היחיד שיש לו רשיון טייס ומטיס מטוס קרב זה ג'ון טרבולטה שקנה לעצמו F16 אבל אין לי כסף לאחד כזה

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

חוצמזה אאין בכלל לאן לטוס בארץ בתבא לפחות יש את האקשן

Ma E

New member
כן אם יש לי F15

5 דקות עשיתי את הארץ מהחרמון עד אילת.. חחחחחחחחחחחחחחח לא שווה..

limors2

Well-known member
ולכאן נכנסת התוכנית שלי..../images/Emo54.gif

למצוא מליונר (או מליארדר. לא משנה לי.) זקן מאד ועדיף חולה ולהתחתן איתו. ואזז אחרי שהוא משנה את הצוואה שלו ומוריש את כל הכסף שלו לאשתו האהובה אפשר לעזור לו למות...
ובגלל זה עדיף אחד חולה... מישו סופני עם מורפין שאפשר להגדיל לו תמינון אומשו..

S m e l l y Cat

New member
דייייי עם ה../images/Emo8.gif איי קנט טייק איט אני

מורררררררררררררררררר איךךך אפשר להשתמש בדבר הזה ברצינות?!?$.21@!!!!!! אני מזועזעת

Phantomina

New member
היום מותר..

כבר להיות טייס גם עם מספר במשקפיים
יחי עדשות מגע!!

pinoki

New member

כל הודעות ה
לשרשר לכאן נא לא לשרשר
לפרסומות מפני שהן נועדו למחיקה ובגלל שירשורים אנני יכולה למחוק אותה.

למעלה