חדשה
ג גברת עוגיה New member 17/4/13 #5 איזה קבלת פנים חמימה אז מה אספר עלי? ממממממ.. אני בת 27 בוזגיות 4 חודשים,כרגע מובטלת ומחפשת עבודה חדשה באזורי. עד לא מזמן עבדתי עם קשישים ועכשיו יוצאת לאופק חדש לא יודעת לאן לפנות. יש לאי לא מט חבירם אבל מרגישה הכי לבד ששמש שוקעת
איזה קבלת פנים חמימה אז מה אספר עלי? ממממממ.. אני בת 27 בוזגיות 4 חודשים,כרגע מובטלת ומחפשת עבודה חדשה באזורי. עד לא מזמן עבדתי עם קשישים ועכשיו יוצאת לאופק חדש לא יודעת לאן לפנות. יש לאי לא מט חבירם אבל מרגישה הכי לבד ששמש שוקעת
פ פרח מפלסטיק New member 17/4/13 #8 היי עוגיה! ברוכה הבאה גם אני כרגע ללא עבודה ולא בדיוק יודעת מה אני רוצה מעצמי..זה בהחלט לא נעים כל חוסר הוודאות הזה.
היי עוגיה! ברוכה הבאה גם אני כרגע ללא עבודה ולא בדיוק יודעת מה אני רוצה מעצמי..זה בהחלט לא נעים כל חוסר הוודאות הזה.
A arieshor New member 16/4/13 #4 שירד אליינו גשם של משאלות שיתגשם לנו היי ערב טוב לכולם ערב טוב גברת עוגיה אני אוהב הכינוי שלך אני אוהב כל סוגי עוגיות
שירד אליינו גשם של משאלות שיתגשם לנו היי ערב טוב לכולם ערב טוב גברת עוגיה אני אוהב הכינוי שלך אני אוהב כל סוגי עוגיות
ת תותי פרוטי20 New member 17/4/13 #7 שלום גברת עוגיה יש לנו כאן "אוהבת תה".. שתיכן ביחד יוצרות תה עם עוגיות שזה נחמד .. בעקבות השיר בחתימה-היית לאחרונה באיזה הופעה של עברי לידר ?
שלום גברת עוגיה יש לנו כאן "אוהבת תה".. שתיכן ביחד יוצרות תה עם עוגיות שזה נחמד .. בעקבות השיר בחתימה-היית לאחרונה באיזה הופעה של עברי לידר ?
א אוהבת תה New member 17/4/13 #12 תה עם עוגיות זה קטע של אנגלים מנומסים יש פה גם קפה.... בכלל שמתי לב שהמון אנשים בתפוז בוחרים שמות של מאכלים/שתיה.... גם הרבה כלבים נקראים בשמות בסגנון
תה עם עוגיות זה קטע של אנגלים מנומסים יש פה גם קפה.... בכלל שמתי לב שהמון אנשים בתפוז בוחרים שמות של מאכלים/שתיה.... גם הרבה כלבים נקראים בשמות בסגנון
C coffe to go1 New member 18/4/13 #15 סליחה על האיחור עוגיה ברוכה הבאה אגב אני קפה ואין מצב שאני שותה את הקפה שלי בלי עוגיה מהצד אז את מוזמנת
סליחה על האיחור עוגיה ברוכה הבאה אגב אני קפה ואין מצב שאני שותה את הקפה שלי בלי עוגיה מהצד אז את מוזמנת